Şimdi Ara

Skin almanin mantigi ne? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skinler oyunun atmosferine uygun olsun diye yoktur. Göze güzel gelir. Kulağa güzel gelir. Mesela SSG Rakan'ın ses efektleri beni rahatlatıyor ve mutlu ediyor. Şampiyonun üzerinde kişiselleştirme sağlar (bu özellikle yeni şampiyonların skinleri için geçerli). Kimisi eski şampiyonları modelleme ve/veya animasyon açısından geliştirir. Mesela Championship Shyvana'dan sonra klasiğe gözüm bakmak bile istemiyor. Başka bir kısmı ise şampiyonları belirli estetik kategorilere adapte eder. PROJECT serisinin alternatif bir cyberpunk evreni yaratması veya Star Guardian serisinin animeleri örnek alması gibi.

Ayrıca parayla çok skin almam. Oyuna Sezon 4'te başladım. Şimdiye kadar harcadığım para o zaman diliminin sigara parası yanında hiçtir. Parayla alırsam da genellikle indirimleri beklerim. Acil bir şey değil çünkü.

Son olarak, League Ortaçağ evreninde geçmiyor. Farklı gelişim dönemlerinde olan farklı kültürlere sahip. Piltover ile Shurima'yı karşılaştırın bakalım. Lore okumadığınız ne kadar belli

• Bazı kostümlerin inanılmaz avantajları var oyun içinde. Mesela bazı tf skinlerinin kartları daha küçük ve görülmesi zor. Mesela mafya gravesin düz vuruşları daha rahat. Bazı skinlerde dezavantaj yaratır ama mesela kırmızı parlak olanlar direkt dikkat çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GGRY

Genel olarak mantık aramak kesinlikle doğru birşey. Aksini iddia eden yok. Benim bahsettiğim şey farklı. Ben dedim ki "insanların tercihlerinde mantık aramak" yanlış. Ben bir araba alırım ister kırmızı alırım ister beyaz alırım. İster saçımı uzatırım, ister 0'a vurdururum, ister dövme yaptırırım, ister piercing takarım. Bunların hepsi şahsa ait tercihtir ve insanların her anlamda tercihleri sorgulanmak yerine saygı görmeli. Burda da birisinin istediği bir oyuna para harcayıp harcamaması kişinin kendi tercihidir. Bunda mantık aramak, onun tercihlerini sorgulamaktır. Tercihlerini sorgulamak, kişinin özel alanına yapılan ihlaldir. Skin dediğimiz şey kostümdür. Oyun içerisinde kostümlerin kullanılma amacı da bellidir. Skin almanın mantığı ne ? sorusundan çıkaracağın mantığın, alan kişiyi sorgulamak, parasını nasıl harcadığını yargılamak dışında bir sonuca götürmez seni. Kaldı ki bu sonuçta seni hiç mi hiç alakadar etmez. Savunma modu falan demişsin onunla da alakası yok, sana burda hayatının geri kalanında kullanabileceğin farklı bir bakış açısı sunuyorum o kadar. Umarım anlarsın
    Hocam zaten dikkat ederseniz ben de herkesin istedigi gibi skin alip almamakta ozgur oldugunu, bunu yargilamadigimi belirttim. Benim merak ettigim sey insanlarin gerekceleri cunku ben skinlerin oyunun atmosferine uymadigini dusunuyorum.

DotA’da mesela skinler oyunun icine cok guzel uyum sagliyor ama LoL’de durum farkli. Ayrica champion acmaktansa hesabinda champion’i olmayan adamin gidip onlarca skin almasi da sacma geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Görsel tatminlik onun için önce geliyor demek ki.
    "Neden gey insanlar var, hemcimsimi görünce etkilenmiyorum, onlar nasıl etkileniyor?" sorusunun cevabı ile aynı mantık.
  • Bazı skinler var insanı gaza getiren şevk veren , çok var ama şuanda aklıma gelen meka malphite chroma skini mavi beyaz olanı çok hoş geliyor gözüme

• Headhunter rengar ile ulti açınca Predator sesi çıkarıyor. Rengar main olup nasıl almayacaksın? Smurflerime bile aldım pişman değilim.5 yıldır kullanıyorum mis gibi skin.

• Hava Atmak İçin Alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 27 Kasım 2018; 12:9:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

Hava Atmak İçin Alıyorum
    Bu konuyu actiktan sonra ilahi adalet olarak sandiktan kalici DJ Sona cikti, Sona mainim zaten iyi oldu.
  • vay şerbetli
  • Black_Ops B kullanıcısına yanıt
    Kart görünmemesi olayı Yeraltı Avcısı TF’de vardı çok ekmeğini yedik o kostümün ancak sonra düzeltildi. Hatta kostümsüz hale göre kostümlü kartlar neredeyse daha parlak.

• Afonso54 kullanıcısına yanıt
    Şu anda çoğu tf oyuncusu vahşi batılıyı kullanıyor q'sunun kartları silik göründüğü için

• Sen o skin geyinirsin ben bu skin geyinirim. Herkesin skini kendine. Kemse kimseye karışamaz lakim öyle değildir.

• Oyun çıkalı 10sene olcak sen diyosun ki skin almanın mantığı ne.

Cs rivene zamanında ebay da binlerce dolar veren adamlar vardı ozamanları hatırlıyormusun bilmiyorum:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 28 Kasım 2018; 20:30:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur37

Sen o skin geyinirsin ben bu skin geyinirim. Herkesin skini kendine. Kemse kimseye karışamaz lakim öyle değildir.
    kimsenin skine kimse karışamaz
  • 811 skin vardı riot sadece 2 kere hesabım çalındı diye hesap açmıyorlar okadar para emek boş oldu hakkım helal etmiyorum

• Tamamen zevk amaçlı. Farklı efektlere sahip skinler hep hoşuma gitmiştir. Sen normal halini seversin ben güzel efektli skini severim. Yani sevmiyorsan almayabilirsin. Kimse zorlamıyor.
  • Bence skin almamak saçma. Hadi çürütün bunuda.
  • Ganimet olayı çıktı çıkalı sadece 1 kez para ile skin aldım ama imkanım olsa bir çok skin alırdım çok güzel kostumler var almak istediğim. Mesela Havuz Partisi Zac, Pulsefire Ezreal
  • ahhh yorumlara bak çıldırıcam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.