Şimdi Ara

Skin almanin mantigi ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna odaklandigimda karakterin tipine dikkat dahi etmiyorum, skini olan champlerimle bile skinsiz oynuyorum ama millet tutturmus bir skin diye parayi yigiyorlar.

Sorsan adamda 20 tane champ zor vardir ama 20 champe 50 skin almis champ acacagi yerde.

Ayrica karakterlerin skinsiz hallerinin daha iyi oldugu bir gercek. Skinler hep o karakterlerin paralel evrendeki halleri resmen.
    Elinde isin kiliciyla, kicinda roketiyle havada ucan angut bir herif oyunun atmosferini bozmaktan baska bir sey yapmiyor.
    Angut derken champi kastettim bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 21 Kasım 2018; 8:55:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu oyunda; sadece 2 skin'e ilgi duydum biri "bende hayvanım udyr" diğeri "savaş ustası vi" diğerleri hiç ilgimi çekmedi.. uzun zamandır oyunlara para kaptırmadım ama savaş ustası vi kostümünü satın aldım (sınırlı satışı olduğu için) bende hayvanım udyr kostümü indirime girerse belki alırım... onun haricinde oyunlara para kaptıran biri değilim... (kutulardan yaklaşık 15 kostüm çıktı ama oyunlara girerken skin kullanmam)

söylediklerine gelince çok haklısın skinler riot'a para kazandırmakdan başka bir işe yaramıyor..
  • Bence oynanış zevkine olumlu etki ediyor, bazı animasyon ve sesler insanı motive ediyor.

Kardeşim diamond olduğunda hesabına Nunu Bot skinini atmıştım, çok hoşuna gitmişti mesela.
  • meka aatrox ve meka sol ile base atarken ekrana bakarsan neden skin alindigi anlasilabilir. ya da buz alevi branda combo yapip ulti atarsan.

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    E skinler riot para kazansın diye çıkıyor zaten. Başka nereden para kazanacak bu adamlar?

• Bazı heroların def halleri iğrenç skinsiz oynanmaz. Bir yandan da o kadar çok skin çıkıyor ki oyuna 1 ay girme heroları tanımıyorsun. Bazı skinlerde görsel hatalı Veigar w atıyor göremiyorsun,lux q e, bc qsu değmeden çekiyor. Bir de azirde bug var kulesi hasar atması gerekirken sürekli resetleniyordu naptılar bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

E skinler riot para kazansın diye çıkıyor zaten. Başka nereden para kazanacak bu adamlar?
    Hesabinda daha 20 champion olan adamin karakter acacagina skin almasi sacma. Karakter satarakta kazaniyor Riot para sonucta.

He isteyen istedigini alir, ben sadece sacma oldugunu soyluyorum. Almasinlar demiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Link.tl nedir nasil kullanilir
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Bazı heroların def halleri iğrenç skinsiz oynanmaz. Bir yandan da o kadar çok skin çıkıyor ki oyuna 1 ay girme heroları tanımıyorsun. Bazı skinlerde görsel hatalı Veigar w atıyor göremiyorsun,lux q e, bc qsu değmeden çekiyor. Bir de azirde bug var kulesi hasar atması gerekirken sürekli resetleniyordu naptılar bilmiyorum
    Bense skinlerin oyunun atmosferini bozdugunu dusunuyorum. Elinde potayla kosan Darius sacma degil mi simdi ortacagimsi bir evrende?

• Vlad'ın Blitz'e Q atabilmesi veya Brand'in ignite'dan hasar alması da oyunun atmosferini bozan saçma detaylar o halde. Mantığı bir kenara bırakmak gerekir oyun oynarken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sovereign

Vlad'ın Blitz'e Q atabilmesi veya Brand'in ignite'dan hasar alması da oyunun atmosferini bozan saçma detaylar o halde. Mantığı bir kenara bırakmak gerekir oyun oynarken.
    O mantikla Brand’in yasamasi da sacma.

Oyunun islemesi icin gereken mekanikler ayri atmosferi yasatmak ayri. Adam Brand’e ignite atinca oyunun atmosferinden bir sey kaybetmiyoruz ama X-Men’den firlamis ucube ninjalar piyu piyu doye sagdan soldan cikinca icine edilmis oluyor.

