Şimdi Ara

Skin Buguyla ilgili bi açıklama. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En azından kostümleri almadan deneme şansınız oldu demiş. Hani perma yiyeceksiniz ama en azından skin gördünüz fakirler anlamında demiş olabilir
  • Açık kapanacak fakat kimse ban yemeyecek diyor kısaca. Ceza olsa bile sınırsız kesinlikle olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 10 Haziran 2013; 5:58:44 >
  • ahahaha dün açtığım troll konuda bana deli gibi saydıranları buraya da bekliyorum. o konu gerçek değildi ama banı hak ettiğimi düşünen sazanlar da çoktu. skin bug'ını bi kere bile denemişliğim yok ama bu bug'ı yapanları çekememek nedir anlamıyorum. "hepsi banlansın hırsızlar" falan filan düşüncesi nedir. iki tıkla yapılan bug, çok haksızlık olduğunu düşünüyorsan sen de yap. aynı skinleri pbe'de zaten oynayabiliyorsun. ayrıca bu bug'ın o kadar kolay fixleneceğini sanmıyorum. türk riotçunun oyunun yazılımıyla ilgili bir şey bildiğini, ne yapılıp edileceği hakkında bilgisi olduğunu hiç sanmıyorum.
  • Zaten o bug clientten kaynaklanıyor eğer gerçekten çözülemicek bi mesele ise yeni client getirecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipâhi

O mesajlar sizi ürkütmemek içindi

herkes ciddiye almış l0l
  • Skin Bug ban sebebi değil , Skinleride denemek istiyorsan Neden LolSkins kullanmıyorsunuz yada Pbe'de denemiyorsunuz Anlamış değilim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.