Şimdi Ara

Skoda Citigo İncelemesi içeren CITIGO ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
493
Cevap
6
Favori
43.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mosquito1983

quote:

Orijinalden alıntı: chips

Citigo ya uygun Kauçuk paspas bulabilen var mı?
    Bir de uygun kılıf bulabilen var mı?

Universal paspas aldım ancak haliyle yüzde yüz uyum sağlaması imkansız. Aslında kullanıcılar olarak aramızda bu tarz ihtiyacı olanlar var ise birleşip ya orjinal skoda servisinden indirimli yada yurtdışındaki orjinal skoda servilerinden (ki bazı aksesuarlar çok daha ucuza mal oluyor) getirtebiliriz.

Servis sipariş üzerine orjinal olduğunu söylediği kauçuk paspas getirebiliyor. 70 küsür lira fiyatı olduğu söylenmişti.
    Almanya'da ziyaret ettiğim muhitte skoda bayisi malesef bulamadım. Aksesuar konusunda Citigo için gerçekten Skoda çok rahat davranıyor. Sitede halen aksesuar kataloğunda Citigo mevcut değil.

Selamlar

Hocam şu paspas için 70 tl fiyatı hangi bayi verdi? Ben iki bayiye sordum 95 tl diyorlar. İrtibat verirsen alacağım ordan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mosquito1983

quote:

Citigo ya uygun Kauçuk paspas bulabilen var mı?
    Bir de uygun kılıf bulabilen var mı?

Universal paspas aldım ancak haliyle yüzde yüz uyum sağlaması imkansız. Aslında kullanıcılar olarak aramızda bu tarz ihtiyacı olanlar var ise birleşip ya orjinal skoda servisinden indirimli yada yurtdışındaki orjinal skoda servilerinden (ki bazı aksesuarlar çok daha ucuza mal oluyor) getirtebiliriz.

Servis sipariş üzerine orjinal olduğunu söylediği kauçuk paspas getirebiliyor. 70 küsür lira fiyatı olduğu söylenmişti.
    Almanya'da ziyaret ettiğim muhitte skoda bayisi malesef bulamadım. Aksesuar konusunda Citigo için gerçekten Skoda çok rahat davranıyor. Sitede halen aksesuar kataloğunda Citigo mevcut değil.

Selamlar

Hocam şu paspas için 70 tl fiyatı hangi bayi verdi? Ben iki bayiye sordum 95 tl diyorlar. İrtibat verirsen alacağım ordan.

Alıntıları Göster
    Citigo kullanıcıları umarım bu yazdığım yazı ile karşılaşırlar. Çünkü tüm Citigo kullanıcılarını ilgilendiren küçük bir konu var. Citigo kullanıcıları bana özelden mesaj atarlarsa detay paylaşacağım.

• quote:

Citigo kullanıcıları umarım bu yazdığım yazı ile karşılaşırlar. Çünkü tüm Citigo kullanıcılarını ilgilendiren küçük bir konu var. Citigo kullanıcıları bana özelden mesaj atarlarsa detay paylaşacağım.

Alıntıları Göster
    Up
  • quote:

neymiş bu konu merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

quote:

neymiş bu konu merak ettim.

Alıntıları Göster
    Bugün konya konmardan 95 tl ye kauçuk paspas aldım. Araca çok güzel oturdu ve spor gözüktü. Deri döşemeyi sordum. Paspastan başka aksesuar yoktu citigo için.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifoktar

Bugün konya konmardan 95 tl ye kauçuk paspas aldım. Araca çok güzel oturdu ve spor gözüktü. Deri döşemeyi sordum. Paspastan başka aksesuar yoktu citigo için.

Alıntıları Göster
    Hocam 14.4 sn'de 100 km çıkmak nasıl bir his.Uzun yola gelmez o araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

ben geçen haftasonu konya-ankara yaptım. Ortalama 120 km hız yaptım, 160 km hıza kadar çıktım. Bi problem yaşamadım. 100 km ye 5 sn de çıkan araçlar da zaten normal sürüşte 14 sn de çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifoktar

quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

ben geçen haftasonu konya-ankara yaptım. Ortalama 120 km hız yaptım, 160 km hıza kadar çıktım. Bi problem yaşamadım. 100 km ye 5 sn de çıkan araçlar da zaten normal sürüşte 14 sn de çıkıyor.

