Şimdi Ara

Skoda Fabia 1.0 Greentec DSG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yakın zamanlarda ilk aracımı alacağım B segment olarak Fabia’yı beğeniyorum 2017-18 model bakıyorum bütçeme uygun bulursam tabi daha üst model seçebilirim. Style donanım pakedi seçeceğim ancak sanırım bu yıllarda cam tavan yok. Ancak bir yandan da Rapid Spaceback aklımı çeldi geniş iç hacmi falan olsun daha hoşuma gitti hacime çok fazla ihtiyacım yok ama yinede elbet işime yarayacaktır.

1- Fabia 1.0 Greentec Style bu aracın bakımlarının fiyatlari nedir yani 100bin km bakimi olsun 10bin bakimi olsun benim butcemi cok yorar mi? Cunku genelde insanlar Clio oneriyor bakim ve parca maliyetlerinden dolayi
    2- Rapid sonuc olarak uretimi bitmis bir araba ve model olarak daha eski kaciyo 16-17 model falan olacak? Rapid almak mantiksiz mi olur?
    3- Yada bunlarin hepsini bosverip 16-17 model Polo mu alayim simdiden sagolun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kafalar karışık

klasik ülke pazarı sağolsun...

ufak bir terslik canını sıkacak ise uzak durmanı tavsiye ederim, gerek clio'dan gerek Vag grubundan

japon bak...

skoda artık pazarı oturmuş, marka bilinirliliği olan bir seçenek

Fabia 1.0 Greentech iyi bir tercih

Rapid'de aynı şekilde... ancak bu araçları yürütmek üzere özellikle km yapmış araçlarda

ağır bakım ve dsg bakılacaksa dsg 'nin sorun çıkarması (80-100bin'lik olmak çok kolay) sonrası bir bütçe belirlemen gerekir ki yorucu olan kısmı burası...

polo da alsan...skoda da alsan aynı motor, aynı parçalar... ortalama bakım fiyatları benzer (3000-3500₺ özel servis fiyatları)

clio'nun parça bol ve daha uygun tabii...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Clio 0.9 tce
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.