Şimdi Ara

Skoda Fabia 1.0 mı Opel Corsa 1.2T Ultimate mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iki araç da 2023 model ve otomatik vites. Hangisi tercih edilmeli?

• Ben opelciyim. O sebeple objektif yorum olmaz ama bekar adamsan corsa. Evliysen çocuk varsa skoda. Corsa’nın arkadına binmek epey zor.

Skoda 1.5tsi monte carlo olsa idi fabia derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metufkcr

Ben opelciyim. O sebeple objektif yorum olmaz ama bekar adamsan corsa. Evliysen çocuk varsa skoda. Corsa’nın arkadına binmek epey zor.

Skoda 1.5tsi monte carlo olsa idi fabia derdim.

3 kişilik aile kullanacak çoğunlukla şehir içi. 1.5 Monte carlo seçenekler arasında olsaydı onu tercih ederdim ama bütçe ancak 1.0 Premium'a yetiyor o yüzden 1.2 Corsa daha cazip geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 21 Mayıs 2024; 20:47:54 >
  • Corsa küçük arkası dar puset filan koyarken zorlanıyoruz. Ufak çocuk varsa bence SUV tarzı araçlara yönelmeniz daha mantıklı olur.

C3 Aircross ya da arttırabilirseniz C Suv bakın derim. B segment araçlar üzer.

• Survival kullanıcısına yanıt

hocam fabiayı bırak şöyle temiz scala bak. 3 kişilik aileye en uygun araç scala

• Güncelleme: Kampanyada olduğu ve ikinci el Corsa / Fabia parasına denk geldiği için Sıfır Polo Life aldık.

Hayırlı olsun, sıfır araç iyidir, garantisi olur, ilk siz bineceksiniz, öncesini sonrasını düşünme derdi yok. Güle güle kullanın.

Donanım seviyesine baktım da hiç fena değil, ihtiyaç duyulabilecek hemen her şey var. Sadece Perde hava yastığı yok gördüğüm kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 30 Mayıs 2024; 11:4:16 >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Evet perde hava yastığı ve birkaç özellik (e- parking brake vb) eksik diğer araçlara kıyasla. Özellikle sıfır olması nedeniyle poloyu tercih ettik. Maksat başımız ağrımasın, temiz olsun...

Hayırlı olsun, hangi bayiden aldınız ve ne kadar ödediniz?

• mustafaazizoglu M kullanıcısına yanıt

tesekkurler. 1070, dogus kartal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.