Şimdi Ara

Skin bug hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oncellikle merhaba çoğu kişi skin bugu kullandı ve banlanacaklarından korkuyorlar. Riotun açıklamasını dikkatli incelerseniz "yeni patchden sonra" yazıyor. Banlanan arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum fakat riot kadar buyuk bir oyun şirketinin boyle bir aptallığı yapmayacağını düşünüyorum. Çünkü bu bugu ilk bulan arkadaş tesadüf eseri buldu ve bunda kimsenin bi suçu yoktu sadece oyunun bir açığı ve ayrıca 1 senedir var bu bug ...

• Bug'ın ne olduğunu hâlâ bilmeyen bir ben varım galiba
  • oyunun yapısında olan hatalar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: benburak001

oyunun yapısında olan hatalar :)

Onu biliyorum bu bug'dan bahsettim. "The bug" yani.
  • bende bilmiyorum biri pm den yazabilirmi bugu
  • oldu o zaman her açığı değerlendirelim oyunun hatası diye herkes rp hack yapsın öyle birşey yok tabiki knight oynadığım zamanlarda dupe felan oyun açığıydı ama yapan banlanıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Regulus

oldu o zaman her açığı değerlendirelim oyunun hatası diye herkes rp hack yapsın öyle birşey yok tabiki knight oynadığım zamanlarda dupe felan oyun açığıydı ama yapan banlanıyordu

Aynen kardes direct debit bugu ile 100 milyar rp cekip ortaliktan kaybolanlarda banlandi dimi? Cevap vereyim banlanmadilar, yaptiklari yanlarina kar kaldi. Biz de yapsaydik keske enayi gibi hissediyorum dusundukce. Herneyse boyle sacma ve ufak capli bir bug icin sanmiyorum bi sorun olacagini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal Hakkında Bilgi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

oldu o zaman her açığı değerlendirelim oyunun hatası diye herkes rp hack yapsın öyle birşey yok tabiki knight oynadığım zamanlarda dupe felan oyun açığıydı ama yapan banlanıyordu

Yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

Aynen kardes direct debit bugu ile 100 milyar rp cekip ortaliktan kaybolanlarda banlandi dimi? Cevap vereyim banlanmadilar, yaptiklari yanlarina kar kaldi. Biz de yapsaydik keske enayi gibi hissediyorum dusundukce. Herneyse boyle sacma ve ufak capli bir bug icin sanmiyorum bi sorun olacagini.

kim 100 milyar rp çekip de o hesapla takılıyor hâla kanıtla bana bırakıcam oyunu hadi
  • quote:

quote:

quote:

kim 100 milyar rp çekip de o hesapla takılıyor hâla kanıtla bana bırakıcam oyunu hadi

Bahsettigim olaylar eskide kaldi. Kanitlayacak bir durum goremiyorum, hangi keriz o kadar rp yi saklar ki. Hadi saklasin ne diye milletle paylassin ki? Eskilere bakarsan yapanin yaptigini ve eger izini kaybettirdiyse bi sorun yasamadigini gorebilirsin. Bu arada izini kaybettirme olayini acayim biraz. Sunucu degistirmek, nick degistirmek buna ornek olabilir. Son olarak eski konulari bulmakla ugrasamiycam, istedigine sor veya arastir yerli yabanci forumlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bahsettigim olaylar eskide kaldi. Kanitlayacak bir durum goremiyorum, hangi keriz o kadar rp yi saklar ki. Hadi saklasin ne diye milletle paylassin ki? Eskilere bakarsan yapanin yaptigini ve eger izini kaybettirdiyse bi sorun yasamadigini gorebilirsin. Bu arada izini kaybettirme olayini acayim biraz. Sunucu degistirmek, nick degistirmek buna ornek olabilir. Son olarak eski konulari bulmakla ugrasamiycam, istedigine sor veya arastir yerli yabanci forumlari.

şimdi bu riot un elinde bir veritabanı var dimi bu adamlar o olaylar olduğunda hiç mi bakmadı veritabanına veya şuanda bakamıyor mu 100 milyar rp sencede belli etmez mi kendini neyse ne uzatmaya gerek yok onlar banlanmadı diye bundan sonra oyun açıklarını değerlendirenler banlanmıyacak diye birşey de yok ki banlanmaları gerek zaten :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.