Şimdi Ara

skoda citigo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
20.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 fabia 1.4 otomatik fabia aracimi sattim yerine yeni citigo almayi dusunuyorum. Citigo 1.0motor asg elegance cam tavanli beyaz 33.000 tl olacak eski aracim çok yakit tuketiyordu citigo yakit tuketimi dizel arac gibi karma 4.4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fuarda kadının biri 31.500e aldı.Ben pek beğenmedim nedense.A segmentinin en iyisi picanto bence.
  • Cam tavanlimi 31.500 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: TİDUS1

Cam tavanlimi 31.500 tl

Dikkat etmedim değildi heralde.
  • 33.000 tl baktigimda cam tavan var

• Fabiayı kaça verdiniz?
  • 24000 tl 30.000 km

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    3008-renault duster.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam arkadaslar, yurtdisindayim bende serviste takilmis lpg'li Skoda Citigo Elagance var, su anda 7500 km civarinda arac, 4 aydir biniyorum aracla ilgili sormak istediginiz birsey olursa sorun lutfen elimden geldigince yanitlamaya calisirim,Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatertekin

Selam arkadaslar, yurtdisindayim bende serviste takilmis lpg'li Skoda Citigo Elagance var, su anda 7500 km civarinda arac, 4 aydir biniyorum aracla ilgili sormak istediginiz birsey olursa sorun lutfen elimden geldigince yanitlamaya calisirim,Saygilar

araç manuel mi otomatikmi

ve lt bazında ne yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatertekin

Selam arkadaslar, yurtdisindayim bende serviste takilmis lpg'li Skoda Citigo Elagance var, su anda 7500 km civarinda arac, 4 aydir biniyorum aracla ilgili sormak istediginiz birsey olursa sorun lutfen elimden geldigince yanitlamaya calisirim,Saygilar

Mrb. Citigo elegance aldim ve
    1. taktirdiginiz lpg ne marka onu ogrenmek istiyorum.
    2. Ayrica benzinde iken ortalama yakit tuketiminiz nedir.
    3. Son olarak su anda aracin rodaj i henuz bitmedi ama ama fabrika verilerinin uzerinde yakit tuketiyorum. Ustelik olabilecek en ekononomik surus tarzinda kullandigim halde. Bu konuda detayli bilgi verirseniz sevinirim.
    Simdiden tsk ederim.

• selam bende yeni aldım elegance modelini yanlız turkıyedekı araclarda pıd sıstemı yok m3 calar navıgasyon vs... sızın aracınızdakı bu fonksyon nasıl kullanıslımı.bızde satılanlarda olmadıgında yerıne bır alternatıf arıyorum.ıstanbul sehır ıcınde 1 depo ıle 725 km yol yaptım yogun trafıkte.
    bızdekıler bıraz daha cıplak satılıyor sanırım.
    slmlr
  • quote:

2006 fabia 1.4 otomatik fabia aracimi sattim yerine yeni citigo almayi dusunuyorum. Citigo 1.0motor asg elegance cam tavanli beyaz 33.000 tl olacak eski aracim çok yakit tuketiyordu citigo yakit tuketimi dizel arac gibi karma 4.4

Araca hiç bindiniz mi?

Opel Corsa 1.2 Easytronic - 32,300 TL
    Fiat Punto 1.4 L Dualogic - 32,560 TL

Bu araçlar bu fiyata iken (ki Fiat'ta ESP standart), 31.500 TL o araca verilmez. Ben Autoshow'dan bindim, koltuğuna oturunca kalitesinin düşüklüğünü anlıyorsunuz zaten.

Bu aracın 1.0 L ASG şanzımanlısının fiyatı Almanya'da 24,700 TL. Türkiye'de de edeceği en fazla 25.000 TL. 25,001 TL etmez benim gözümde.

Edit: Araç ne kadar donanımlı olursa olsun, altın kaplama da olsun, sonuçta Citigo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRiS -- 13 Kasım 2012; 13:18:25 >

• Biraz önce bayiye gidip baya inceledim. Cumartesi Autoshowda görmüştüm, ama fazla incelememiştim. Araç A sınıfının iç hacim, bagaj değerlerine sahip. Arka camların kelebek açılması biraz ticari araç havası katmış. Ön konsol çok sade. Bu aracın en güzel tarafı az yakan motoru. Ama ben fiyatını fazla buldum açıkçası. Birkaç bin TL az olması gerekirdi. Çünkü otomatik, cam tavanlı alınca 33000 gibi bir rakam isteniyor... Bu arada Skoda Rapidlerde 20 gün sonra gelecek dediler. Fuarda görmüş ve çok beğenmiştim. Ama ondada fiyat belirleyici olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak05102011

selam bende yeni aldım elegance modelini yanlız turkıyedekı araclarda pıd sıstemı yok m3 calar navıgasyon vs... sızın aracınızdakı bu fonksyon nasıl kullanıslımı.bızde satılanlarda olmadıgında yerıne bır alternatıf arıyorum.ıstanbul sehır ıcınde 1 depo ıle 725 km yol yaptım yogun trafıkte.
    slmlr

Hocam 1 depo ile 725 km ustelik yogun trafikte... Bi yazim hatasi yok dimi. Ben karma tuketimde ustelik coook ekonimik bir surus tarzi ile 100 km 5.7 lt tukettim. Yani benzin 4.7 den olmak uzere km de 27 kurus yakmis oldu.
    Sizinki 22 kuruss tekabul eder ki yogun trafik dediniz. Simdi benim motorda bir ayarsizlik var diye suphelendim cidden.
    Araciniz su an kac km de. Bir de ben bayiden araci alacagimda 60 km deydi,cunku test araci gibi kendileri bi kac kere meraktan kullanmislar. Biz iki gunde ruhsat islemlerini yaptik ve araci almaya gitt igimde 80 km deydi. Dedim sattiginiz halde niye kullandiniz. Cevap araci sarmafan once test ederiz seklinde oldu pid testi yaptik filan falan diye uzun uzun anlatti. Ben hic tatmin olnadim ama kotu dusunceleri aklimdan atayim dedim. Ama siz nu degerlei verince simdi aklima gelen sey bunlarin motorla bi sekilde oynadigi. Sizde araci test ettik veya serviste pid olctuk gibi bisey dendi mi.

