Şimdi Ara

skiller hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elven mystic im skilleri acmaya gittigimde
    = there are no other skills to learn =
    yazısı cıkıyor her skilli kullandım ama part yapmadım nedendir yardım edecek varmı şimdiden sagolun

• düşük lvl isen muhtemelen klass atlaman gerekiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewelfener

düşük lvl isen muhtemelen klass atlaman gerekiyordur.
    sagol lvl 29
  • quote:

Orijinalden alıntı: byfacia

sagol lvl 29

Alıntıları Göster
    hehe senin zaman gelmişte geçmiş bile arkadaiında dediği gibi class atlaman gerekecek bu class olayından 1 tanede lvl 40'da atlayacaksın yoksa skiller gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsuntsunemori

hehe senin zaman gelmişte geçmiş bile arkadaiında dediği gibi class atlaman gerekecek bu class olayından 1 tanede lvl 40'da atlayacaksın yoksa skiller gelmez

Alıntıları Göster
    sagol aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: byfacia

sagol aga

Alıntıları Göster
    ya ne noobca konusmalar bunlar lineage'e yeni başladın heralde ? yoksa class atlaman gerektiğini bilmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PipsquEak

ya ne noobca konusmalar bunlar lineage'e yeni başladın heralde ? yoksa class atlaman gerektiğini bilmen lazım

Alıntıları Göster
    nie eziyon ki milleti öğrenio işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yasuo Hakkında Genel Bilgiler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAwesome

nie eziyon ki milleti öğrenio işte

Alıntıları Göster
    bende 24 üm nasıl olucak bu class atlama olayı ?
    Bilmiyorum hicbisey,bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

bende 24 üm nasıl olucak bu class atlama olayı ?
    Bilmiyorum hicbisey,bilgilendirirseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    oncelikle hangi irk tan sectiysen character ini ayni zamanda buyucu mu yoksa figther mi sectin bilmiyorum sectigin ırk ve tur e gore master ina gidip gorev ypacaksin 20 lvl de gideceksin (örnegin human figther sectiysen 20 olunca talking island dan warrior guild e gidip high master a gidip gorevi aliyosun) gorevi tamamlayinca sana b, bilgi msj i gelecek bu senin class atladigini bildiriyo ordan gidip master lardan birisinden yen i skilleri alacaksın daha sonra 40 ta tekrar bu gorevi yapacaksin daha sonra 76 da tekrar yapacaksin bu arada armor item weapon vs.. bunlari giyme lvl leri 0-19 no grade---20-39 d grade----40-51 c grade---52-60 b grade---61-75 a grade---76-78 s grade olmakta umarim anlasilir bi sekilde olmusturhepinize ii eglenceler

• quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

oncelikle hangi irk tan sectiysen character ini ayni zamanda buyucu mu yoksa figther mi sectin bilmiyorum sectigin ırk ve tur e gore master ina gidip gorev ypacaksin 20 lvl de gideceksin (örnegin human figther sectiysen 20 olunca talking island dan warrior guild e gidip high master a gidip gorevi aliyosun) gorevi tamamlayinca sana b, bilgi msj i gelecek bu senin class atladigini bildiriyo ordan gidip master lardan birisinden yen i skilleri alacaksın daha sonra 40 ta tekrar bu gorevi yapacaksin daha sonra 76 da tekrar yapacaksin bu arada armor item weapon vs.. bunlari giyme lvl leri 0-19 no grade---20-39 d grade----40-51 c grade---52-60 b grade---61-75 a grade---76-78 s grade olmakta umarim anlasilir bi sekilde olmusturhepinize ii eglenceler

Alıntıları Göster
    1. class ı sectim cok sukur 2. class a da gectim.Tek sorun simdi sub class olayı . Topiclere baktım ama sole geniz bi bilgi bulamadım
    Tecrubeli arkadaslardan rica etsem sub class olayını tum ırklar icin acıklayabilirlermi,ark bana acıkladı ama cok ing terim oldugu icin anlamadım.bu arada char elf mystic.tesekkur ederim.

• quote:

1. class ı sectim cok sukur 2. class a da gectim.Tek sorun simdi sub class olayı . Topiclere baktım ama sole geniz bi bilgi bulamadım
    Tecrubeli arkadaslardan rica etsem sub class olayını tum ırklar icin acıklayabilirlermi,ark bana acıkladı ama cok ing terim oldugu icin anlamadım.bu arada char elf mystic.tesekkur ederim.

