80 km hızlarından 130 km hızlara normla bir hızlanma yaptığımıda saga yonelme mevcut gaza basmadığimda yok şehir ici hızlarinda yok bir sorunmu servise gittim tüm degerlerin normal olduğunu tekerlerin açılarinın normal olduğunu söylediler muadil araçtada denedik ondada aynıydı bi sorun yoksa bu ön aks geometrisi neden böyle bir şeye sebebiyet veriyor |
SKODA KAMIQ (40. sayfa)
-
-
2014 model manuel golf aracım vardı otomatik almam gerektiği için sattım. Skoda'daki liste fiyatı üzerinden yapılan indirimler ve 0,99'dan 250 bin TL kredi kampanyası makul geldiğinden ve vw grubu olduğu için bütçeme uygun olan Kamiq'e yöneldim. Önceliğim 1.5 olmasıydı paket olarak da premium yeterli geldi. Telefonla 20 tane bayi ile görüşmüşümdür hiçbirinde 1.5 premium bulunmuyor. 1.0 premium veya 1.5 monte carlo'ya yönlendirdiler. Monte carlo bütçemi aştığı için 1.0 premium'a yöneldim mecburen. Yarım saatlik test sürüşü yaptım, güzergahta yoğun trafik vardı, golf'teki auto hold'un eksikliğini baya hissettim. Test sürüşü çok tatmin etmese de aracı alacağım için son bir pazarlık istedim ama uygun fiyat veren diğer bayilerin seviyesine düşmedi danışman. Aramadığım birkaç bayiyi daha arayıp hem 1.5 premium'u sordum hem de 1.0 premium için son fiyat istedim. Şansıma bir bayide 1.5 premium varmış fiyat olarak da kafamdakine yakın bir fiyat verdiler. Telefonda anlaştık kapora gönderdim, önümüzdeki günlerde kısmetse gidip aracı teslim alacağım. Premium oldukları için 1.0 ile 1.5 arasında donanım olarak fark yoktur diye düşünüyordum ama anlaştıktan sonra fark ettim ki 1.0 premium'da olan kablosuz şarj, geri görüş kamerası, kablosuz smartlink gibi bazı özellikler 1.5 premium'da yokmuş. Eksiklere rağmen yine de 1.5'i tercih ederim ama donanım farkı olmasaydı iyiydi.
-
Hayırlı olsun kaça anlaştınız hocam? Gerçekten saçma bir durum. Bende 2023 1.5 premium aldım 2. El sonradan da takmıyorlar kaç servisi aradıysamda hep olumsuz dönüşler aldım. Mecburen bakımdan sonra dışarıdan taktıracağım. Mekanik garanti bozulmaz dedikleri için. -
Sağ aks sol akstan daha uzun. Motordan gelen ani tork güç dağıtımı eşit olmuyor.
Torque steer diye aratabilirsiniz google, youtube, vs. -
Sağolun size de hayırlı olsun. Kamu indirimiyle 1.625'e anlaştık. 1.5 premium fazla bulunmadığı için çok pazarlık yapmadılar. 1.0 premium için 1.520 ile 1.580 arası fiyatlar veriyorlardı, 100 bin fazla vermiş olacağım bakalım hayırlısı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HatakeKakashi2014 model manuel golf aracım vardı otomatik almam gerektiği için sattım. Skoda'daki liste fiyatı üzerinden yapılan indirimler ve 0,99'dan 250 bin TL kredi kampanyası makul geldiğinden ve vw grubu olduğu için bütçeme uygun olan Kamiq'e yöneldim. Önceliğim 1.5 olmasıydı paket olarak da premium yeterli geldi. Telefonla 20 tane bayi ile görüşmüşümdür hiçbirinde 1.5 premium bulunmuyor. 1.0 premium veya 1.5 monte carlo'ya yönlendirdiler. Monte carlo bütçemi aştığı için 1.0 premium'a yöneldim mecburen. Yarım saatlik test sürüşü yaptım, güzergahta yoğun trafik vardı, golf'teki auto hold'un eksikliğini baya hissettim. Test sürüşü çok tatmin etmese de aracı alacağım için son bir pazarlık istedim ama uygun fiyat veren diğer bayilerin seviyesine düşmedi danışman. Aramadığım birkaç bayiyi daha arayıp hem 1.5 premium'u sordum hem de 1.0 premium için son fiyat istedim. Şansıma bir bayide 1.5 premium varmış fiyat olarak da kafamdakine yakın bir fiyat verdiler. Telefonda anlaştık kapora gönderdim, önümüzdeki günlerde kısmetse gidip aracı teslim alacağım. Premium oldukları için 1.0 ile 1.5 arasında donanım olarak fark yoktur diye düşünüyordum ama anlaştıktan sonra fark ettim ki 1.0 premium'da olan kablosuz şarj, geri görüş kamerası, kablosuz smartlink gibi bazı özellikler 1.5 premium'da yokmuş. Eksiklere rağmen yine de 1.5'i tercih ederim ama donanım farkı olmasaydı iyiydi.
Donanım farklılığıyla ilgili olarak danışman ile görüştüm 1.0 premium ile 1.5 premium arasında herhangi bir fark bulunmuyor dedi. Skoda'nın internet sitesinde iki aracı karşılaştırınca fark çıkıyor ama galiba sitenin güncellenmemesinden kaynaklı. Yanlış bilgilendirmiş olmayayım, 2024 model 1.5 premium kullanan arkadaşlar varsa daha net bilgi verebilir.