• A sınıfı araçları ülkemizde yanlış fiyatlarla sattıkları için çok az insan tercih ediyor.

Genelini 20-30.000 aralığında satmaları lazım. Panda, Citigo, Up, Picanto, i10, 107, C1 vb araçların baz paketleri manuel benzinli olarak 20.000 TL civarı, en full otomatik dizelleri de 30.000 TL olmalı maksimum.

Yoksa yüzüne kimse bakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak05102011

selam bende yeni aldım elegance modelini yanlız turkıyedekı araclarda pıd sıstemı yok m3 calar navıgasyon vs... sızın aracınızdakı bu fonksyon nasıl kullanıslımı.bızde satılanlarda olmadıgında yerıne bır alternatıf arıyorum.ıstanbul sehır ıcınde 1 depo ıle 725 km yol yaptım yogun trafıkte.
    slmlr

Hocam baska bir forum sitesinde de 705 km diyodunuz. Bir de son yazdigima yanit da vermedin iz. Bu bilgiler konusunda suphe dogmaya baslafi. Su yogun trafik konusunda supheli bi durum olustu en basta. Yogun dan kastedil dur kalk ise bu rakam imkansiz. Ben ankarada dizel fiesta ile yapamadim o dediginizi. Yok eger yogun trafikten arac sayisinun caddede cok olmasini kast ediyorsanız o zaman zaten dır kalk dan bahsedemeyiz. Kusura bakmayin ama veriler guvenilir degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 20 Kasım 2012; 9:27:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

quote:

2006 fabia 1.4 otomatik fabia aracimi sattim yerine yeni citigo almayi dusunuyorum. Citigo 1.0motor asg elegance cam tavanli beyaz 33.000 tl olacak eski aracim çok yakit tuketiyordu citigo yakit tuketimi dizel arac gibi karma 4.4

Araca hiç bindiniz mi?

Bu araçlar bu fiyata iken (ki Fiat'ta ESP standart), 31.500 TL o araca verilmez. Ben Autoshow'dan bindim, koltuğuna oturunca kalitesinin düşüklüğünü anlıyorsunuz zaten.

Bu aracın 1.0 L ASG şanzımanlısının fiyatı Almanya'da 24,700 TL. Türkiye'de de edeceği en fazla 25.000 TL. 25,001 TL etmez benim gözümde.

Edit: Araç ne kadar donanımlı olursa olsun, altın kaplama da olsun, sonuçta Citigo.

Arkadaşa tamamen katılıyorum, artı olarak ;

Seat Leon 1.2lt TSI 105 hp DSG 34.400
    Hyundai i20 1.4 otomatik 32.900
    Nissan micra otomatik 32.300

gibi araçlar varken bir alt sınfta ve 1.0 motorlu bir araca o parayı istemek çok fazla olmuş. Çok fazla kişininde benim ve mesajımı alıntı yaptığım arkadaşın söylemiş olduğu modelleri tercih edecekleri ve fiyatta indirim yapılmaz ise satışlar düşük seyredeceğini öngörmek çok da zor olmasa gerek. Aracı alan arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız belasız binmek nasip olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

quote:

Araca hiç bindiniz mi?

Arkadaşa tamamen katılıyorum, artı olarak ;

Seat Leon 1.2lt TSI 105 hp DSG 34.400
    Hyundai i20 1.4 otomatik 32.900
    Nissan micra otomatik 32.300

gibi araçlar varken bir alt sınfta ve 1.0 motorlu bir araca o parayı istemek çok fazla olmuş. Çok fazla kişininde benim ve mesajımı alıntı yaptığım arkadaşın söylemiş olduğu modelleri tercih edecekleri ve fiyatta indirim yapılmaz ise satışlar düşük seyredeceğini öngörmek çok da zor olmasa gerek. Aracı alan arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız belasız binmek nasip olsun.

Gozden kacirdiginiz bisey var:
    Yakit tuketimleri.
    +
    Donanim.

Citigo full donanim. Herkez.bilir.ki baz donanim ile full arasinda yaklasik sekiz onbin tl fark eder. Ayrica.citigo benzinlilerin arasindaki en ekonomik motora sahip.

• Bu araci kiyaslayacaginiz tr.de.iki arac var. 107 ve C1. Dikkat ediniz.o araclarda donanim baz donanim gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: chips

Bu araci kiyaslayacaginiz tr.de.iki arac var. 107 ve C1. Dikkat ediniz.o araclarda donanim baz donanim gibi.

Hocam merhaba elegance donanimli citigo almissiniz sanirim oncelikle hayirli olsun kazasiz' belasiz surusler dilerim. izninizle birkac sorum olucak size.

Aractan memnun musunuz acaba? ozellik olarak cok dolu bir arac o konuda cekincem yok ama performans, yakit tuketim degerleri nasil acaba, fabrika verilerine yakin mi?

Su anda golf 4 otomatik kullanicisiyim sehir ici kullanimi icin de citigo almayi dusunuyorum. Otomatik vites gecilseri nasil?arac cok hantal mi kaliyor malum 60 beygir.?

Simdiden cok tesekkur ederim.

Saygilarimla.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.