Alıntıları Göster
    extreme titandı değilmi

orda sub olayı baya zor 4 boss kesip en son baiumu kesiorsunuz ve bundan sonrada baya bi getir gotur olayı var

baiumu temsili bir resim

yani biraz zor bulabilirsem tam olarak gorevi yazarim

NOT: subclass gorevi tum ırklar için aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 4 Kasım 2006; 20:07:03 >

• quote:

extreme titandı değilmi

orda sub olayı baya zor 4 boss kesip en son baiumu kesiorsunuz ve bundan sonrada baya bi getir gotur olayı var

baiumu temsili bir resim

Alıntıları Göster
    ewt şimdi gorev 2 bolumden oluşuyo sizin sub gorevini yapmanız icin fate's whisper gorevini yapmanız lazim
    ( NOT BURDA GEÇEN HER KELİME ALINTIDIR )

Fate's whisper gorevi :

1Questimiz ilk olarak Town of Oren Castle'in dogusundaki master Reorin le baþliyor.Master reorin i bulduktan sonra Questsekmesine tikliyoruz ve questi aliyoruz.Ýlk olaraka Reorin bizden Shilien messenger Cabrio yu kesmemizi istiyor.Yaratigi kestikten sonra orbu da alip tekrar Reorin e gidiyoruz.(orb yaratik olunce otomatik olarak inv. quest bolumune atiliyo.Bu arada yaratigi keserken dikkatli olun baya zor oluyo.Yaninizda bi Bishop yada Elder bulunur,size devamli heal basarsa yarariniza diger turlu zor oldurursunuz.Full buff olsa dahi yaratik Medusa atiyo.(taþlaþtiriyo yani...)Bu arada yaratik Cemetery de cikiyo....(luxury gate keeper>Aden Area> Cemetery)
     skiller hakkında

2Cabrio yu oldurup tekrar Reorine gittigimiz de bize 3 tane Raid boss u oldurmemizi isteyecekBu yaratiklar oldukten sonra hemen arkasindan bi sandik cikiyo hemen sizde o sandika tiklayip questiniz icin gerekli olan Specter lari aliyosunuz.Bu Raid bosslar Sirasiyla 3-8-11 inci katlarda bulunuyor.Bu yaratiklardan ilk i olan Death Lord Hallate 3 uncu katta kapali bi kapinin arkasinda.Kapiyi acmak için herhangi extra biþeye ihtiyaciniz yok.Sadece kapini onunde dolanin kapi otomatik açiliyo.Bu arada buda baya zor yatiyo haberiniz olsun......
    Tower of Insolence 3rd floor – Death Lord Hallate
     skiller hakkında

Tower of Insolence 8th floor – Demon Kernon
     skiller hakkında

Tower of Insolence 11th floor – Golkonda, the Longhorn General
     skiller hakkında

3Bu 3 yaratigida kestikten sonra tekrar master Reorine geri gidiyoruz.Master reorin bizden Specter lari aldiktan sonra(3 Raid boss u kestikten sonra sandiklardan aldigimiz asalar bunlar)Bize Oren e gidip Warehouse freightman Cliff la konusmamiz istiyor. Biz ne yapiyoruz tabiki hemen yardýrýyoruz Oren e dogru....tongue.gif Neyse Cliff le onsutuktan sonra cliff bize Infernium Varnish Veriyo..
    4Bu Varnish i alip tekrar master Reorine (sarhoþ a yani:P )gidiyoruz.Reorin bizden varnishi aldiktan sonra bizi bu seferde Aden e Head blacksmith Ferris e yolluyor...A grade bi silah yapcekmiþte biz de onun icin çekic almaya gidecez bu adamdan..Allam ya iþe bak gez dur neyse konuyu dagitmiyim ...tongue.gif
    5Ferris le konsutuktan sonra Feriis bize gerekli olan Hammer i veriyo.Hammer alip tekrar pis sarhoþ a (reorine)geri gidiyoruz.Reorin hammer aldiktan sonra bizi Oren e Trader Zenkin e yolluyor...
    6Trader Zenkin le konusmaya gittigimizde de bu sefer Zerkin bizi Master Kasper a yolluyo(Hardin academy)
    7Master kaspar a vardigimizda ise Master Kaspar bize bi biçak veriyo ve bu býçakla Baium un kanindan getirmemizi istiyo.Baium un katina çikmamiz için ise bir alt quest daha yapmamiz gerekiyo(ama serverda Admin ler direk olarak warp actiklari icin Bu questi yapmamiza gerek olmucak.Bu quest sadece Baium un odasina girebilmemiz için)Ama Eger lazim olursa diye bu alt questle ilgili detaylar burda.
    http://lineage2.stratics.com/content/libra...st.php?id=15018
    8Odaya çiktigimizda Baium a tiklayarak onu uyandiriyoruz.(taþ seklinde oraya vardigimizda)ve kesiyoruz yaratigi keserken normal kullandigimiz silahi kullaniyoruz.Son vuruþlari ise kasparin bize verdigi silahla yapiyoruz Kan ornegi almak için tongue.gif tongue.gif tongue.gif Dna testi yapcez daha durun bitmedi ehuehuehu...
    9yaratigi kesip kan ornegini aldiktan sonra Master kaspar a geri donuyoruz ve quest icin gerekli olan Mold u aliyoruz.
    10Enchant yapilmamis ozellksiz bi B grade silah,984 b grade crystal alip tekrar master Reorin e geri donuyoruz ve itemleri veriyoruz ona Quest e tiklayarak.Mod u ve diger itemleri alarak bize quest itemi olan Star of Destny ve bi a grade silah veriyo.Sarhos þun elini opup helalleþip ordan ayriliyoruz.Gözümüz aydin quest bitti........

