Şimdi Ara

Skin Buguyla ilgili bi açıklama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda araştırma yaptım fakat bununla ilgili bi mesaj göremedim. Aynı konu daha önce açıldıysa affola.

tr.lol forumunda gezerken skin bug ile ilgili bir riotçunun foruma yazdığı mesajı gördüm.

Araya girme ihtiyacı duydum. Sorundan haberimiz var ve konu üzerinde çalışıyoruz. Şöyle düşünün: En azından kostümleri almadan deneme şansınız oldu

kaynak :http://tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=100513#100513

Eğer bu şekilde düşünüyorlarsa skin bug kullananları banlanması ihtimal bile değil. Bu konuyu sağduyu ile karşılamışlar skin bugtan dolayı banlandığını düşünenler başka bi sebep arasınlar

• Hayır hayır,kaçarı yok ban yicekler kullananlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-744329BC8

Hayır hayır,kaçarı yok ban yicekler kullananlar.
    @exp
    Yok öyle bir şey, Riot'un önceki açıklamalarında oyunun içini etkilemediği için bu fix öncelikli değil demişti. Bu da demek oluyor ki adamlar ciddiye bile almıyor bugu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 9 Haziran 2013; 11:02:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

@exp
    Yok öyle bir şey, Riot'un önceki açıklamalarında oyunun içini etkilemediği için bu fix öncelikli değil demişti. Bu da demek oluyor ki adamlar ciddiye bile almıyor bugu.

Alıntıları Göster
    "Araya girme ihtiyacı duydum. Sorundan haberimiz var ve konu üzerinde çalışıyoruz. Şöyle düşünün: En azından kostümleri almadan deneme şansınız oldu :)"

Riot Xtreme

ban felan traşşşşşşşşşşşşş
  • Umarım dediğiniz gibi ban olayı falan yoktur. Açıklamayı görünce rahatladım biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp16

kıskanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Umarım dediğiniz gibi ban olayı falan yoktur. Açıklamayı görünce rahatladım biraz.
    Bazı arkadaşlara atılan banlar bugtan dolayı ise , belki korkutma amaçlı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@exp

Oyunu komple etkiliyor. Oynanan maçlar havaya gidiyor millet ağlama konuları açıyor...

• Riot Sux

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

@exp

Oyunu komple etkiliyor. Oynanan maçlar havaya gidiyor millet ağlama konuları açıyor...

o zaman yapamayanlarla ilgili bir şey yapsınlar
  • quote:

ne oldu kardeşim bugu yapmayı beceremedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

Riot Sux
    lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

quote:

ne oldu kardeşim bugu yapmayı beceremedin mi?

• quote:

Rp payment olayında bile banlanılmadı neyin kafası bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

Rp payment olayında bile banlanılmadı neyin kafası bu

Alıntıları Göster
    Millet zamanın da 10-20 k rp çekmişti direct debit bugu sayesin de onlar banlanmadı bir skin glitch'i kullananlar mı banlancak? Güldüm sabah sabah açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 9 Haziran 2013; 11:41:56 >

• Lanett olsun lanett
    Balkabağı fiddlestick gördüm çok kıskanmıştım
    Ban yesinleeet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nassarien

Millet zamanın da 10-20 k rp çekmişti direct debit bugu sayesin de onlar banlanmadı bir skin glitch'i kullananlar mı banlancak? Güldüm sabah sabah açıkçası.

+1. Bugı kaldırsınlar yeter. Sonuç olmayan bir skini seçmediğin sürece oyunu etkilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud__Strife

Alıntıları Göster
    Eğer ban yemezlerse kullananlar riot'u yıkarız. Ben skin olmayanlar için lolskins kullanıyorum kendim görüyorum rahatım. Milletten bana ne yani ? Eğer o kadar önemsiyorsanız gidip para verip alırsınız. Adı üstünde "skin bug'ı" ve bug kullanmak her türlü oyunda YASAKTIR ve ban sebebidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukXIII

quote:

Orijinalden alıntı: Nassarien

+1. Bugı kaldırsınlar yeter. Sonuç olmayan bir skini seçmediğin sürece oyunu etkilemiyor.

Alıntıları Göster
    O mesajlar sizi ürkütmemek içindi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipâhi

O mesajlar sizi ürkütmemek içindi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.