Şimdi Ara

SKODA KAMIQ (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Acr07
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
827
Cevap
43
Favori
147.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Önümüzdeki hafta taktıracağım ben de umarım memnun kalırım. ☺️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burki_rock kullanıcısına yanıt
    geri görüş kamerası güncel fiyatı ne kadar acaba?

• dashwood kullanıcısına yanıt
    Servis 4400 TL dedi hocam. Dışardan 2-3 yerden fiyat aldım 4000 +- 200 TL oynuyor, yetkili servise taktırmak daha mantıklı geldi.

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    sağol hocam geçen yıl 2300 demişti servis taktırmadık pişman oldum

• dashwood kullanıcısına yanıt
    Benim bu aracı alana 1600 demiş taktırmamış ilk aldığında 🤦🏻‍♂️

• Herkese merhaba ben de 1.5 TSI 0 km alarak aranıza katıldım.Buradaki bilgi sahibi arkadaşlara bir sorum olacak.Yardımcı olan olursa çok memnun olurum.

Aracı ilk aldığımda 2 silindir aktif yazısı göstergelerde yazıyordu, fakat bir süredir yazı yazmıyor nereden açacağımı bulamadım.Bunun çözümü nedir ?

İkincisi göstergede Eco yazısı çıktığında tam olarak neyi ifade etmektedir? O an eko modda olduğunu mu yoksa eco önerdiğini mi tam olarak anlamadım ?

• Merhabalar

2 aydır Scoda kamiq kullanıyorum (Önceki aracım Ford Kuga)

Premium, DSG Otomatik, 1.5 Benzinli TSI motor

Seri araç, gaz tepkimeleri gerçekten güzel (Özellikle sport modda tork güçünü hissediyorsunuz), manevra ve yol tutuş kabiliyeti gayet iyi. Süspansiyon konforlu ve araç sarsmıyor. Yakıt tüketimi özellikle uzun yolda gayet iyi. İçi geniş ve oturanlar rahat ediyor.

DSG şanzıman çok başarılı, vites geçişleri seri ve hissedilmiyor.

Müzik sistemi başarılı, klima inanılmaz içeriyi çok başarılı soğutuyor.

• Merhaba arkadaşlar araç alma arifesindeyim bütçemize göre en uygunu bu araç olarak belirledik, tek sorun 1.0 ile 1.5 arasında kullanım olarak bariz bir fark var mı 1.0 hiç kullanmadım ama bu cüsseye göre yetmez gibi geliyor , kullanan arkadaşlar fikir verebilir mi ? Önceki arabam atmosferikti ve cidden performansı yerlerdeydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • king in the north kullanıcısına yanıt

Fark olacaktır,ama önceki aracınızı yazarsanız daha net cevap verebiliriz,mesela 1.0 tsi 1.6tdi dan daha seri.

• merhabalar ne kadar yakıt tüketiyorsunuz ?

• king in the north kullanıcısına yanıt

Araba yarışlarına filan katılmayacaksan 1.0 tsi on numara .. önceki aracim 1.5 tdi fiestaydı. bu aracı onceden bılseydim fiestayı sattıktan sonra 3-5 ay beklemez alırdım.

• 2008 ile kamiq arasında kaldım tecrübe etmiş arkadaşlar hangisini önerir acaba?

• yorgun şair kullanıcısına yanıt

Beklentinize göre değişir bu,arka koltukta düzenli seyahat edicek birisi varsa kamiq

active 2008 ile premium kamiq kıyaslıyorsanız yine kamiq

allure 2008 ile premium kamiq kıyaslıyorsanız,fiyatına göre tercih yapardım,iç hacme ihtiyacım yoksa 2008,varsa kamiq ama fiyat farkı ne kadar vs önemli,bu 2 donanımdaki araçlardan bir diğerinden 40k dan daha pahalıysa hangisi ucuzsa onu alırdım.

• Haftasonu Kamiq almaya gittim. Test sürüşü vs sonrası pazarlık edelim dedik ama içime sinmedi. Araba en dolusu idi ama kablosuz şarj, apple car play vs bile yok. İçerisi bence çok zayıf neyse pazarlık edelim dedik, hiç indirim yapmadılar. Çıktım. WV gittim.
    Taigo test drive sonrası son bir araç vardı onu aldım.
    Kamiq bakmadan Taigo denemenizi tavsiye ederim. En azından kablosuz şarj ve apple car play ve WW.

• Arkadaşlar 1.0 elite verisiyonunu almak üzereyim ama dsg şanzımanla ile ilgili çok olumsuz yorum var etrafta, özellikle kuru kavrama olan modellerinde varmış, bu konuda düşünceleriniz nelerdir kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi

• jackwalsh J kullanıcısına yanıt
    Kamiq’te Car Play var. Kablosuz şarj opsiyon.

• Arkadaşlar Merhaba. Uygun fiyatlı kışlık lastik tavsiyeniz nedir? neler aldınız. 205/50 r17 mıchelin var uzerinde fabrika çıkış. aracı yeni aldım agustosda kışlık alacağım yardımlarınızı beklıyorum. 50 45 olsa sorun oluyormu veya 205 195 veya 215 teşekkürler. kamiq ailesine hoşgeldim.Yer kars.

• Nahutab92 N kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun. bizdeki 16 jant 205/60/16 bakıyorum. üzerindeki neyse o ölçüden bakın bence

• kapı içinde yazmıyor olması gereken. bu yüzden üzerindekinin benzerini almalıyım o zaman? eğer başka lastik kullanan var ise öyle alacaktım.

• Şuan 1.0 ellite pakette R17 lastik kullananlar hangi marka ve memnuniyet durumu yazabilirmi teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.