Ben bir fark göremedim. Işık ve renkten dolayı ilk bakışta farklı gibi görünüyor ama inceleyince belli bir farklılık yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben bir fark göremedim. Işık ve renkten dolayı ilk bakışta farklı gibi görünüyor ama inceleyince belli bir farklılık yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam onun boş olması aracın yurt dışı versiyonlarında orda çeki demiri var oyüzden o şekil bizede kapatmadan göndermişler orayı türkiyede de alınıyomu onu bilmiyorum opsiyon olarak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak** -- 9 Ocak 2025; 20:10:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Type C Flash aldım, tüm format çeşitlerini deneyerek müzikleri atmama rağmen Flash'ı ya da içindeki müzikleri göremiyorum. Ekstra yapmam gereken bir şey mi var, neyi gözden kaçırıyorum acaba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamlar, Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Media yazılım güncelleme ile ilgili bilgisi olan var mı ? Artıları eksileri ? Nasıl yapabilirim. |