Şimdi Ara

SKODA KAMIQ (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
815
Cevap
43
Favori
145.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yanak tabi etki eder konfora 45 ten 50 gecince cok bi fark olucağını sanmam yumuşak hamurlu lastikler bakmanızi tavsiye ederim michelin goodyear gibi

• iskocya İ kullanıcısına yanıt

Hocam yeni kumho marka aldım bende bakalım nasıl performans göstereck

• bilgimuhsin B kullanıcısına yanıt

SA hocam

Skoda kamiq 1.0 Elite almayı düşünüyorum.

Yokuşlarda aracın durumu nedir. Yokuşlarda çıkıyor mu zorlanıyor mu yokuş rampa performansı nasıl yazabilir misiniz? 1.0 olması yokuş performansı düşük mü? araca 5 kişi aile bindiği zaman yokuşlarda rampalarda çıkabiliyor mu? Yani yokuş çıkarken zorlanıyor mu? Almaya değer mi?

• SA hocam

Skoda kamiq 1.0 Elite almayı düşünüyorum.

Yokuşlarda aracın durumu nedir. Yokuşlarda çıkıyor mu zorlanıyor mu yokuş rampa performansı nasıl yazabilir misiniz? 1.0 olması yokuş performansı düşük mü? araca 5 kişi aile bindiği zaman yokuşlarda rampalarda çıkabiliyor mu? Yani yokuş çıkarken zorlanıyor mu? Almaya değer mi?

• madilek M kullanıcısına yanıt
    Biz hiç zorlanma yaşamadık. 1.0 olmasına bakmayın, araba 115 beygir ve gayet iyi çekişi.
  • madilek M kullanıcısına yanıt

Hocam sorun yaşamazsınız gayet yeterli bizde köy işi çok oluyor hiç sorun yaratmıyor araç hatta hemen patinaja düşüyor kafanızda soru işareti olmasın tork yüksek olduğu için sıkıntı yaratmıyor yeterli bir motor

Ben bursa da olmama rağmen risk almak istemedim. Ayda yılda bir lazım olur tam olur.
  • kontin kullanıcısına yanıt

Busene kış cetin geçecek gibi risk almaya değmez lastik önemli

• kontin kullanıcısına yanıt

Kar çorabı aldım hocam. Çok lazım olursa takarım, kullananlar memnundu.

• Herkese merhaba, yaklaşık 2 ay önce bayiden alırken ısrarla yok dedikleri ayakla bagaj açma özelliğinin bugün aracımda olduğunu farkettim:) yok dedikleri için hiç denememiştim. Aracın altına baktım herhangi bir sensör de göremedim. Nasıl olduğunu anlamış değilim. Araç 2024 Kamiq Monte Carlo

• borkun B kullanıcısına yanıt

Hangi bayi yok dedi?

Yazıyor zaten donanımlarda.(elektrikli bagaj kapağı)

SKODA KAMIQ

Bagaj kapağı elektrikli zaten, eller serbest açma özelliği yoktu. Hatta tanıtım videolarında da bundan bahsediyorlardı. Ya da ben yanlış hatırlıyorum ama bayiden eller serbest özelliği olmadıklarını söylediklerine eminim çünkü onun için ayrı bir sensör olması gerektiğinden falan bahsetmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borkun -- 12 Aralık 2024; 16:20:34 >
  • Skoda kamiq 2024 aracım var daha 3 aylık araç. Az önce çalışan car play şuan bu uyarıları veriyor. Telefon sesi veya müzik telefondan açtığımda hoparlörden ses geliyor fakat görüntü yok. Sebebi nedir? Araç kapa aç yaptım düzelmedi.

SKODA KAMIQ

SKODA KAMIQ

• Mechanic_Engineer M kullanıcısına yanıt

Sistemin açma kapama tuşuna 10sn basılı tutunca reserliıyr belki işe yarar

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.