< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SKODA KAMIQ (39. sayfa)
-
-
Merhaba 2024 1.0 elite aracım var üzerine 205/60/r16 ölçüde kımho lastik var, kışlık lastik alacağım 205/55/r16 lastik almak sorun oluşturur mu aradaki fiyat farkı çok fazla ara ölçü olduğu için, bide hangi marka lastik tavsiye edersinzi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba
2023 1.5 tsı premium skoda kamiq almayı düşünüyorum 14 bin kmde 1470 bin tl istiyorlar boyasız hatasız alınırmı?
-
2024 sıfır 1.0 elite paketlere 1490 diyorlar. İkinci el piyasasını bilmem ama 1.5 Premium 1470 güzel fiyat geldi bana. Bence alınabilir eğer gerçekten kusursuz araç ise
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar, 202q model 1.0 skoda kamiq premium[30binde] ve c4x shine arasında kaldım. 1.2 puretech motordaki triger dışında bi sorunu yok ama triger kayış olayı beni çok gerdi:)
Siz nasıl memnun musunuz 2sene sürmek istiyorum. Trim sesleri falan nasıl? 1yılda 12bin civarı yapıyorum.
Aldım hocam ☺️
Hadi hayırlı olsun. Umarım kazasız belasız binersiniz
Arkadaslar kamiq modellerin elit ile premium farki nedir ?
Dsg 7 ileride sorun yasayan var mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Herkese merhaba, 2024 monte carlo donanımı aldım. Malum araçta adaptif hız sabitleme yok. Araçta radar olduğu için yazılım ile halledilebilir gibi geldi bana ama bu konuda detaylı bilgiye sahip değilim. Var mı bu özelliği açtıran/kullanan acaba?
Merhaba 2023 1.5 tsi premium aldım 20 binde. Araçta kablosuz carplay geri görüş yok bunlarla ilgili fiyat alan oldu mu yakın zamanda? Birde sürüş modları da opsiyonel eklenebiliyor mu acaba?
Selamlar 2024 kamiq premium 1.0 tsi olan arkadaşlar varsa aracın otoban hızlarinda 100 110 120 hızlarında şerit takip kapalı şekilde araçlarında sağ doğru bir cekme mevcutmu bunu deneyip yorumlarınızı bekliyorum
Konuyla ilgili Ender Elektronik ile görüştüm araçtaki yaya algılama için kullanılan radarın ACC için uygun olmadığını başka bir radar ekleneceğini, gateaway ve bcm ünitesinin değişmesi gerektiğini söylediler. Aktivasyon için silecek kolu da değişyiormuş. 68bin lira bir maliyet çıkardılar. Her şey olsun diye en üst donanımı alıp hala bazı şeylerin eksik olması çok sinirimi bozuyor açıkçası. 2024 model en üst donanım araçlarda artık bunların eksik olmaması lazım
Arkadaşlar bir de şunu soracağım; assists menüsünde hız uyarısı diye bir seçenek var ve hiç bir şekilde tıklanmıyor. Sürüş bilgilerindeki hız sınırı ile de bir ilgisi yok. Bunun ne olduğunu bilen var mı?
bende denedim benimde tıklanmıyor.
2024 Skoda Kamiq Elite 1.0 aracım var geri görüş kamerası taktırmak istiyorum servisten fiyat alan olsu mu ?
2021 yılında 2000 tl civarıba takmış yetkili servis.
-
kullanım klavuzunu inceledim Hız Uyarısı seçeneği trafik işareti tanıma sistemi aslında. Ülkemizde kullanılmıyor. Menü ve sistem var ama Türkiyede kullanımı yok.
Merhaba,
Attığınız fotodan ve anlatımınızdan bir şey anlamadım. Ancak ışıklı vites topuzunun fiyatı zaten 3.5k hocam gidin dışarda değiştirtin bir vagcom noktasında kolay gelsin
-
2024 model araçlarda hala sfd2 kilidi mevcut online kodlama yapılamıyor belki 2025 in 3. 4. ayında açılır hocam.
Açıldığında direksiyon sargısı ve direksiyon tuşları (hız sabitleme kolu ya da) değiştikten sonra çalışır evet.
-
Otoban hızlarinda eğim olmayan düz yolda 100 120 km hızlarda direksiyonu bıraktiğınızda sağa çekme yaşayan varmı
Ani hızlanmada sağa çekme normal, aracın ön aks geometrisinden dolayı. Ama sabit hızda sürüşte yapıyorsa bir sıkıntı olması muhtemel. Lastik ayarı, vs. gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X