Şimdi Ara

SKODA KAMIQ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
854
Cevap
45
Favori
149.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Gerçekten inanılmaz, nasıl bir kıtlık yaşıyorsak, her yeni çıkan araba resmen yağmalanıyor.
    Hiç bir zaman param yok vs demedim ama hani millette para yoktu, 210 olursa alamam diye endişe ederken millet çatır çatır araba alıyor, Allah daha çok versin herkese.
    Hocam her bütçede insan var. Biz Clio aldık yeni ,146 bin TL peşin aldım, benden sonra biri geldi 0.9 eski kasa Clio 106 bin TL lik arabayı 40 bin peşin, kalanı 4 yıl kredi ile almaya çalışıyor.. Şimdi ben o adamın yanında çok zenginim.. Öteki tarafta kimi adamda gidiyor 450 bin TL lik arabaya kapora bırakıyor forumda da var hatta yazan. Bende o seviyeye çıkamam mesela şu anda hiçbir şekilde. Ondan buna çok takılmayın, ne bütçe hedeflerseniz hedefleyin, onun üzerinde de rahatça alabilecek birileri çıkacağı gibi, teknik olarak hiçbir şekilde sahip olma şansı olmayan da ciddi bir kitle var. Ondan elinizdeki bütçe ile en iyisini almaya bakın, doğru pencereden bakın boş yere hayıflanmaya gerek yok.

• Hayırlı olsun
    Az önce skoda avek i aradım
    Ekim ayına sıraya yazıyoruz dedi
    Gelen ve gelecek olanlar satıldı dedi
    Yakında sarı sitede görürürz araçları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, insan her arabada avucunu yalayınca hayıflanıyor ister istemez.
    Leon vs Kamiq ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 17 Temmuz 2020; 10:58:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu süreçte şunu bi kez daha gördüm bayi satış temsilcilerinin çok büyük kısmı karaktersiz insanlar..

müdürün bi tanıdığı çıkar ona satarlar, araç 2 tane geldi derler kim bilir kaç tane gelmiştir.. hiçbir dediklerine inanmıyorum bugun çok net bir şekide defalarda sorduğum sorulara net cevap alamadım, eveleyip geveliyorlar.. çünkü net bir şekilde ya bayi çalışanları alıyor, ya müdür bi tanıdığına ayarlıyor, ya galericiler alıyor vs. vs..

2. el piyasası desen saçma sapan sıfırdan pahalı, millet o yüzden sıfıra yöneldi çılgın talep oluyor her çıkan araçta. Otomotiv piyasası rezil bi halde, nefret eder hale geldim artık.

6 aydır araç bakıyorum yoruldum pes ettim sonunda. alacak olan arkadaşlara da sabırlar diliyorum, alabilenler kazasız güzel günlerde kullansınlar.

• quote:

Eyvallah hocam, insan her arabada avucunu yalayınca hayıflanıyor ister istemez.
    Leon vs Kamiq ?
    Kamiq B-Suv bir araç. Leon C sınıf bir araç. Kamiq yeni kasa, Leon kasa değiştirecek. Leon da Xcellence ve FR daha dolu araçlar buna göre, bunda opsiyonel geliyor. Leon da 1.5 150hp motor var vergi dezavantajı var Kamiq teki 1.0 motora göre onun harici her yönden çok daha iyi. 2.el Leon un piyasası çok daha iyidir. Yani Leon, Kamiq ten her türlü daha iyi bir seçenek bana kalırsa. Tek handikapı kasa değiştirecek olması. Ben B-Suv yerine C tercih eden taraftayım ama tercih meselesi.

Kamiq içinde 1.0 Cam tavanlı, hayalet ekranlı, Led far vs. 210k yı geçmeyecek şekilde denk getirilebilirse tercih edilir bence.

Zaten Leon mu Kamiq mi vs diye dert etmeyin, ikiside hiçbir yerde stokta yok

Kamiq’ e Ekim-Kasım teslimi için kapora vermeyi düşünüyorum. Yıllardır aracım olmadı, 3-5 ay sorun değil, işimde yok arabayla.

ÖTV indirimim olsa da 210 benim kırmızı çizgim, bu rakam indirim ile 140’ a düşüyor sanırım.
    Bahsetttiğiniz donanımlar ile alabilirsem benim için harika olur.

Yalnız şu var, şoförlüğüm yok, teorik bilgim iyi, 1 haftada çözerim, bu nedenle de clio gibi küçük bir araç düşünmüştüm, daha kolay sürülebilir diyerek.
    Resimlerden büyük bir araç olarak gördüğüm Kamiq acemi için uygun olur mu dersiniz ?

Bir de 197 bin lansman fiyatından mı alıyoruz aracı ekim-kasım da?
    Üzerine zam gelirse ne gelir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 17 Temmuz 2020; 11:17:8 >
  • quote:

Kamiq’ e Ekim-Kasım teslimi için kapora vermeyi düşünüyorum. Yıllardır aracım olmadı, 3-5 ay sorun değil, işimde yok arabayla.

ÖTV indirimim olsa da 210 benim kırmızı çizgim, bu rakam indirim ile 140’ a düşüyor sanırım.
    Bahsetttiğiniz donanımlar ile alabilirsem benim için harika olur.