(KİŞİSEL NOT ( bu not bana aittir ( bosslar olunce bi sandık olucak itemi almak için pna tıklayın ben sırf bu yuzden cabrioyu 2 kere kestim :D)))

asıl subbclass gorevi Mimir's elixir

başlangıc npc'si Ivory tower da bulunan(Dark elven Floor)Master ladd

Before you start the quest:
    - You must be level 75.
    - You must have finished the Fate's Whisper (A Grade Weapon) quest
    in order to start your path to a subclass.

This quest involves doing two different quests. Mimir's Elixir quest is the main quest, but in order to finish it you need to also have the Supplier of Reageants quest (A grade armor recipe/mat quest) registered.

1. Talk to Magister Ladd at 4th floor of Ivory Tower
    Ladd tells you to bring him Pure Silver, which can only be gotten through the other quest - Supplier of Reageants.

2. Talk to Supplier Wesley at basment of Ivory Tower
    He will give you the Supplier of Reageants quest which is needed to get the quest items. Once you've got this quest, you can talk to the Cauldron located in the basement and see various things you can make by combining quest items.
    The only formulas you need to know from this list are:
    10 Moonstone shards + 1 Volcano Ash = 1 Moondust
    10 Moondust + 1 Quick Silver = 1 Lunagent
    1 Lunagent + 1 Quick Silver = 1 Pure Silver

3. Hunt Halate's Maids and Hames Orc Shaman
    Collect:
    100 Moonstone Shards from Halate's Maids on 3rd floor of Toi
    10 Volcano ashes from Hames Orc Shaman in Blazing Swamps
    2 Quick Silver. Quick Silver drops from both Halate's Maids and Hames Orc Shamans

4. Bring back the collected items to ivory Tower
    Once you've collected all items, go back to the Cauldron in IT and combine them according to the formulae to get Pure Silver. You can gamble a bit on the lesser reagents and select a high temperature to get more than one. Choose 1 degree to be safe and not risk failure.
    However, you must choose 1 degree when making the Pure Silver. This is specified in the quest.

5. Bring the Pure Silver to Ladd on 4th floor of IT.
    He will tell you he needs True Gold.

6. Talk to Magister Joann on 3rd floor IT.
    She will ask you to go to Field of Silence to hunt Chimera Piece? to get a Stone of Wisdom.

7. Hunt Chimera Piece under Giant's Cave in Field of Silence
    The drop is determined by most damage done. The mob is easy so even healer classes shouldn't have a problem soloing it. Once you've got the Stone of Wisdom go back to IT.

8. Talk to Magister Joann in IT again.
    Give her the stone. Get the True Gold.

9. Talk to Ladd at 4th floor IT
    Give him the True Gold.

10. Hunt Bloody Guardians
    Hunt bloody guardians in DVC for a Blood Fire. These drop to whoever gets last hit.

11. Back to IT
    Now combine Pure Silver and True Gold together with the Blood Fire in the Cauldron in IT basement to get Mimir's Elixir.
    Use 3rd degree to combine.
    (There's been rumours that this has a chance of failing but I've yet to hear of anyone actually failing. So no worries.)