-
Anladim hocam bana biraz garip geldi onceki aracim 2016 fabia onda böyle bir durum yoktu oyüzden bir sorun mu var diye düşündüm tesekkürler degerli yorumlarınız için
-
Selamlar 2024 model 1.0 kamiq için kış lastiği tavsiyesi olan var mıdır? -
Bende aynı arayıstayım bi kaç model var kafamda sizlede paylaşim hocam
Premiuma yakın bir marka kumho uygun bulduğum an alıcağım lastik
Kumho 205/55 R17 91V Wintercraft Wp72 Kış Lastiği 2024 4.535 TL yerine 3.880,15 TL
Sava goodyear yan markası testleri ve yorumları olumlu F/P ürünü
n11'den Sava 205/55R17 95V Eskimo Hp 2 XL Kış Lastiği 2024 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://www.n11.com/urun/sava-20555r17-95v-eskimo-hp-2-xl-kis-lastigi-2024-59529672?magaza=super-oto
Bide bu var ancak test videosu ve internette bir bilgi bulamadım lastikle.ilgili yeni desen ve yeni bir lastik
Momo 205/55 R17 95V XL North Pole W-20 Kış Lastiği 2024 3.108,45 TL yerine 2.517,74 TL
-
Hem marka hem de inc konusu var. 16 ya da 17 inc. Yorumlara biraz baktım yol tutuş için 17 demişler. Bazıları da hiç önermemiş. Lastikcim den almayı düşünüyorum. Genelde memnun kalmış herkesquote:
Orijinalden alıntı: Burak**Bende aynı arayıstayım bi kaç model var kafamda sizlede paylaşim hocam
Premiuma yakın bir marka kumho uygun bulduğum an alıcağım lastik
Kumho 205/55 R17 91V Wintercraft Wp72 Kış Lastiği 2024 4.535 TL yerine 3.880,15 TL
Sava goodyear yan markası testleri ve yorumları olumlu F/P ürünü
n11'den Sava 205/55R17 95V Eskimo Hp 2 XL Kış Lastiği 2024 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://www.n11.com/urun/sava-20555r17-95v-eskimo-hp-2-xl-kis-lastigi-2024-59529672?magaza=super-oto
Bide bu var ancak test videosu ve internette bir bilgi bulamadım lastikle.ilgili yeni desen ve yeni bir lastik
Momo 205/55 R17 95V XL North Pole W-20 Kış Lastiği 2024 3.108,45 TL yerine 2.517,74 TL
-
Bir de şu var ki ist bursa gibi şehirler için kış lastiği karlı günler harici gereksiz diyen de çok. Kış lastiği mi 4 mevsim mi alsam diye de düşünüyorum -
Üstunde 17 var aynı ölçu bakiyorum ben 205 55 17 kumho iyi gibi duruyo şuan n11 de en uygun durumda şuan onu alma arifesindeyim biraz daha bekliyorum
-
4 mevsimden uzak durun hocam yazın yaz kışın kış lastiği kullanın çünkü bir lastiği +30 ile - 2 derece de kullanmak nekadar verimli olabilir o lastik için sıcak soğuk değişimleri lastik için sikınti oyuzden yaz lastiği ile kış lastiği hamuru farklıdir güvenliğiniz için ayrı ayrı alın
-
Ender Elktronikle görüştüğümde araçtaki front assist için kullanılan radarın uygun olmadığını yeni bir radar da takılması gerektiğini söyledi. Sanırım sadece kodlama ve aktivasyon tuşu ya da koluyla olacak bişey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borkun -- 18 Kasım 2024; 1:41:53 > -
Teşekkürler aracın kendi ölçüsüne bakıp kış lastiği almak daha mantıklı bence de. -
quote:
Orijinalden alıntı: kontin
Teşekkürler aracın kendi ölçüsüne bakıp kış lastiği almak daha mantıklı bence de.Doğru olanda o hocam bu arada kumhodan sipariş verdim bakalım persembe gelcek görsel atarım yine
-
Ben de lassa aldım bakalım hayırlısı -
Hazır lastik konuşuluyorken sormak istedim:
Aracımda 215/45 R18 lastik var. Açıkçası Türkiye yollarında bana çok konforsuz geliyor bu lastik. Yanak yüksekliği 50 olan bir lastik takmak istiyorum. Ama araştırdığımda aracın orjinal lastiğiyle yerine takılacak lastik arasındaki farkın %3ten fazla olmaması öneriliyor. Bir sitede hesaplattığımda yanak yüksekliği 45’ten 50’ye çıkınca aradaki farkı %4 gibi bişey gösteriyor. Şüpheye düştüm açıkçası. Bu şekilde lastik değiştirmiş olan kimse var mıdır? Herhangi bir sorun yaşadı mı? Konfor olarak bana bir fayda sağlayacak mı bu konuda tecrübesi olan var mı? -
Ankara'dayım. Ben de bu sene sıfır almıştım aracı. Şu an kışlık almayı düşünmüyorum. Mevsimin gidişine bakacağım.
-
Hayırlı olsun hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X