|
SKODA KAMIQ (20. sayfa)
-
-
-
Hayırlı olsun aracınız hocam. Gerçi aracınız henüz çok yeni ama yakıt ortalaması nedir acaba 300 km'de?
-
Hayirlisi olsun. Araciniz hangi renk oluyor acaba ? Ben de energy blue icin anlastim da canli gorme sansim olmadi henuz:).
Araca ekstra bir donanim dusunuyor musunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracın rengi lav mavisi diye geçiyor
Yakıt şu anda 6.5 civarı şehiriçi uzun kullanımda 6 civarı olur diye düşünüyorum
Geri görüş kamerası taktırmayı düşünüyorum ama orijinal kitler daha gelmemiş. Yaza doğru inşallah.
Aracınız hayırlı olsun. Orijinal geri görüş kamerası servislere geldi, 1-2 aydır montajını yapıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: from_anatolia
Aracınız hayırlı olsun. Orijinal geri görüş kamerası servislere geldi, 1-2 aydır montajını yapıyorlar.2021 yılı kitlerinin daha gelmediğini söylediler.
farkı var mıdır bilmem
Kafamda tek soru bu kasa bir araç 1.0 alınır mı ???
Hocam bu kasa dediğin aracın ağırlığı 1250 kg. Ne sakıncası olacak ki 1.0 motorun? Hadi 1500 kg falan olsa neyse
-
Merhaba, turbolu 1 motor tam kıvamında bence. Bundan önce uzun süreli 1.6 atmosferik ve 1.2 tsi
Motorlu araçlar kullandım şehir içinde ve uzun yolda fark hissetmiyorum. Yokuşlarda ve ani hızlanmalarda yeterli tepkiyi veriyor. Haaa 110 beygir ne kadar yeterse, o da kullanma alışkanlığınıza bağlı. Arabayı çoğunlukla eşim kullanıyor ve şuan için mutlu.
Bu arada özelden mesaj atan 2 arkadaş olmuş eski hesabım takılı kaldığından bu hesabı özel mesaja açamıyorum. Buradan sorabilirler istediklerini
quote:
Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZHocam bu kasa dediğin aracın ağırlığı 1250 kg. Ne sakıncası olacak ki 1.0 motorun? Hadi 1500 kg falan olsa neyse
Çok kurcalıyor kafamı bu 1.0
quote:
Orijinalden alıntı: Tayyarexa12
Bu arada özelden mesaj atan 2 arkadaş olmuş eski hesabım takılı kaldığından bu hesabı özel mesaja açamıyorum. Buradan sorabilirler istedikleriniKasko için ne kadar ödediniz ?
-
5 aylık 643
quote:
Orijinalden alıntı: Tayyarexa125 aylık 643
Kasko yıllık yapılmıyor mu ? Çok az geldi bana sigorta değil kasko ?
-
Eski aracımdan aktardılar yıllık yaklaşık 1300 liraya geliyo ki bence normal en üst hasarsızlık ve meslek indirimi var
herhangi bir bayide var mı arkadaşlar araç?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Karpuzcu.Çok kurcalıyor kafamı bu 1.0
Alıntıları GösterHocam almadan önce ben de çok kafa karışıklığı yaşıyordum.
Mart 2 den beri kullanıyorum şuan 2300km falan oldu araç.
Gerçekten 1.0 olması hiçbir şey ifade etmiyor, gayet iyi.
-
Hangi bayiden aldın hocam kaç bin TL'ye?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X