Merhabalar, Hollanda'da yasiyorum, onumuzdeki gunlerde otomatik vites araba almayi dusunuyorum. Skoda Mayis basi itibariyle yeni Fabia modellerini satisa sundu. 1.2 TSI motor (102 beygir) ve DSG 7 sanziman koymuslar. Tam kararimi vermistim ki DSG 7 sanzimanla ilgili sorunlara rastladim, gerci sanirim problem yuksek beygir motorlarda goruluyormus ama yine de burada sormak istedim bilgisi olan varsa. 1.2TSI motor, 102 beygir DSG 7 uygun bir combinasyon mudur? Bu combinasyonda bu tip problemlere rastlanir mi?
Tesekkurler
Biraz ölü bir konu gerçi ama bu soruların cevabını bilen yok mu Bir de diğer konu TR'ye ne zaman gelecek 1.2 TS DSG
sonucta garnti kapsamında bence alın.
Eğer canınızı sıkmaya başlarsa satar değişirsiniz araç yeni çok zararınız olmaz. DSG yi kullanmaya değer :)
Yine de çok fiyat varkı var benzinli için bile dsg şansumanda 4-5000 fiyat farkı var abartı değil mi biraz...
Abartı bencede ama satarken de fayda ediyorsa en azından yarısı kadar fark olusturuyrsa düşünülebilir. araştırmak lazm dsg farkını...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme