< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SKODA KAMIQ (36. sayfa)
-
-
Klima düğmelerinin altında anahtar ivir zivir konan yerin üstünde küçük dikdortgen bir yer var.led yeri mi bilemedim.ne olduğunu bilen var mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
wöller marka paspas + bagaj havuzu aldım, memnunum.
beyler bu trim sesi işi cidden çok can sıkıcı olmaya başladı, kış aylarıyla beraber normalde temiz asfaltta ses yapmayan araba sadece motor titreşimiyle bile ses yapar oldu.
artık araçtan şüphelenmeye başladım acaba iç mekanda bir işlem mi gördü diye, sizde nasıl durumlar trim sesi olarak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 29 Aralık 2023; 14:36:57 > -
mumkunse paspaslarin kullanimi hakkinda bilgi ve hatta foto atarmisiniz.
-
Premium paket almaya değer mi? Yoksa elite paket daha mı mantıklı f/p olarak bakıldığında?
-
hocam kesinlikle premium al bütçe varsa çünkü hem görsel hemde hayat kurtaracak çok fark var. Manuel hız göstergeleri ve klima kumandaları artık çağ dışı duruyor. cc zaten olmazsa olmaz bir donanım benim için. Koltuk döşemeleri daha güzel elektrikli bagaj çok büyük konfor. Ama bekleyip yeni kasasını alırsanız bunların hepsi düşük pakette de standart gelecek hemde daha güncel araç. Ben olsam beklerim
-
Selamlar, 1 yıllık 1.5 Premium Kamiq'imiz var, 10k km'de.
Dün ilk defa gaza yüklenince tık-tık-tık gibi değişik bir ses geldiğini fark ettim. Bugün servise gitti araç, 1 saatte bulamadılar sorunu. Bayram sonrasına tekrar randevu aldık.
Aracın ortalama yakıtında bir sorun yok, düşük devirli kullanımda ses de gelmiyor.
Benzer sorunu yaşayan, tahmini olan var mıdır?
-
herkese iyi günler. 16 jant lastiğin havasını kaç yapıyorsunuz? depo kapağına bakınca 2,5 bar yaklaşık 36 yazıyor çok değil mi?
-
Basınç 205/55/16 ise 34-35 yeterli bence, 205/60/16 ise 35 te olur 36 da.
-
Herkese selamlar,
2021 Polo ile Kamiq arasındaki yalıtım farkını tecrübe etmiş kimse var mıdır aramızda acaba?
Polo'dan corolla'ya geçmiş biri olarak yol sesi ve konfor konusunda çok ciddi sıkıntıya girdim. Küçük olmasa tekrar Polo'ya döneceğim ama biraz daha ferah bir şey ararken Kamiq hacmi hoşuma gitti. T-roc için de çok sert diyor genel kullanıcılar. Geriye sadece Kamiq'in 100-130 arası yol sesi ve müzik dinlenebilitesi kalıyor.
Yalıtım konusundaki yorumlarınızı bekliyorum.
Herkese iyi forumlar.
-
Standart gelecekse fiyatlar nasıl olacak yükselmez mi? İleride Kamiq almayı düşünüyorum da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar herkese. Skoda Kamiq bayağı hoşuma gidiyordu bugün bayiye fiyat almak ve aracın sağına soluna bakmak için gittim. Scala ve 2 farklı Kamiq'e bindim. Hepsinden yoğun bir ucuz plastik kokusu aldım. Volkswagen, Toyota ve Ford'a da uğradım gün içinde. Yaris dışında benzer koku almadım hiçbirinden. Böyle bir durum yaşamış olan var mıdır? O kadar rahatsız ediciydi ki merak ettim başkasının da dikkatini çekti mi?
-
130 dan sonra rüzgar sesi var. Corolladan kamiqe geçmiş birisi olarak yalıtımda çok fark var. Memnun kalirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Golf’ten sonra kullandığımda görüşüm Kamiq’in içinde resmen fırtına kopuyor. Kesinlikle önermem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostlar bu aracı almayı düşünüyorum 2023 model 1.0 premium 1.25 milyon lira kullananlar önerir mi?
Öncelikle herkese selamlar
Citroen C4X (Shine ) / Volkswagen taigo (Style ) / Skoda Kamiq (Elite) / Peugeot 2008(Allure )
Sizce bu araçlardan hangisini tercih etmeliyim kısaca sizi yormadan sebeplerini yazarsanız sevinirim. Ve başka önerisi olacak olan varsa önerilere de açığım.
Teşekkürler.
-
Geçen hafta ben de 1.0 Elite paket aldım. Konu çok pasif görünüyor. Sorunları ya da önerileri olanlar yazarsa konu da canlanmış olur.
-
2 aydır biniyorum
+ yönleri
corsadan geçtiğim için yüksekliği tam suv olmasada güzel
aracın içi genişliği arka koltuk mesafesi b suv olarak en iyilerden
şehir içi için kullanışlı park sıkıntısı yaratmıyor
1300 ve 200 0 faizli elite aldım kamera ve anahtarsı çalıştırma dışında aradığım özelliklerin çoğunu bulduğum için premium tercih etmedim F/P olarak gayet iyiydi
- yönleri
şehir içi yakıt dur kalkta 8.5 9 arası yakıyor fazla geldi
kalkışta bi sarsıntı oluyor ve çukur kasislerde hissediyorsun
bagajı biraz daha büyük olsun isterdim ( en azından çocuk arabasını rahat koymak)
şimdilik deneyimlerim bunlar başka büyük sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim.
-
Ankara’dan Mersin’e geldim. Niğde otobanında ortalama 140-145’e sabitledim. Tarsus tarafında otobana girince de 110 civarlarına düştüm. 5.8 yakıt ortalaması ile geldim. Bu arabayla sabit 110 gidilse 5 litre altına da düşülür.
Sehir içi de o kadar yakmıyor gibi geldi. Çok dur kalk varsa yakabilir.
Bundan önce 2020 1.0 İbiza vardı. O daha seriydi. Tabii daha hafif olması önemli.
Rahatlık ve yol tutuş açısından memnunum. Elite paket benim de şimdilik işimi görüyor.
Siz fiyat olarak iyi almışsınız. Ben 1367 liraya 150 bin 0 faizle almıştım. Şimdi 1470 lira diyorlar ve 0.99 olmuş faizde. Her geçen gün artıyor.
Hayırlı olsun hocam. Bende 1 ay önce aldım. 1000 km ye ulaştık şimdiden. Gayet memnunum. Ama elite paket olduğundan sanırım gösterge ekranı sadece 3 menüden ibaret en büyük eksiklik bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X