Şimdi Ara

Skoda Fabia doğru bir tercih olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar . 15-16 bin tl arası kısıtlı bir bütçeye sahibim ve şuanda skoda fabia almayı duşunmekteym.. Ancak kullanan yada bilen arkadaşlar varsa eğer konfor,donanım,yakıt türünden nasıl bir araç ? Yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben kullanıyorum gayet de memnunum, bir kere sınıfının en geniş arabası, yakıt iyi ben tüp bile taktırmadım, donanım olarak sınıfına göre kaliteli, gecen clio ve corsa ya bindim kendi arabamı aradım, benim gördüğüm tek eksikliği seri olmaması o da benim araba 1.6 olduğu için olabilir, yoluda iyi tutuyor..
  • fiyatına göre çok iyi. konforlu da. ama satarken veya sonradan fiyat düşer mi diye merak ediyorum. açıkcası hem yatırım, hem işimi görsün diye alacam. takipteyim.
  • yorumlarınız için sagolun görüşlerinizi bekliyorum ..

• güncel .

• bende o para arası araç bakıyom aklımdakileri söyleyim brava, fabi, ıbıza, clio bunların içinde fabia çok ağır ama ankara piyasasında temizi bulamıyom beklemekdeyim. fabia kullanıcları menmun ben de araştırdım ıbıza var bak derim fabia bulamasan 1.4 lerine.
  • peki bu ibiza larda yakıt konfor ve donanım nasıl ? Fabia ve ibiza arasında seçim yapsak en iyi hangisi dersiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tamam da hangi SKODA OCTAVİA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.