• Bu senin görüşün. Robottan kan çekilince oyunun atmosferinin içine ne kadar ediliyorsa Darius elinde pota ile gezince de o kadar ediliyor benim görüşüm. Oyunda mantık arıyorsun, yapma keyif almaya bak.
  • Kostümler aslında güzel şeyler. Yani renkli, canlı, neşeli, gotik, acımasız vs çeşit çeşit temayı yansıtan kostüm var. Ancak kostümler aynı zamanda oyuncuların bug'ı. Kostüme para vermek bana hep saçma gelmiştir(zengin olsam ayrı) ama çoğu online oyun kostüm ile para kazanıyor. Gerçi bana oyunu satın almak dışında her şey saçma geliyor o ayrı.
  • Aynen kanka onun yerine oyun içi buff satsınlar almana değer hem
  • 2 yıldır dj sona cıkar dıye bekledim baktım cıkmadı bende gittim 60tl ye aldım sona sup maindim aldıkdan sonra silver 4 lerdem plat 5 lere kadar cıktım oynanışa gaz vererek etki ediyor bi özgüven aksiyon gelıyor bozuk bir piyanodan cıkan ses ile ortam kızışınca ultı atınca başlayan dupstep aynı değil müzik calan karakterlere hayranım onun haricinde en son 3 yıl önce fln lb skini almışımdır beyaz saçlı olan.
  • hesabım oyunun çıktığı dönemde açılmış bir hesap 100ün üstünde skin var ki çoğunu zamanında parayla aldım çünkü canım öyle istedi. Oyunu oynamıyorum bile artık ama geçen girdim bana özel indirimlerde bir iki beğendiğim skinide aldım. Oyunda ki karakterlerin skill shotların değişmesini, istediğim gibi olmasını seviyorum. Bunun dışında steamde 300+ oyunum battlenet hesabımda da blizzardın bütün oyunları var. Paramı kazanıyorum istediğim gibi de harcıyorum. İnsanların tercihlerinde mantık aramak başlı başına mantıksız bir eylem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GGRY

hesabım oyunun çıktığı dönemde açılmış bir hesap 100ün üstünde skin var ki çoğunu zamanında parayla aldım çünkü canım öyle istedi. Oyunu oynamıyorum bile artık ama geçen girdim bana özel indirimlerde bir iki beğendiğim skinide aldım. Oyunda ki karakterlerin skill shotların değişmesini, istediğim gibi olmasını seviyorum. Bunun dışında steamde 300+ oyunum battlenet hesabımda da blizzardın bütün oyunları var. Paramı kazanıyorum istediğim gibi de harcıyorum. İnsanların tercihlerinde mantık aramak başlı başına mantıksız bir eylem.
    Mantık aramak doğru bir şey. Mesela sen, paramı kazanıyorum istediğim gibi harcarım demişsin. Kimse sana neden böyle bir şey yapıyorsun demez. İstediğin gibi harcarsın ama birinin seni yargıladığını da düşünüp savunma moduna geçmeye gerek yok. Parası olan altın klozete şey yapar isterse.

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Genel olarak mantık aramak kesinlikle doğru birşey. Aksini iddia eden yok. Benim bahsettiğim şey farklı. Ben dedim ki "insanların tercihlerinde mantık aramak" yanlış. Ben bir araba alırım ister kırmızı alırım ister beyaz alırım. İster saçımı uzatırım, ister 0'a vurdururum, ister dövme yaptırırım, ister piercing takarım. Bunların hepsi şahsa ait tercihtir ve insanların her anlamda tercihleri sorgulanmak yerine saygı görmeli. Burda da birisinin istediği bir oyuna para harcayıp harcamaması kişinin kendi tercihidir. Bunda mantık aramak, onun tercihlerini sorgulamaktır. Tercihlerini sorgulamak, kişinin özel alanına yapılan ihlaldir. Skin dediğimiz şey kostümdür. Oyun içerisinde kostümlerin kullanılma amacı da bellidir. Skin almanın mantığı ne ? sorusundan çıkaracağın mantığın, alan kişiyi sorgulamak, parasını nasıl harcadığını yargılamak dışında bir sonuca götürmez seni. Kaldı ki bu sonuçta seni hiç mi hiç alakadar etmez. Savunma modu falan demişsin onunla da alakası yok, sana burda hayatının geri kalanında kullanabileceğin farklı bir bakış açısı sunuyorum o kadar. Umarım anlarsın

• Skinsiz ceks opie

• Dotada aldığım skini satabiliyorum haha

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.