12. Bring Mimir's Elixir to Ladd
    Once you've talked to Ladd the elixir should disappear from the inventory and the quest will be completed.
    You will get an A grade weapon enchant as a bonus.
    (Don't try to use the elixir as it may bug out the quest.)

Training your Subclass
    You now have earned the right to train 1 subclass. Talk to the blacksmith, Grand Master, Grand magister... etc.. depending on the class you want to train.
    (For example if you want to sub Gladiator you would talk to the Grand Master at human trainers.)
    Same logic applies if you want to switch back to your main class. You would go talk to the Grand Master that applies to your main class.

Restrictions:
    Keep in mind the restrictions in choosing your subclass
    1. Elves and Dark Elves cannot choose each others' classes as subclass
    2. You can't choose Overlord or Warsmith
    3. A similar class cannot be chosen for a subclass. Similar groups of classes are
    - Treasure Hunter, Plain Walker, Abyss Walker
    - Hawkeye, Silver Ranger, Phantom Ranger
    - Paladin, Dark Avenger, Temple Knight, Shillien Knight
    - Warlock, Elemental Summoner, Phantom Summoner
    - Sorcerer, Spell Singer, Spell Howler
    To view what subclasses are available for your class, you should go to the Official Site's Available Subclass Tool
    Other Notes:
    1. You can't change the subclass you've chosen.
    2. Once your subclass is lvl75 you can do Mimir's Elixir quest again to train another.
    3. You can choose upto 2 subclasses.
    4. Beware of changes in weight capacity when you switch to your subclass.
    5. All buffs disappear when you switch to subclass.
    6. The sin eater quest disappears when you switch classes.
    Congratulations on completing your path to a subclass.

(turkçesini bulamadim kusura bakmayın ama getir gotur gorevi )

• quote:

extreme titandı değilmi

baiumu temsili bir resim

Alıntıları Göster
    amann yarabbiii bu ne yauwww,herkes yatıyo bi sn de
    bekliom valla arkadasım ..
    Yapacaz gayri kacarı yok degilmi

• quote:

Alıntıları Göster
    SUBU unut git baska char ac ben
    3 8 11 kesmen için nerden baksan 3 gun gerek
    eşek sansi varsa 1-2 gun
    Ben 3 8 11 kestim 1.-2 getir gotur yaptim biraktim simdilik

• quote:

Alıntıları Göster
    abi eline saglık yaw valla cokii bi kaynak oldu

• quote:

abi eline saglık yaw valla cokii bi kaynak oldu

Alıntıları Göster
    Bu gün o ejderha ya benzyen ve ustune binilen(yanlış anlamayın) binek hayvan olan mahlukatın questini yaptım.Ama ben kendi mahlukatımı binek hayvan haline sokamadım neden oldu bu acep.mymun mudur nedir o ucan sey biseyler soledi ama 1 yıl fln olması gerekio dedi nedir ne degildir anmadim yardımcı olurmusunuz :)
    Tesekkur ederim

• quote:

Bu gün o ejderha ya benzyen ve ustune binilen(yanlış anlamayın) binek hayvan olan mahlukatın questini yaptım.Ama ben kendi mahlukatımı binek hayvan haline sokamadım neden oldu bu acep.mymun mudur nedir o ucan sey biseyler soledi ama 1 yıl fln olması gerekio dedi nedir ne degildir anmadim yardımcı olurmusunuz :)
    Tesekkur ederim

Alıntıları Göster
    valla eski titanda direk buyuyordu ama sanırsam şimdi ya pet managerlerden buyutuceksin yada lvl bilmem kaca getirip bi gorev yapman gerekiyor

• quote:

valla eski titanda direk buyuyordu ama sanırsam şimdi ya pet managerlerden buyutuceksin yada lvl bilmem kaca getirip bi gorev yapman gerekiyor

Alıntıları Göster
    3 qunden beri 3rd floor raid hallateyi bekLiorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: omenax

3 qunden beri 3rd floor raid hallateyi bekLiorum

Alıntıları Göster
    ewt ortalama 12 satte bir cikiolar ve 24 saatiniz yoksa aralıksız yakalamak cok zor
  • quote:

ewt ortalama 12 satte bir cikiolar ve 24 saatiniz yoksa aralıksız yakalamak cok zor

Alıntıları Göster
    Bi gurup subclass questini yapan arsız,questin baium kısmında baium u kesmişlerdi2 gün baium bekledik sadece 1 kere vurmak için "pipette knife" la ondan hiç sevmem bu questi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.