Şimdi Ara

SKODA KAMIQ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
854
Cevap
45
Favori
149.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.0’ın lansman araçları (ful led + cam tavan + hayalet ekran) sürekli %50 ötv’de kalırsa bu paket öyle böyle satar, Skoda’yı üzmez. Ama 1.5 tsi ve 1.6 tdi fiyatları biraz fazla. En azından yine Skoda’nın kendi modeli Karoq’a yönelir insanlar o fiyatlara.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Hocam leon'u kamiq'i boşver. VW'den bahsediyorum. Yoksa ben de biliyorum ülkede araç kıtlığı var ve değil liste fiyatı altına satmak, üstüne zaruri aksesuar satan marka var(Honda).

Ama VW'de böyle işlemiyor işler.

T-Roc liste fiyatından ucuz şekilde sıraya giriliyor, Passat liste fiyatından daha az alacağınız garanti(3 ay sonra bile alsanız liste fiyatından az olacak), Golf eğer bulursanız liste fiyatından aza bırakıyorlar. Önceden alma falan değil bu araçlar bu aya kadar satıldı aynı liste fiyatıyla.

BU VW MARKASININ STRATEJİSİ ÜLKEMİZDE.
    Seviyeli tartışma için teşekkür ederim.

Su an net bir fiyat yok, dedigim gibi 210k ya alirsam iyi diyor, ağustos sonu teslim, ben ağustos sonuna kadar bi ittirme daha yapabileceğini düşünüyorum fiyatlara. Vw bu konuda acımasız. Sonra listeden düşüğe versede kıymeti yok, baz fiyat arttırmada en önde bayrak tutan firma. 210k bsuv icin yüksek yinede bana kalırsa, daha yukarısı iyice saçmalık olur umarım mevcut hali ile kalır.

1.0 yinede tercih edilebilir de diğer motorlar bence satışı zor olacak ondan almak isteyen 1.0 a bir an evel kapora bıraksın bana kalırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 16 Temmuz 2020; 21:50:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Ben de size aynı şekilde teşekkür ederim.

1.0'ın fiyatı en makul olanı. 1.5 tsi'ın üst dilimde kalması handikap olmuş fiyat açısından.

Rakibi 2008 bir tık daha yukarıda kalıyor gibi:

-2008 Active 230 bin, Allure 252 bin...
  • Bu arabaya içim çok ısındı, inşallah yarın sipariş verebilirim. Sipariş verirken renk vs opsiyonlar belirtebiliyor muyuz?
  • 2008 çoğu insanın radarından çıktı saçma sapan fiyat politikalarından dolayı.Kamiq de iyi bir altarnatif olabilir.Capturu da görmek lazım
  • 1000 tsi cam tavan renk fark etmez
    Bulan duyan goren varmi ?

• distortionn kullanıcısına yanıt
    Captur' da fiyat ne zaman açıklanacak acaba, bilgi var mı? Kamiq' de çıktığına göre herhalde yakındır, o da çok güzel araba.
  • efendhi E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

• Skoda nında markaları bir acayip kamiq nedir ya
    Önce bi ismine ısınmak lazım , sonra arabaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserkang -- 16 Temmuz 2020; 22:50:53 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Ben de captur ve juke arasındayım.ikiside çok güzel tasarıma sahip.juke tasarım olarak daha dinamik duruyor.Kamiq de içime sinmeyen şeyler var.İç tasarım ve dış tasarım çok sade el freni ve vites topuzu çok kötü.Fiyat olarak ta bi avantajı yok gibi.İllaki şişircek doğuş fiyatları.Bi de dsg gibi bir bomba var araçta.Şahsen bu aracı alsam captur ve juke te kalır aklım 2008 i saymıyorum çünkü iyice saçmaladılar.Tabi fiyatlarda sürekli artıyor.insan bekleyip beklememe arasına kararsız kalıyor.
    Fiyatı şuanda iyi gibi ama artacağıını hepimiz biliyoruz artarsa hiçbir anlamı kalmaz.
    Ben de yeni capturu bekliyorum ama bunun da 1.0 fiyatı cezbetmiyor değil. Capturu da bekliyoruz geldiğinde yuksek fiyattan giriş yaparda yada galeriler toplarda alamam diye de tereddüt etmiyor değilim
    Ctesi bir gidip inceleyeceğim 1.0 alınabilir fiyat gibi duruyor

Çağ dışı vites ve el freni benimde dikkatimi çekti, ayrıca üzerindeki çoğu donanım opsiyonmuş, 210 ' binden aşağı olmaz şu araba.
    Bende Juke' a hiç ısınamamıştım, yenisini görmedim ama eskisi pek biçimsizdi. Şimdi baktım da yenisi eskisini de aratıyor.
    Captur' a kaç yazacaklar bakalım, icon donanımı 200' e verseler çok tatlı olur.
    En iyisi clio anasını satayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 16 Temmuz 2020; 23:53:15 >
  • özkonak50 Ö kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum.Şu aracın markası seat olsaydı daha sıcak bakbilirdim.2. el de değerini korurmu bimiyorum.Ben de yarın öğle arası maltepeye gidip bakıcam.Yakından görünce ısınırım belki.Bu arada mart ayında capturun lansmanı temmuzdu ama ertlediler.Eylül veya ekimi bulabilir.

kamiq boyut olarak c sınıfına yakın.1.0 tsi çok verimli motor.Dizele yakın değerler sunar şehir içi.Dsg riskine girilir bütün çift kavramaların arıza yapma olasılığı yüksek.Dsg den biraz daha korkuyorum ben.Önyargı olabilir.Araç şık ama iddalı değil.Biraz daha iddalı yapalarmış daha iyi olurmuş.Atecadan daha güzel bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi distortionn -- 16 Temmuz 2020; 23:32:55 >
  • Manuel el freni aracın kullandığı platform yüzünden. Mqb-a0.

• Dizel olan hic bir sekilde alinmaz
    1000 tsi cam tavan denk gelirse mantikli olur
    Onuda galeriler toplamistir bize nasip olmaz
    Hanim cok istedi ama nasip degilMis

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Nasip değilmiş derken hocam, siparişler mi kapandı, ne oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Nasip değilmiş derken hocam, siparişler mi kapandı, ne oldu.
    Edirneden erzuruma kadar aradim bayileri
    Hepsi ayni seyi soyledi
    İlk gelenleri sattik aylar once
    Eylul den once araba yok
    Onunda fiyati belli degil

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Bugün doğuş oto maslak ile konuştum. Gelenlerin hepsi satıldığı gibi Eylül sonrasına 5bin kişi isim yazdırmış Kamiq için. İnanılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: tatangaburak

Bugün doğuş oto maslak ile konuştum. Gelenlerin hepsi satıldığı gibi Eylül sonrasına 5bin kişi isim yazdırmış Kamiq için. İnanılmaz
    5 bin mi ? Nası ya

• Gerçekten inanılmaz, nasıl bir kıtlık yaşıyorsak, her yeni çıkan araba resmen yağmalanıyor.
    Hiç bir zaman param yok vs demedim ama hani millette para yoktu, 210 olursa alamam diye endişe ederken millet çatır çatır araba alıyor, Allah daha çok versin herkese.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.