Yalnız şu var, şoförlüğüm yok, teorik bilgim iyi, 1 haftada çözerim, bu nedenle de clio gibi küçük bir araç düşünmüştüm, daha kolay sürülebilir diyerek.
    Resimlerden büyük bir araç olarak gördüğüm Kamiq acemi için uygun olur mu dersiniz ?

Bir de 197 bin lansman fiyatından mı alıyoruz aracı ekim-kasım da?
    Üzerine zam gelirse ne gelir acaba?
    Hocam burdaki olay şu. Kamiq te alabilirsiniz, güzel araç ama 3-5 ay sonrasını geçtim 1 ay sonrasına bile fiyat garantisi vermiyorlar. Burdaki sıkıntı bu. İsterseniz kapora verip ayırtın, şansınızı bir deneyin.

• Skoda Kamiq 1.0 TSİ Premium paket araç için cam tavan,full led far ve hayalet ekran opsiyonu ile birlikte araç 251 bin lira oluyormuş bence çok yüksek bu miktar sebebini sorduğumda ise denilen şu %50 lik dilimin üstüne çıkması yani kampanyalı fiyat geçersiz oluyormuş zaten gelen 1.0 TSİ lerin hemen hemen hepsinde araç üstünde opsiyon listesi var yani 197.5 dan 210 tamamen bir hayal olarak kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasino86

Skoda Kamiq 1.0 TSİ Premium paket araç için cam tavan,full led far ve hayalet ekran opsiyonu ile birlikte araç 251 bin lira oluyormuş bence çok yüksek bu miktar sebebini sorduğumda ise denilen şu %50 lik dilimin üstüne çıkması yani kampanyalı fiyat geçersiz oluyormuş zaten gelen 1.0 TSİ lerin hemen hemen hepsinde araç üstünde opsiyon listesi var yani 197.5 dan 210 tamamen bir hayal olarak kaldı.
    Bu bilgi kesin bilgi midir acaba? Ağustos teslim bekliyordum, böyleyse iptal etme konusunu değerlendirmek gerekir.
  • cause_of_death C kullanıcısına yanıt
    Kesin hocam 2 ildeki bayiyle konuştum ilk aradığım bayi bu opsiyonlarla araç %50 lik dilimin üstüne çıkıyor fiyat 251 oluyor dedi inanmadım farklı ildeki bayiyi aradım o da aynısını söyleyip 251 dedi ne yazık ki

• quote:

Kesin hocam 2 ildeki bayiyle konuştum ilk aradığım bayi bu opsiyonlarla araç %50 lik dilimin üstüne çıkıyor fiyat 251 oluyor dedi inanmadım farklı ildeki bayiyi aradım o da aynısını söyleyip 251 dedi ne yazık ki
    Anladım, ulaşabilirsem cumadan sonra bir sorayım ben de ilgilenen danışmana. Çok teşekkürler.
  • 250 olursa bir şeye benzemez, zaten o kadar dolu bir araç değil herhalde ya, nasıl bu kadar yüksek oluyor.

• arkadaşlar, eğer araç yoksa ve size söylendiği üzere kasım gibi araç gelecekse bu fiyatlara bakıp yorum yapmanın hiç bir anlamı yok.
    Şubat ayındaki fiyatlarla temmuz ayının fiyatlarının çok farklı olması gibi ilan edilen fiyatlarla kasım ayındaki araç geldiğindeki fiyatların bir alakası olmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 17 Temmuz 2020; 13:21:18 >
  • quote:

Abi, %60 dilim vergi farkı 17 bin tl. 251 den bu miktarı inersek 234 bin olurki. Buda fazla. Ama araç cidden full oluyor bu durumda. Aynı opsiyonlarla VW bir arac 300 ü geçerdi

bence zaten dizele hiç gerek yok 1.0 tsi otm. gayet yeterli.

• bana da aynı şekilde bu opsiyonlarla 1.0 için 251 dendi, araç yok zaten ama olanları da bu fiyata zor satarlar bence. 250 bandına çıkınca alternatifler de çoğalıyor. Şu an çoğu kişi bu segmentte 210-220 bandını geçmeyecek şekilde araç bakıyor, B SUV için bu fiyatlarda kalabilen marka liderliği alır bence. Kamiq de olmadı demek ki :)
  • hirikus H kullanıcısına yanıt
    Bu marka bir Volkswagen değil bence yanlış bir fiyat politikası bu fiyatlara orta paket bir 2008 almayı tercih ederim en azından kasası daha güzel ve manuel el freni gibi tüketiciyle alay eden çağ dışı bir durum söz konusu değil alana hayırlı olsun.

Vazgeçtim hocam ama Leon’ da yok ortada.
    Bayram sonu gelecek diyen 3-5 bayi vardı, isim bıraktım.
    Siz 197’ ye güzel bağlamışsınız, hayırlı olsun.
    Bayram sonu leon olmasa kendimi kasmadan rahat rahat clio alıp geçeceğim.

• quote:

Vazgeçtim hocam ama Leon’ da yok ortada.
    Bayram sonu gelecek diyen 3-5 bayi vardı, isim bıraktım.
    Siz 197’ ye güzel bağlamışsınız, hayırlı olsun.
    Bayram sonu leon olmasa kendimi kasmadan rahat rahat clio alıp geçeceğim.
    Clio da yok.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.