Şimdi Ara

Skin sattım Parası eksik geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar.Ben şimdi 520 rp ye Noxus Hunter Aniviayla Crimson Akali skinini satmak istedim.120 rpm vardı hazır bi baktım 900 olmus sonra bi baktım skinlerim yok.Böyle bişey olabilirmi.

• İndirime giren bir skin'i aldıysan ona göre vermiş olabilirler.
  • Zaten öle yaptım :((
  • Garip olan ne? 260'a alıp 520'ye satamadın diye mi garip?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Garip olan ne? 260'a alıp 520'ye satamadın diye mi garip?

+1
  • Skini aldığın tarihi ticketta yanlış vermen gerekiyordu
  • ikinci elmi pahalı olur birinci elmi

İkinci el pahalı olsaydı millet birinci el alıp alıp satardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu

Skini aldığın tarihi ticketta yanlış vermen gerekiyordu

İşi bilen nasıl belli oluyor
  • Hiç RP almadığın gözükmüyor sanki arkadaşım toplam dağıttıkları 900RP'den daha fazla RP yok diye neden foruma konu açtın?
  • Yerinde olmak istemezdim. Dışarı eşarpsız çıkabiliyor musun? Cevabın evet ise, tanımıyorlar mı? Mahallenin kahvesinin önünden geçerken parmak ucuyla seni işaret edip gülenlere karşı nasıl dimdik ayakta duruyorsun?

Yazık la Mördır. Konuyu okuduktan sonra elim cebime gitti, o denli üzüldüm haline.
  • Ben Mördır değilim kardeşiyim.Fakat abim bana skini indirimli alsan bile eski parasının gelceğini söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxogulxxx -- 1 Temmuz 2011; 13:58:48 >
  • Skini aldığım tarihi yazmamıştım zaten.
  • İndirimli aldıysan indirimli gelir bunda kafanı duvarlara vurmanı gerektiren birşey yok. Adamların alnında keriz yazmıyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgwhoisthis

İndirimli aldıysan indirimli gelir bunda kafanı duvarlara vurmanı gerektiren birşey yok. Adamların alnında keriz yazmıyor ya.

Ticket atmasını bilen kişi indirimli aldığını iki katı fiyatına geri verir merak etme Hiç değilse son 1 ay a kadar durum böyleydi,ama şu sıralar bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxogulxxx

Ben Mördır değilim kardeşiyim.Fakat abim bana skini indirimli alsan bile eski parasının gelceğini söylemişti.

Alakası yok.

@omgwhoisthis

+1
  • Lanet olsun Riot'u dolandıramamışsın. Senin adına üzüldüm geçmiş olsun.
  • big lol ! adam 260'a skin alıyor indirimdeyken.Sonra skinin gerçek parasını istiyor
  • Ve bazı prolar bunu kimsenin yapmadığını sanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Yerinde olmak istemezdim. Dışarı eşarpsız çıkabiliyor musun? Cevabın evet ise, tanımıyorlar mı? Mahallenin kahvesinin önünden geçerken parmak ucuyla seni işaret edip gülenlere karşı nasıl dimdik ayakta duruyorsun?

Yazık la Mördır. Konuyu okuduktan sonra elim cebime gitti, o denli üzüldüm haline.

Ahahahaha olm kardeşimle aynı accountu kullanıyoruz. Benimkini kaşındığım için banladılar. O yazmış yani. Bu arada mail ı yazan bendim ve 2sinide 1 hafta önce aldığımı söyledim. Yani yanlış tarihde verdim ama olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.