Şimdi Ara

SKODA KAMIQ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
854
Cevap
45
Favori
149.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benzinlinin fiyati bu piyasa icin normal. Hayalet ekran gibi opsiyinlar için ayrıca ucret alınacak. Bulan kaçırmasın tabi artık fiyatlar böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Hayalet sizin için çok önemliyse bilemem tabi. Ancak şu an gelen ilk parti araçların çoğunda var sanırım.

Ancak anahtarsız giriş, SmartLink, Full Led farlar, kayar sinyaller hep standart.

El freni de hem deri kaplı hem de küçük başlı. Bence büyük dert değil

Alıntıları Göster
    Full led far standart donanimda yoktu sanki?

• quote:

Orijinalden alıntı: commander3467

Full led far standart donanimda yoktu sanki?

Alıntıları Göster
    Ön sinyaller hariç tüm farlar LED diye biliyorum. Halojen yok
  • Liste fiyatlari ok de reel fiyat önemli. Ellerindeki araclarda opsiyonel ne donanim var ve ne fiyat veriyorlar ortalama, soran var mi?

• Cam tavan opsiyonu ve metalik renk opsiyonu belirtilmiş fakat Full Led belirtilmemiş. Katalogta FullLed opsiyon olarak görünüyor. Bilgisi olan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keremcet01

Cam tavan opsiyonu ve metalik renk opsiyonu belirtilmiş fakat Full Led belirtilmemiş. Katalogta FullLed opsiyon olarak görünüyor. Bilgisi olan var mı acaba ?
    AFS Led teknolojisi opsiyonel hocam. Normal farları da LED diye biliyorum.

VW grubundaki MATRİX farlar gibi düşünebilirsiniz.
  • Lansman fiyatları üzerinden alma imkanınız var mi sizce. Kapora verip Ekim'de teslim derlerse eğer lansman fiyatları sembolik olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • redmaner kullanıcısına yanıt
    Benim opsiyonladığım araba Fullled, cam tavan, metalik renk, ön dekor vs ile gelecekmiş. Benim araç o halde 210bini bulur gibi. Yarın belli olur fiyat buradan paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keremcet01

Benim opsiyonladığım araba Fullled, cam tavan, metalik renk, ön dekor vs ile gelecekmiş. Benim araç o halde 210bini bulur gibi. Yarın belli olur fiyat buradan paylaşırım.
    cam tavan 4520 tl
    metalik renk 848 tl

Far için ne kadar isterler bilmiyorum ama evet tahmini olarak 210 liraları bulacaktır. Yine haberdar edersiniz.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hocam 243 olan dizelin Liste fiyatı Reel fiyatı ne olur sizce Skoda liste fiyatından indirim yaparım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: efendhi

Hocam 243 olan dizelin Liste fiyatı Reel fiyatı ne olur sizce Skoda liste fiyatından indirim yaparım ?
    Şu an hiçbir firma liste fiyatından indirim yapmıyor hocam. Belki 1-2 bin. Neden yapsınlar zaten, siraya giriyor herkes. Piyasa doyduktan sonra olursa olur ancak ta o zamanda fiyat ne olacak Allah kerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Şu an hiçbir firma liste fiyatından indirim yapmıyor hocam. Belki 1-2 bin. Neden yapsınlar zaten, siraya giriyor herkes. Piyasa doyduktan sonra olursa olur ancak ta o zamanda fiyat ne olacak Allah kerim.

Alıntıları Göster
    VW hariç VW'de her zaman liste fiyatları çok şişkin olduğu için bayilerde her zaman liste fiyatının altına satılır araçlar.

Örneğin 1.5 tsi Passat Impreession 250 bin civarına satılıyor şu an. Liste fiyatı ise 285 bin
  • quote:

VW hariç VW'de her zaman liste fiyatları çok şişkin olduğu için bayilerde her zaman liste fiyatının altına satılır araçlar.

