Evet kendi serveri gibi görünüyor.Arkadaşın bahsettiği giran mevzusuda kanıt olarak gösterilebilir.
ha bide adam lvl 80 ben şahseb günümüzde maximum lvl in 80 olduğu bi servera pek rastlamadım
kendi serwerin deilse link werde bizde bakak su serwera
Adam resimlerinin altinda 2sene once oynuyordum diyordu galiba
bu server moonstar hahaha moonstarda subb bugunu bulmustuk ve tum klaslari kasmistik ayrica hyeros cok sevdiim bi arkadasimdi 50k ya yakin p atack imiz vardi ayrica butun bufflar alinabiliordu cok guzel ve eglenceli bi serverdi ^^ bu arada ben gizem deilim ^^
ahhh moonstar ahhhh burmunda tutuyor
olum oynadingin server dandik
ne alakası var adam evde server krmş yha görmüyonz mu skilleri kaç sıra iniyo
:) Bencede Kendi Serveri Koskoca Giranda Tek Başına Balıkmı Tutacak artı ole olmeasa bile Multi Subclas Olur :)
kardeşler böle şeylere kanmayın adam lvl 80 laf olsun die böle başlıklarlar açıyorlar bunları kimse yemez bu adam açmış kendi serverini...
lvl 80 die olsa git hight rate bi server a gör lvl 80 olunca kaç skill geliyo görmüyonmu adam daha aşağı indirmiş bu kadar skill war
quote:
Orjinalden alıntı: calaonfire
kardeşler böle şeylere kanmayın adam lvl 80 laf olsun die böle başlıklarlar açıyorlar bunları kimse yemez bu adam açmış kendi serverini...
hah işte bi hata c5 serverlarda maximum lvl 80 =) + gördüğün kadarı ile kimsenin kimseye bişey yedirmeye çalıştığı yok adam sadece soru sormuş ^^
+++
lvl 78 den sonra skill gelmiyor
ben solim sana bu adama duelistten dominator olmus tabi duelist skilleri gitmemis servere gore degisir bu buff lara gelince o kadar buff normaldir (yine servere gore degisir en fazla 20 olanda var 30 da bu sinirsiz olabilir pwp serveri dir buyuk ihtimalle) AIO npc vardir butun bufflari doldurmusutr