Yazılım sürümlerim aşağıdaki gibi. Cihaz numarası sizinki ile aynı. Yazılım sürümü @borkun 0480 diyor, @Burak** 0161. Aynı araçta bu farklar ne alaka, anlam veremedim. Bildirimler bende de varmış, hiç fark etmemiştim. Dün akşam park ederken "Tümünü sil" seçince gitti, bugün yeniden geldi mi kontrol etmedim. Sürüş ekranına gelen bir şey olmadığı için takılmaya gerek yok sanki. (Yine de sebebinin açıklanabiliyor olması beklenir. Servislerin yetkinliğini sorgulatıyor.) Trafik işareti asistanı bende yazılımda aktif ama sürüş esnasında hiç tanımlama veya hata uyarısı görmedim. Farklı sürüş göstergesi mi kullanıyorum bilemedim. Bugün ulaştığım başka bir bilgiyi de paylaşayım; biliyorsunuz kontrol ekranları için VAG grubunda "MIB" tanımı kullanılıyor. Almanca "Modularer Infotainment-Baukasten" (Modüler Bilgi-Eğlence Platformu) teriminin kısaltması. İnternette ulaştığım yedek parça fotosuna göre modeli MIB 3. Detay araştırmalarda bunu kullanmak lazım. @yükselenay @borkun Briskoda isimli forumda kendileri usb ile yazılım güncellemesi deneyen bazı kullanıcıların yaşadığı sorunlar var. Mavi ekran, güncelleme sonrası hiç açılmama, kilitlenme, sürekli yeniden başlatma vb. Bu nedenle emin olmadan denememekte fayda var. İngilizceniz yeterliyse bu forumdaki arkadaşlar farklı ülkelerden olduğu için aralarında tecrübeli birileri belki destek olabilir. MENU tuşuna 3 sn. kadar basılı tutunca gizli servis menüsü açılıyormuş ama sorumluluk kabul etmiyorum. @Fortaylan usb ile medya çalma denemesi için dönüş yapamadım, aklımda.
Yazılım bilgilerinde navigasyon sürüm bilgisi olduğuna göre nav yazılımı yüklü. "GPS kapalıdır" diyeceğim ama mantıksız. Çünkü SOS sistemi aktif ve acil durumda konum bilgisi gönderecek. "Türkiye'de VAG grubu kapatmıştır" diyeceğim, aynı gün Cupra Leon alan arkadaşım araç navigasyonunu kullanıyor. Nereden baksan elinde kalan bir konu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troian -- 29 Ocak 2025; 15:2:22 > |
Bildirim