Alıntıları Göster
    istanbul - bodrum arasini henuz taze yaptim citigo ile. bir depo benzin ile (35+3 littre) 760 kilometrelik yolu yapabilmistir kendisi. (50 kilo bagas ve 3 yetiskin) akifoktar' in dedigi gibi 100-120 arasi cok rahat seyahat edilebiliyor. birkac uzun tirmanma rampasinda takibi 1000cc motor isyan ediyor ama sorun yaratmiyor pek. dedigim gibi gonul rahatligiyla uzun yola cikabilirsiniz.

ha ben hiz sinirlarinin disinda surerim 150-200 arasi benim yolumdur diyorsan o zaman bu araba sana gelmez :)

• bu kucuk ayrinti neymis sabirla bekliyorum;)) ozelden de msj atamadim bir turlu basadamadim. bu aractan alicam niyetliyim dilerim hevesimi kaciracak birsey degildir;((( zira 1 milyon kere yorum okudum icim kösüldü vallahi. ;))) bir de aklimi kurcalayan birsey var simdi skodanin sitesinde citigo nun 2 veriyonu var elegance iyi olan versiyon ancak panoromik tavan bu versiyonda da gorunmuyor. forumlardan ve yorumlardan anladigim kadariyla elegance versiyonunun opsiyonel bir özelligi ancak fiyat farki ne oluyor girilmemis? ??? benim gozum de panoromik camda kaldi. bir de sanirim bir acilan tavan var bir de acipmayan sadece panoroma ozelligi var. yaniliyor da olabilirim. rica etsem bilgisi olan biri a iklayabilir mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: placan

istanbul - bodrum arasini henuz taze yaptim citigo ile. bir depo benzin ile (35+3 littre) 760 kilometrelik yolu yapabilmistir kendisi. (50 kilo bagas ve 3 yetiskin) akifoktar' in dedigi gibi 100-120 arasi cok rahat seyahat edilebiliyor. birkac uzun tirmanma rampasinda takibi 1000cc motor isyan ediyor ama sorun yaratmiyor pek. dedigim gibi gonul rahatligiyla uzun yola cikabilirsiniz.

ha ben hiz sinirlarinin disinda surerim 150-200 arasi benim yolumdur diyorsan o zaman bu araba sana gelmez :)
    Güzel şehiriçinde kullanılabilecek bir araç Bu arada emeğinize sağlık güzel inceleme olmuş.
  • Bu nasıl bir isim? Tekerleme gibi olmuş valla, ilk bir kaç okuyuşumda beceremedim ama sonradan alışıyor insan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoTingMan -- 10 Temmuz 2013; 10:08:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoTingMan

Bu nasıl bir isim? Tekerleme gibi olmuş valla, ilk bir kaç okuyuşumda beceremedim ama sonradan alışıyor insan...
    inceleme için teşekkürler. güzel inceleme olmuş.

bence böyle araçlar ailenin 2. araci veya bekarlar için uygun. aile aracı olmak için fazla küçük.

küçük bir araç olduğundan standart paspaslari keserek araca uydurabilirsiniz bence. küçültmek kolay sıkıntı büyütmede bence.
  • safakg S kullanıcısına yanıt
    elegance donanimli olani otomatik vitesli modeli. bu arabanim manuel viteslisi alinmaz. icinde krom detaylar yok, dosemeleri siyah. kotu gorunuyor.

panoramik cam tavan farki 2.750 lira. gercekten hayvani bir rakam. tavanin on tarafindan arka koltugun ortasina kadar cam geliyor ve tamami acilabiliyor. hem ambition hem elegance' a panoramik cam tavan isteyebiliyorsun.

bununla birlikte yine soyluyorum; buyuksehirde, sehiricinde trafikte kullanirim diyorsan bu araba guzel. diger turlu zor olur. performansli bir otomobil olmadigi icin gaza basayim ucsun kacsin islerine gelmiyor.
  • Ha bir de bizim ailenin tek arabasi, aile aracimiz kendisi. istanbul-bodrum (760km) yolculugu dahil henuz keske bir buyugu olsaydi dedigimiz bir ana denk gelmedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

inceleme için teşekkürler. güzel inceleme olmuş.

bence böyle araçlar ailenin 2. araci veya bekarlar için uygun. aile aracı olmak için fazla küçük.

küçük bir araç olduğundan standart paspaslari keserek araca uydurabilirsiniz bence. küçültmek kolay sıkıntı büyütmede bence.