Örneğin 1.5 tsi Passat Impreession 250 bin civarına satılıyor şu an. Liste fiyatı ise 285 bin

Alıntıları Göster
    Hocam su an soyle bir dönem var. Polo yok, golf yok, Seatta ibiza yok, leon yok, Renault da Clio yok, opel de corsa yok daha yeni bayilere gittim. Tiguan e arkadaşım kapora birakti 15 bin zam yedi arac gelmeden. Normalde soylediginize katılırım ama şu an durum farklı. Birkac istisna modelde olabilir ama onun dışında deli olmaları lazım indirmek için. Umarim yanılırım.

• Ağustos teslim kapora göndermiştim iptal edicem herhalde Bu fiyata alınmaz gibi duruyor

Hocam şu anda da böyle bu. Sadece marjı biraz düşürdüler.

İnsanlar Passat liste fiyatına bakıp pahalı diye isyan ediyor ama aslında bayiler her zaman daha ucuza veriyor. (İlginç bir strateji ama bilinçli yapıyorlar)

Polo için geçerli olmayabilir diğer vw için geçerli. Sıfır olarak sahibinden.com'da liste fiyatından daha ucuza satılan tek otomobil Passat :)

hatta T-roc liste fiyatı 289 bin lira olmasına rağmen daha bugün 255 bin lira teklif alan birisi vardı sıfır araç konusunda.

Yine vw golf 1.5 tsi highline liste fiyatı 285 bin lira ama sarı galericiler bile 270 bin liraya satıyor. İnsaflarından değil herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendhi

Ağustos teslim kapora göndermiştim iptal edicem herhalde Bu fiyata alınmaz gibi duruyor
    Bence iptal etmek yerine forumdan bir arkadaşa verin sıranızı. Almak isteyen çok arkadaş var
  • quote:

Hocam şu anda da böyle bu. Sadece marjı biraz düşürdüler.

İnsanlar Passat liste fiyatına bakıp pahalı diye isyan ediyor ama aslında bayiler her zaman daha ucuza veriyor. (İlginç bir strateji ama bilinçli yapıyorlar)

Polo için geçerli olmayabilir diğer vw için geçerli. Sıfır olarak sahibinden.com'da liste fiyatından daha ucuza satılan tek otomobil Passat :)

hatta T-roc liste fiyatı 289 bin lira olmasına rağmen daha bugün 255 bin lira teklif alan birisi vardı sıfır araç konusunda.

Yine vw golf 1.5 tsi highline liste fiyatı 285 bin lira ama sarı galericiler bile 270 bin liraya satıyor. İnsaflarından değil herhalde :)
    Golf için eskiden almışlardır sahibinden dekiler arac yok hocam bayilerde. T-roc benim dediğim kategoriye girmiyor, 2.eli guclu herkes tarafından tercih edilen araçlardan bahsediyorum. Kamiq te bu kategoride degilde yeni çıktı ve f/p oranı yüksek gozukuyor sadece. Leon örnegin kapora biraktim güç bela 3 bin indiler. Alan herkes liste fiyatindan veriyorlar. Kamiq için simdi kuzenimle konuştum bugün gitti bayiye. Agustos sonu gelecekmiş araclar, fiyat garantisi yok mevcut geleceklere 210k bandi demisler zira 1.0 lar dolu gelecekmis hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 16 Temmuz 2020; 21:28:14 >

• efendhi E kullanıcısına yanıt
    Ben talibim

• Hocam yarın bayiye gidip aracı inceleyeceğim pazarlık oranı yoksa şimdiden söz veremem ama bayramdan sonra Başka araca yönelirsem devredebilirim size sözüm olsun

Hocam leon'u kamiq'i boşver. VW'den bahsediyorum. Yoksa ben de biliyorum ülkede araç kıtlığı var ve değil liste fiyatı altına satmak, üstüne zaruri aksesuar satan marka var(Honda).

Ama VW'de böyle işlemiyor işler.

T-Roc liste fiyatından ucuz şekilde sıraya giriliyor, Passat liste fiyatından daha az alacağınız garanti(3 ay sonra bile alsanız liste fiyatından az olacak), Golf eğer bulursanız liste fiyatından aza bırakıyorlar. Önceden alma falan değil bu araçlar bu aya kadar satıldı aynı liste fiyatıyla.

BU VW MARKASININ STRATEJİSİ ÜLKEMİZDE.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.