Şimdi Ara

skoda citigo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
20.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Citigo hakkında uzaktan değil bildiğiniz gidip test edip en ince detayına kadar inceledim. Yorumlarım da linkte. Bir bakın isterseniz.

http://okantestetti.blogspot.com/2013/01/boyu-kucuk-islevi-buyuk-skoda-citigo.html

Citigo dışındaki birçok modeli de test ettim ve yazıyorum. Yazmaya da devam edeceğim. Amacım alacak olan kişilerin aklıllarındaki soruları detaylıca ve tarafsız incelemelerimle gidermek. Umarım size de faydası dokunur yazdıklarımın.
  • Bu LİNKTEKİ YORUMLARIN %90 ına KATILAMAMAKLA beraber emek verip incelemesini paylaştığı için teşekkür ediyorum.

Ancak ÜZÜLEREK görüyorum ki genç arkadaşların hevesleri gerek markaya gerek kullanıcıya ciddi zararlar verme potansiyeline sahip. Kullanıcıya zarar verme kısmı; bu aracı almayı düşünen birisini bu tarz bir yorum olumsuz etkileyebilir.
    Markaya zarar verme kısmı; AR-GE çalışmaları ile büyük masraf ve emeklerle geliştirilen bir ürünün, bir blogdaki amatör yazı nedeniyle heba olma riski bulunmaktadır.

Günümüzün internet ile bilgi toplayan insan profili gerçeğini gördüğünüzde bu tarz yazılarına ne kadar ciddi sonuçlar doğrulabileceğini görmek zor değil.

Otomobil incelemesi konusunda duayen olmuş gerek yurtdışında (top gear, auto test, ADAC) ve gerek yurtiçinde (bazı tv programları ve şahıslar) tanıdığınız kişi/firma/kuruluşlar çok derin bilgiye sahip. Dolayısı ile gerçeğe çok yakın yorumlar yapıp, bu yorumlarında da oldukça dikkatli ve titizler. Otomobilde (veya herhangi bir üünde) olumsuz bir taraflarını GÖRSELER DAHİ, dikkatli seçilmiş kelimelerle bu eleştirilerini yanıtmaktadırlar. Çünkü emeğe saygının yanında, kişiden kişiye değişebilen görüşler olabileceğini hiç bir zaman gözardı etmezler.

Şayet sadece bir forumda bu tarz bir dil ile bu tarz bir inceleme (örn. resimler internetten toplanmış) yer alsaydı bu kadar absürt kaçmayacaktı. Ancak bu inceleme bir blog da, uzman ve tecrübeli bir göz ile incelemiş gibi kaleme döküldüğünden, yorumun derinliği konusunda birçok kişi yanılma potansiyeline sahip.

Şimdi bu incelemeye olan yorumlarım nedeniyle benim de "karanlığa bir mum yakmam gerektiğini" bildiğimden birkaç özet cümle ile araç hakkında kısa bilgi vereceğim.

• 2 ay önce bende forumdaki yazıları dikkate alarak citigo sahibi oldum yalnız yanlış bilinen yorumlar mevcut aracı aldıktan sonra aracın yorumların bazılarıyla
    hiç alakasız olduğunu gördüm.
    sırf bu yüzden foruma uye oldum
    araca kendimce bayada aksesuar yaptım yapılan işlemler şöyle en yakın zamanda fotoğraflarıda yükleyerek yorumlarınızı almak isterim

atıker obd2 gold serisi lpg takıldı 1400tl: uyum süper çekişde hiç düşme yok yakıt tüketimi çok iyi şu an şehiriçi 12 kuruş yakıyor şehirdışında denemedim ama
    tahminim 10 kuruşa kadar düşer buda bence çok iyi bence lpg taktırmanızda sakınca yok yeterki montajı düzgün yapılsın ve yeni bi sistem olsun

pıoneeer ts-wx210a aktif subwoofer takııldı pıoneeer tweeter ve arka kapılara pıoneer hoparlör toplam maliyet 1300tl

wossen 16inç jant ve 45 yanak lastik takıldı 1600tl

bagajda aydınlatma olmadığı için sensörlü pilli led aydınlatma taktım gayet güzelde oldu iç aydınlatmayıda beyaz lede çevirdim

plakaları Fransız stil app plaka bastırdım çıtasız silikonla yapıştırdım

önlere 1 numara arkalara 2 numara film çektirdim

direksiyona araçla uyumlu renkte kırmızı dikişli deri direksiyon simidi diktim

en yakın zamanda fotoğraflarını yüklicem.

• Fotoları bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chips

İlgili inceleme aşağıdadır:

http://resim.donanimhaber.com/m_72191159/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72191159

Link açmıyor

• ilk aşk İ kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72191159&p=1&anchorToGo=72191159#72191159

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.