Tek çocuklu bir aileyiz ve geçen hafta Antalya yolculuğu yaptık (Konya dan). Bekar ve çocuksuz aileler için dediğinizden belirttim bunu. Arac A buçuk bir kasaya sahip çünkü.
    Paspas keserek olmuyor. Universal arka paspas ancak kurtardi hatta küçük geldi.

• chips kullanıcısına yanıt
    biz de tek çocuklu aileyiz ve c sinif araç yetmiyor. Siz A sınıfın yettiğini söylüyorsunuz. Acep bi sorun mu var bizde.

bebek arabası tek başına bagajın yarısını dolduruyor. koltuk da arka koltuğun yarısını.
  • quote:

biz de tek çocuklu aileyiz ve c sinif araç yetmiyor. Siz A sınıfın yettiğini söylüyorsunuz. Acep bi sorun mu var bizde.

bebek arabası tek başına bagajın yarısını dolduruyor. koltuk da arka koltuğun yarısını.

bende de tek çocuk var. aracım palio. bebek arabası bagajın tamamını kaplıyor. hatta düzgün koymazsam bagajı kapanmıyor.

mantıken marea ya transfer olmalıyım ama eşim beğenmiyor. gerçi ben de pek sıcak bakmıyorum.
  • aagir kullanıcısına yanıt
    portbagaj denemeyi düşünüyorum ben. hacimli ve ağır olmayan malzemeleri en azindan portbagaja atıp yer kazanmayi düşünüyorum.

sadece bebek arabasını mama koltuğunu atsam bile bayaa bi yer tasarrufu sağlar.

fakat sürekli 80-90 la yol bitermi bilmiyorum. Kullananlara sormak lazım yüksek süratlerde yol tutuş nasıl oluyor?
  • quote:

Kimsede sorun yok... İhtiyaç ile alakalı bu. Biz bebek arabasi kullanmiyoruz. Bagajda da standart gezen malzemeler 3-5 temizlik malzemesi. Elbette seyehatlerde bagaji doldurduktan sonra bos yer kaliyor diye bir iddia olamaz. Büyük bagaja eşya koyarken düzenli koymuyoruz, rasgele atıyoruz bagaja. Ama küçük bagaja düzenli koyuyoruz ki sığsın.
    Elbette buyuk bagaj rahatlik ama bu bagaj hacmi de zaruri tasimalarda yolda bırakmadı.
    Bir de D sınıfı bile olsa yada doblo bile olsa bagaj yetmedi diyeceğiniz yer mutlaka olacak. İnsanlardaki gelir ve harcama durumu gibi. 1000 tl alan aile de para yetmiyor diyor, 8000 tl alan aile de. C sınıfı bagaj yetmiyor dediniz. Ben de diyorun ki C sinifi bagaj olsa baska bişey istemem C oldugunda da D isticem yada ticari. Son olarak yine tekrar edeyim; bagaj dev gibi diye bir iddia yok. Yanlış anlama olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 15 Temmuz 2013; 12:35:06 >

• quote:

portbagaj denemeyi düşünüyorum ben. hacimli ve ağır olmayan malzemeleri en azindan portbagaja atıp yer kazanmayi düşünüyorum.

sadece bebek arabasını mama koltuğunu atsam bile bayaa bi yer tasarrufu sağlar.

fakat sürekli 80-90 la yol bitermi bilmiyorum. Kullananlara sormak lazım yüksek süratlerde yol tutuş nasıl oluyor?

Arac bagaja uygun. Katalogunda takilabilecegi belirtilmis. Hatta orjinal ayak ve bagaj temin edebilirsiniz.
    Antalya yolunda musait yerlerde 130-140 ile gittim. Bi korku yasatmadi. Elbet kasa kucuk oldugu ve orts sert suspansiyon oldugu icin kuğu gibi süzülmuyor. Ama 80-90 a mahkum degilsiniz.
    Toroslarin bayir ve virajlarinda getz ve corsa gibi bir çok araç geride kaldi, bu da parantez ici bilgi olsun.
    Bi deneme sürüşü yapıp kendiniz deneyin bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.