Şimdi Ara

Skin Buguyla ilgili bi açıklama. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçarı yokmuş.. arkadaşlar riotun bunu belirlemesi imkansız banlana olsa bile %1lik kesim olacak bu oyunda neler gördüm geçen sene adam tüm skinleri champ'ları açtı üstelik hani bir oyunluk bug falan değil ödeme yapmış gibi yaptı ve riot nerdeyse hiç banlamadı kiminden açılan heroalr alındı ki çoğunun yanına kar kaldı kendiniz yapamıyorsunuz veya etik bulmuyorsunuz diye sinirli bir şekilde illa ki banlanacaklar demek mantıksız doğrudur yanlıştır bilemem fakat kendinizi kandırmayın bu oyundaki3. senem eu serverları bile yoktu ben oyunu ilk gördüğümde hatta o zamandan beri takip ediyorum ve tecrübelerime göre bu banlama işi olmaz.
  • Skin Bug'ı ne beyler LoLSkins mi yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Skin Bug'ı ne beyler LoLSkins mi yoksa?

Değil Ayrı birşey bu.
  • Skin bugı yüzüne gelmeyen lplerim gelsin.Onda da bi araya girsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertugruly

Bazı arkadaşlara atılan banlar bugtan dolayı ise , belki korkutma amaçlı olabilir.

cidden inanıyomusun onlara ? forumda konunun tutmasını sağlamak için açılmış yalan konular...

adamlar rp buguyla bilmem ne kadar para kaybettide kimseyi ban lamadı. bu bug yüzünden mi ban licaklar ?
  • Beyler ban olmayacak görürsünüz bug kapatılana kadar kullanmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

quote:

Orijinalden alıntı: exp16

Hayır hayır,kaçarı yok ban yicekler kullananlar.

ne oldu kardeşim bugu yapmayı beceremedin mi?

Oyunun bir hilesini çok güzel beceri ürünü gibi göstermen senin acaba kaç yaşında olduğunu gösteriyor? Çok güzel başarmışsın gerçekten..Bana laf atma boşunada para var huzur var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Bazı arkadaşlara atılan banlar bugtan dolayı ise , belki korkutma amaçlı olabilir.

cidden inanıyomusun onlara ? forumda konunun tutmasını sağlamak için açılmış yalan konular...

adamlar rp buguyla bilmem ne kadar para kaybettide kimseyi ban lamadı. bu bug yüzünden mi ban licaklar ?

Lütfen söyle bana ne kadar para kaybetti sanal bir para birimi sayesinde. Lütfen.
  • büyütmeye ne gerek var anlamadım. Başkası skin bug kullanınca oyunu mu kazanıyor ya da zarar mı veriyor sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

quote:

Lütfen söyle bana ne kadar para kaybetti sanal bir para birimi sayesinde. Lütfen.

en basitinden o skinleri parayla alcak olanlar parasız almış oldu.

ama boşver sen düşünme böyle şeyleri. sen otur dersine çalış abisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

quote:

ne oldu kardeşim bugu yapmayı beceremedin mi?

Oyunun bir hilesini çok güzel beceri ürünü gibi göstermen senin acaba kaç yaşında olduğunu gösteriyor? Çok güzel başarmışsın gerçekten..Bana laf atma boşunada para var huzur var

19 yaşındayım ve hemen hemen bütün şampiyonlarda en az 1 skinim var. satıştan kaldırılmış skinleri denemem kime battıda gelmiş burada hepsi ban yesin gibi laflarda bulunuyorsunuz. bana burda gelip zengin fakir edebiyatı yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Riot TR nin skin buguyla yapıcağı herhangi bir yaptırım yok (düzeltme gibi) Çünkü yetkileri kısıtlı ve bilgileride.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cevap bekliyorum, yoksa yok mu? Atıp tutmasını biliyorsun ama?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cevap bekliyorum, yoksa yok mu? Atıp tutmasını biliyorsun ama?

ilk önce okuduğunu anla abisi. bak bakalım ilk mesajda ne demişim?

''bilmem ne kadar''

ben biliyomuyum yazmışım ? hoş azcık zekanı kullanarak ne kadar para kaybettiklerini tahmin edebilirsin

Türkçe çalış Türkçe. zaten bak sbs de en çok türkçe soruyolar hadi abisi. hadi.

• O durum TR'ye özeldir. TR'de adamlar oyuncu kaybetmemeye uğraşıyor. Flame atsanda chat yasağı alıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

Riot TR nin skin buguyla yapıcağı herhangi bir yaptırım yok (düzeltme gibi) Çünkü yetkileri kısıtlı ve bilgileride.

Patchleri alıp Türkçeye çeviriyorlar başka bir şey yapmıyorlar zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

Riot TR nin skin buguyla yapıcağı herhangi bir yaptırım yok (düzeltme gibi) Çünkü yetkileri kısıtlı ve bilgileride.

Patchleri alıp Türkçeye çeviriyorlar başka bir şey yapmıyorlar zaten...

Aynen
  • Kıskanmış
    Bu kafa neyin kafası.
    Yapamadın mı abisi ağızları filan.

Buradan bakınca çok komik oluyorsunuz.Azıcık kafa olaydı zaten bu konuların çoluk çocuğu korkutup eğlence amaçlı açıldığını anlardınız zaten.
    Böylelikle her hafta sonu buraya gelip PBE hesap dilenen bebelerden farkınız olmadığını gösterdiniz.
    Kimiside bende zaten skin var filan diyor.Buralarda böyle korkacağınıza gidip desteğe sormak hiç aklınıza da gelmiyor.
    Belki en azından artık araştırma hissiniz artar bu yazıdan sonra.
  • quote:

Skin Buguyla ilgili bi açıklama.
  • Yiyecekleerrr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.