Bildirim
SKODA 120 L Yİ NERDE MODİFİYE EDEBİLİRİM...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Skoda 120 L yi Orijinal haliyle toplayıp klasik olarak saklamak daha mantıklı. Bunun neresini modifiye edeceksinki ? ( Modifiyeye harcıyacağın para aracın piyasa değerinin 2-3 katını bulur )
Yok ben illede modifiye yapıcam dersen aşağıdaki fotolara bir göz at istersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 1 Ekim 2006; 12:38:11 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: hasok
Skoda 120 L yi Orijinal haliyle toplayıp klasik olarak saklamak daha mantıklı. Bunun neresini modifiye edeceksinki ? ( Modifiyeye harcıyacağın para aracın piyasa değerinin 2-3 katını bulur )
Yok ben illede modifiye yapıcam dersen aşağıdaki fotolara bir göz at istersen.
yani en mantıklısını söyledin sana katılıyorum.
-
ALAKANIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .. FARZEDELİMKİ BU SKİLDE MODİFİYE ETMEK İSTEDİM NERDE YAPTIRABİLİRİM BANA KAÇA MAL OLUR -
ŞÖYLE SÖYLİYM BANA SKODANIN (120L) İYİLİĞİNDEN YADA KÖTÜLÜĞÜNDEN BAHSETMENİZE GEREK YOK ŞAYET YARDIM EDEBİLİRSENİZ OFOTOLARDAKİ GİBİ NERDE YAPTIRABİLİRİM... BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ÇOOKKK TEŞEKKÜRLEEERR... -
arkadaşım bendede aynı araba var bende çok dolaştım bu mesele için çok iyi örnekler gördüm artı arabamdan çok mennunum benim gibi birini gördüm çok hoşuma gitti sana kolay gelsin -
demişsin ama ben genede uğraşma derim arkadaşlar gibi tabi sen kafaya koymuşun kolay gelsin -
bu kaçıncı mükerrer konu ben sayamıyorum artık -
Arkadaş zaten zorluğundan ötürü modifiyeden vazgeçmişti. -
YANİ BEN ZATEN VAZGEÇTİM AMA MÜKERRER OLACAKSADA SANANE
yani benim gibi elindeki imkanı çerçevesinde bişeyler yapmaya çalışan bi arkada görmek çok iyi oldu...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X