< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SKODA KAMIQ (37. sayfa)
-
-
Aynen hocam doğrudur. Yani 3 menü dışında başka seçenek yok. Ve o menüler çok işlevsel değil. Aracın kaç km de olduğunu görmek pek mümkün değil ayrıca benzin göstergesi de biraz garibime gitti 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam premium'larda olan ekran var, en güzeli o. Solda devri, sağda hızı gösteriyor. Onu yapmak için gizli özellikleri açmak gerekiyor. Yaptıracaktım ama şimdilik vazgeçtim. Fotoğrafını atıyorum, sanırım siz de bunu istiyorsunuz.
-
Aynen hocam daha şık ve güzel. Bizdeki de iyi ama bu kadar değil diyelim. Onun dışında geçen hafta uzun yol yaptım ve ortalama 110-120 km hızlarda 5.2 lt ortalama ile gittim. Fena sayılmaz aslında. Oturma alanı beklediğimden daha iyi mesela
Merhaba,
Skoda Kamiq 1.0TSI 115HP DSG Premium araç ile aranızdayım araç 2024 model
Araçta şerit takip ve ön çarpışma önleme hız sabitleme var.
Bu araca adaptif cruise control ve iki şeridin ortasında tutma özelliği yazılım ile eklenebilir mi?
Yaptıran var mı?
Bir de navigasyon hizmet dışı diyor. Yazılım ile açılabilir mi?
-
hayırlı olsun hocam kaça aldınız nerden aldınız acaba.
Bende yazılım attırmak istiyorum ama yaptıran var mı garanti de sıkıntı çıkar mı diye bekledim.
-
2024 Mart sonrası üretimlerde kodlamada henüz çözülemeyen kilit var. Şu an müdahale edilmesi zor.
Hayırlı olsun hocam. Ne kadar aldınız acaba ? Ben de 7 ağustosta elite paketi 1380 tl ye almıştım. Eylül ayında zam gelecek diyorlardı
Sorunu çözebildiniz mi . Aynı sorun bende de var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dsg resetlemeyi deneyin.
Alıntı:
"Kontağı çevirin, ışıklar yansın ama motoru çalıştırmayın. Bu haldeyken gaz pedalına sonuna kadar en az 10-15 saniye ayağınızı kaldırmadan basılı tutun. Kontağı kapatıp anahtarı çıkarın. Sonra normal şekilde çalıştırıp bir test edin."
Biliyorsunuzdur ama yine de yazalım: Anahtarsızlarda yarım kontak için frene basmadan start düğmesine bir kere basın.
merhabalar
1.0 kırmızı premium kamiq 2024 ile aranızdayım. İlk izlenimlerinden kadran göstergelerini beğenmedim konfor yol tutuş iyi çizgi takip güzel çalışıyor ama Türkiye de kapatmak lazım onu yollar bozuk :)
bayideki arkadaş normal modda sür dedi eko kullanma dedi ama siz nasıl kullanıyordunuz eko mu normal sürüş mü?
sizlere sorum ön dört parça ppf kaplatmalı mıyım?
17 jant lastik basıncımız ne olmalı?
kışlık lastik öneriniz var mıdır?
fiyat 1,570 e geldi
Hayırlı olsun hocam. Allah utandırmasın. Dediğiniz gibi uzun yolda şerit takip kullanılabilir belki onun harici şehir içinde sıkıntı vala
Hayırlı olsun, ben kaplattım ppf ile. Bence gerekli.
-
Bende yaptıracağım 4 parça anlaştım.
hocam siz premium paket sahibi misiniz bilmiyorum fakat dijital gösterge ekranında navigasyon ve pusulayı açabildildiniz mi? Tıklıyorum ama aktif olmuyor acaba premium paketle mi alakalı
hayırlı olsun.
Benim araç da grafit gri 1584 e geldi. 11.09.2024 tarihinde aldım.
Araçtaki özellikler sdf kilit yüzünden açılamıyor.
Eko modunda olan serbest sürüş tüketimi baya düşürüyor. O yüzden şehir içi genelde ekoda kullanıyorum.
Tavsiye ederim.
Aksesuar ve bakımda %30 indirim var. Ben kendi aracıma kaucuk paspas ve paçalık aldım.
-
Hayırlı olsun hocam
Hayırlı olsun hocam ekrandaki navigasyon ve pusulayı çözebildiniz mi etkin değil diyor seçtiğimizde
Bende elite var ama navigasyon için zaten carplay kullanıyorum. O varken bir şeye gerek kalmıyor.
-
Sizinle hemfikirim hocam. CarPlay hakikaten büyük velinimet. Akıllı telefon hepimiz kullanıyoruz artık. O yüzden harici bir navigasyon ne oranda işimize yarar bilemedim tabi.
Bayi ile görüştüm Türkiye de desteklemediği için şuan için hiçbir Skoda araçta yok dediler. Yazılım güncellemesi gelirse servis arar dediler. Yine aynı şekilde tabela algılama da yokmuş henüz Türkiye araçlarında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X