Arkadaşlar 2000 veya 2001 model scoda OCtavia almayı düşünüyorum.. 15-16 civarı.. almamdaki sebeb skodanın VW motoru kullanması ( idda ediliyor) ve parçasının ucuz olması.. ikinci eli hakkında bir bilgim yok bilgisi olan yazabilir. gerçekten skodalar VW motoru aksamını mı kullanıyor ? .. 1.) 2000 model octavia kullancısı 2000 modellerde suspansıyon sıkıntısı oluyor 2000 modeli tercih etme demişti bu konuda düşünceleriniz nedir? 2) 2001 model octavia ( ABS + ESR ) li klimalı araçların fiyatı ne civarındadır. kaç civarı alırsak zarar etmeyiz? 3) LPG uyumu nasıl octavialarda
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
Elbette skodada Vw motoru kullanılıyor ve birçok parçasıda ortak.Zaten kardeş firmalar.Ayrıca 1.6 102bglik 8V motoruda LPGye çok uygun.O fiyata VW BORA bulabilirseniz onuda tercih edebilirsiniz.
bana yazdığım fiyat civarında araç önerılerınızı beklıyorum.. araştırma yapan arkadaşlar veya racını satan arkadaşlar olabılır.. görüşmek üzre Allah a emanet olun
bu motor şuan 40700 e satılan trenline passat motoru ile aynı mı?
quote:
Orjinalden alıntı: erdor
Elbette skodada Vw motoru kullanılıyor ve birçok parçasıda ortak.Zaten kardeş firmalar.Ayrıca 1.6 102bglik 8V motoruda LPGye çok uygun.O fiyata VW BORA bulabilirseniz onuda tercih edebilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: sadbul
bu motor şuan 40700 e satılan trenline passat motoru ile aynı mı?
quote:
Orjinalden alıntı: erdor
Evet,1.6 102 HP 8V motor yıllardır piyasada.
1,6 102 hp dediğiniz motor octavia ların hangı serisinde mevcut??
1.6 litre 102 HP 148 NM 8V SOHC
piyasada "AKL" olarak bilinen, forumda "dinazor" veya "hitler" motoru olarak geçen, şehiriçinde 10 litreden az yakmayan, ve son olarak da 6 vites seçeneği ile beni şaşırtıp SEAT EXEO'da da kullanılan ve LPG'ye uygun ve uyumlu olan güncel VW motoru.
Bende 1.6 16V olan motordan var.Keşke bizim arabalarada koysalardı 6. vitesi. Acaba 5. vites dişlisini küçültsek olmaz mı? Çok pahalı olurmu acaba bu iş?
quote:
Orjinalden alıntı: alpergndz
Bende 1.6 16V olan motordan var.Keşke bizim arabalarada koysalardı 6. vitesi. Acaba 5. vites dişlisini küçültsek olmaz mı? Çok pahalı olurmu acaba bu iş?
1M (1999-2005) SEAT Toledo'nun 1.9 TDI 150 HP motorlu modelinde 6 ileri vites kutusu var. Almanya'da tanıdıklarınız varsa araba mezarlığından bir tane söküp paket yaptıktan sonra bir şekilde size getirebilirler, bu işten iyi değil çok iyi anlayan bir motor ustası tüm tahrik sistemini söküp gerekli modifikasyonları yaparak BCB motora 6 ileri vitesli şanzımanı uydurabilir.
Verimli olup olmayacağı ayrı bir konu. İmkansız değil, olabilir, ama gereksiz ve astarı boyasından pahalıya mal olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme