Yanak tabi etki eder konfora 45 ten 50 gecince cok bi fark olucağını sanmam yumuşak hamurlu lastikler bakmanızi tavsiye ederim michelin goodyear gibi |
SKODA KAMIQ (41. sayfa)
-
-
Hocam yeni kumho marka aldım bende bakalım nasıl performans göstereck
-
SA hocam
Skoda kamiq 1.0 Elite almayı düşünüyorum.
Yokuşlarda aracın durumu nedir. Yokuşlarda çıkıyor mu zorlanıyor mu yokuş rampa performansı nasıl yazabilir misiniz? 1.0 olması yokuş performansı düşük mü? araca 5 kişi aile bindiği zaman yokuşlarda rampalarda çıkabiliyor mu? Yani yokuş çıkarken zorlanıyor mu? Almaya değer mi?
-
SA hocam
Skoda kamiq 1.0 Elite almayı düşünüyorum.
Yokuşlarda aracın durumu nedir. Yokuşlarda çıkıyor mu zorlanıyor mu yokuş rampa performansı nasıl yazabilir misiniz? 1.0 olması yokuş performansı düşük mü? araca 5 kişi aile bindiği zaman yokuşlarda rampalarda çıkabiliyor mu? Yani yokuş çıkarken zorlanıyor mu? Almaya değer mi?
-
Biz hiç zorlanma yaşamadık. 1.0 olmasına bakmayın, araba 115 beygir ve gayet iyi çekişi. -
Hocam sorun yaşamazsınız gayet yeterli bizde köy işi çok oluyor hiç sorun yaratmıyor araç hatta hemen patinaja düşüyor kafanızda soru işareti olmasın tork yüksek olduğu için sıkıntı yaratmıyor yeterli bir motor
-
Ben bursa da olmama rağmen risk almak istemedim. Ayda yılda bir lazım olur tam olur. -
Busene kış cetin geçecek gibi risk almaya değmez lastik önemli
-
Kar çorabı aldım hocam. Çok lazım olursa takarım, kullananlar memnundu.
-
Herkese merhaba, yaklaşık 2 ay önce bayiden alırken ısrarla yok dedikleri ayakla bagaj açma özelliğinin bugün aracımda olduğunu farkettim:) yok dedikleri için hiç denememiştim. Aracın altına baktım herhangi bir sensör de göremedim. Nasıl olduğunu anlamış değilim. Araç 2024 Kamiq Monte Carlo
-
Hangi bayi yok dedi?
Yazıyor zaten donanımlarda.(elektrikli bagaj kapağı)
-
Bagaj kapağı elektrikli zaten, eller serbest açma özelliği yoktu. Hatta tanıtım videolarında da bundan bahsediyorlardı. Ya da ben yanlış hatırlıyorum ama bayiden eller serbest özelliği olmadıklarını söylediklerine eminim çünkü onun için ayrı bir sensör olması gerektiğinden falan bahsetmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borkun -- 12 Aralık 2024; 16:20:34 > -
Skoda kamiq 2024 aracım var daha 3 aylık araç. Az önce çalışan car play şuan bu uyarıları veriyor. Telefon sesi veya müzik telefondan açtığımda hoparlörden ses geliyor fakat görüntü yok. Sebebi nedir? Araç kapa aç yaptım düzelmedi.
-
Sistemin açma kapama tuşuna 10sn basılı tutunca reserliıyr belki işe yarar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X