Şimdi Ara

SKODA KAMIQ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
854
Cevap
45
Favori
149.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah razı olsun, çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keremcet01 K kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin. Kullanim tecrubelerinizi de bilmek isteriz :)

• Setsa kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, tabiki paylaşırım. 👍🏼

• quote:

Orijinalden alıntı: Keremcet01

Kamiqten vazgeçtim 1.5 Tsi leon buldum en full xcellence donanım gırtlağına kadar dolu 200bin tl. Kapora attım. Kamiq’e 255bin veren arkadaşlara hayatta başarılar diliyorum
    Hayirli olsun hocam kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin. Kasa degistirecek olsa da full paket Leon bu fiyata gayet iyi. Leon bulmak da zor mu peki? Onda da sira vardir diye dusunuyorum, beklemeden alinabilecek sifir arac var mi? :)

• commander3467 C kullanıcısına yanıt
    10 tane farklı şehir aradım sanırım, manuel vites var dediler ama otomatik yalnızca 1 tane buldum, sanırım birisi vazgeçti ve ben onun arabasını alıyorum. Diğer bayiler Eylül ayı gibi diyorlar.
  • Keremcet01 K kullanıcısına yanıt
    Ya bilader arabanı kazasız belasız kullan, tekerin düz bassın da kamiq alana sen ne laf sokuyon, sanki senin paranı harcıyorlar. Bu tribinle sana hayatta başarılar asıl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tatangaburak T kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim, özür dilerim. Aslında kızgınlığım Skoda’ya Kamiq alan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keremcet01

Kamiqten vazgeçtim 1.5 Tsi leon buldum en full xcellence donanım gırtlağına kadar dolu 200bin tl. Kapora attım. Kamiq’e 255bin veren arkadaşlara hayatta başarılar diliyorum
    Bende almaktan vazgectim
    Araba onlarin olsun 255.000 verip b sinifi arabaya binemem

• Malum siteye Ilk 2.el ilani da dusmus oldu..hayirli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 20 Temmuz 2020; 20:4:37 >
  • audioslave kullanıcısına yanıt
    Ve ilandan dustu. Umarim satilmamistir bu kadar hizli.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım geçtiğimiz hafta Dizel otomatik 5000 km de karoq aldı 255bin TL ye. Bence de doğru karar vermişsiniz. Zamanınız varsa yıl sonu yeni golf, yeni leon gelecek onları kovalayabilirsiniz. Hayırlısı olsun.

• Arkadaşlar kamiq 1.0 benzinli cam tavan hayalet led paketli araçları aykan doğuş otodan 15.000 tl daha fazla rakama veriyor. (Kuaför paketi adı altında - seramik cam filmi kaput filmi mecburiyeti var)

• Malum sitede 275nin liradan ilana girmiş. Bayi fiyatının 30bin lira üstüne hemde. Söyleyeceklerim bu kadar yazık.

• burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    275 eski fiyat. 285 olmus. Arabanin 0-100'u bile bu kadar hizli degil. Her gun daha da sasirabiliyoruz cok sukur

• Setsa kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım 285 yazmış. Ayıptır. Bayiden çekmiş aracı aldığı dakika satıyor. 1.0 tsi olanda öyle. Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı.

• Yok mu forumda kamiq alan? Kullanıcı yorumlarına bakayım diye giriyorum, bir üye leon almış diğerleri onu tebrik ediyor kamiq forumunda

• quote:

Orijinalden alıntı: burinyo35

Şimdi baktım 285 yazmış. Ayıptır. Bayiden çekmiş aracı aldığı dakika satıyor. 1.0 tsi olanda öyle. Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı.
    Bence milletimiz bu kadar enayi olmamali :) piyasayi, galericileri bu hale getiren bizim millet ne yazik ki... aliniyor ki bu fiyatlara ilanlar var, her markada bu sekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: meyegen

Yok mu forumda kamiq alan? Kullanıcı yorumlarına bakayım diye giriyorum, bir üye leon almış diğerleri onu tebrik ediyor kamiq forumunda
    Kamiq fiyatlari komiq oldugu icin ilk partide uyguna alanlar disinda pek satilmaz zaten 1.0 a bile ek donanimlarla 250 diyorlar su an.

O yuzden pek yorum olmamasi normal, Kamiq ölü dogdu maalesef.

• leopar35 L kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin alacağınız bayi Sigorta ve Kaskoyu bizden yaptırma zorunluluğu koydu mu?

• O nasıl bir dijital klima panelidir, sonradan tutturulmuş gibi basit kalmış. Donanım Premium ama el freni balta sapı gibi halen.

Sarı sitede sabah 8 ilan vardı, sahibine hayırlı olsun! Karoq fiyatına gelmiş yavrusu Kamiq
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.