Şimdi Ara

SKODA KAMIQ (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
44
Favori
150.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabala arkadaşlar. Ağustos ayında sıfır 2024 model kamiq elite 1.0 almıştım. Aracım şuan 2500 km de. Kapalı otoparkta duruyor genelde. Geçen gün çalıştırınca acil arama fonksiyonu kısıtlı uyarısı geldi. Sos olacakta sarı uyarı ışığı yandı. İnternette baktım bu araçların kronik sorunu gibi duruyor. Forumdaki kullanıcıların başına geldi mi acaba hiç. Sonra biraz dolaşıp avm ye gittik. Tekrar çalıştırdığımda uyarı vermedi araç. İlginç bir durum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Korayygl K kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bende de aynı sorun 1 kez oldu, aracı kapatıp açınca düzeldi, sonrasında bir daha karşılaşmadım. Ufak tefek yazılım sorunları mevcut. Bir daha olmayınca çok takılmadım.

• latia kullanıcısına yanıt
    Epey kişi yazmış internette vag grubu özelinde. Neyse çok takılınacak bir arıza değil zaten ama yine de ekranda çıkınca mide bulandırıyor tabi

• Korayygl K kullanıcısına yanıt
    Bendeki hatanın resmini çekmiştim. Açıkçası forumdaki 2024 tiguan sayfasındaki yazılım hatalarını okuyunca bizim aracı öptüm başıma koydum 😅 Ondaki hatalardan dolayı araç yolda bile kalmış.

SKODA KAMIQ

Ya arıza çok kafaya takılacak bir şey değil tabi ama internete yazınca ve bir çok kişide çıkınca neden önlem alınamıyor onu anlamadım. Garantisi biten araçlar için modül değişimi deyip 30 k para isteyen servisler olmuş

• Araçla ilgili bir durum yaşıyorum benzerini yaşayan var mı acaba merak ettim. Sabahları hava ve araç soğuk iken araca bindiğimde hem sürücü hem de yolcu emniyet kemerlerinin B sütunundan çıktığı yerde kemeri hareket ettirdikçe bir gıcırtı sesi oluyor. Kabin ısındıkça o ses kalmıyor. Eğer müzik açık değil ve kulağınız bir kere o sese takıldı ise çok gıcık edici bir durum. Gün içerisinde olmadığı için bir video çekip o şekilde servise götüreceğim. Başka yaşayan var mı acaba?

Hocam soğuk havalarda bu tarz sesler normal çok takılmayın sonuç olarak parçalar hava sıcaklığı ile büzülüp genleşiyor araç uzun süre durup hareket etmeye başladında parçalar yerine oturuyor seste kesiliyor tazın bu durumu çok yaşamazsınız tahminimce servislik bi durum yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak** kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkür ederim. Haklı olabilirsiniz yine de insan skoda dan beklemiyor böyle şeyler, hele sıfır araç olunca.

Kimse istemez evet ama durum bu eski arabamdan bende tecrübe ettiğim için yeni araçtaki sesleri artık umursamıyorum birazda havanın etkisiyle sesler fazlalaşıyo malesef bi kaç aya bıseyi kalmaz 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak** -- 12 Şubat 2025; 15:7:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.