Arkadaşlar 2024 kamiq aracıma dashcam kamera taktırmak istiyorum. Bayi ön ve arka için 13.500 tl dedi fakat bana fazla geldi. Orta dikiz aynasında kamera için Type c giriş var fakat dönüştürü almadan satılan kameraları bağlamak zor. Dönüştürücü falanda takınca aynın orda kablo demeti olsun pek istemiyorum. Ön ve arka için kullandığımız kameralar var mıdır önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SKODA KAMIQ (46. sayfa)

-
-
Hocam bende sadece ön kamera var 360 g300h modeli. Ben aynadan dönüştürücü ile bağladım. Ancak nette type c micro USB kablolar var. Ondan alırsanız direk de bağlayabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir sorun yoksa sevindim ses normal vag grubu hepsinde olur o ses hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle duruyor hocam kulak tıkayıp devam ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Babam 2003 Seat Toledo'sunu yeni Kamiq ile değiştirmeyi düşündüğü için burada konuyu görüp dahil oldum.
Fakat yeni Audi Q2 (MQB A1) ve hatta Q3 (MQB A2) fiyatlarına baktığımda... bana göre Kamiq, sınıfı ve platfromu (MQB A0) itibarıyla yüksek/şişirilmiş fiyatlı geldi. Ha, Audilerin donanım ayrıntılarına ulaşamadım, dolayısıyla diyelm ki, Premium Kamiq ile ne derece donanım (aksesuar değil) benzerlikleri var bilemiyorum.
Bir örnek...
Volkswagen'in Doğuş sitesindeki fiyat listesinde, panoramik cam tavan opsiyonları, kasaya göre 43 bin, 53 bin TL seviyelerinde. Halbuki Kamiq fiyat listesinde, kafadan 70 bin TL. Bu da bana garip geldi.
Sizlerin fiyat ile ilgili yorumlarınız ne olur?
-
Bir de, kusura bakmayın... çok ayrıntı olacak ama...
2025 Kamiq Premium (ve belki Monte Carlo) için...
Aşağıdakilerden hangisi, donanım paketi fiyatına dahil?
Yaya algılama özellikli ön bölge frenleme asistanı (front assist)
Şerit takip sistemi
Sürücü yorgunluk tespit sistemi
E-Call - Acil durum çağrı sistemi
Otomatik park pilotu (Park assist, PLA)
Anti blokaj fren sistemi (ABS)
Çoklu çarpışma freni (MCB, Automatic Post-Collision Braking System)
Kaza sırasında yakıt akışını kesme sistemi
Auto Hold fonksiyonu
Yokuş kalkış sistemi (hill holder, HHC)
Elektronik park freni
Elektronik patinaj önleme sistemi (ASR)
Motor çekiş kontrol sistemi (MSR)
Elektronik diferansiyel kilidi (EDL)
Elektronik diferansiyel dağıtıcısı (XDS+)
Elektronik stabilite kontrol sistemi (ESC)
Elektronik stabilite frenleme sistemi (ESBS)
Direksiyon yönlendirme tavsiyesi (DSR)
Hız sınırlayıcı
Hız sabitleyici
Manevra frenleme fonksiyonu (PDC)
Hidrolik fren asistanı (HBA)
Lastik basınç kontrol sistemi (İki farklı yetenekte olan var galiba)
-
Monte carlo kamiq sahibiyim. Saydıklarının hepsi mevcut. Büyüklük olarak gerçekten iyi. Hatta t rock dan bile diz mesafesi olarak daha iyi. Tabi platform için söylediklerinde haklısın. Bayiler iyi fiyat veriyor bu ara. Bu paket 1850-1870 arası alınabilir pazarlıkla bayiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım 2025 1.5 premium sahibiyim. Arabayı tanımaya çalışıyorum.
İlk olarak anlık yakıt tüketimini gösteren menüyü bulamadım, acaba bu özellik mevcut değil mi?
İkinci olarak normalde araçlara Trip A, Trip B seçenekler olur ve bu seyahatteki ortalama yakıt tüketimini öğreniriz. Ancak Kamiq'te araca her binmede ortalama yakıtı sıfırlıyor. Trip seçeneğini menülerde bulamadım, acaba böyle bir özellik mevcut değil mi?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
-
Merhabalar, hayırlı olsun, güle güle kullanın. Anlık yakıt tüketimini direksiyonun sağ tarafındaki tuştan ayarlıyorsunuz, eğer çıkmıyorsa menülerde, vw genlerin son gelenlerinde olduğu gibi bunda da kaldırılmış olabilir.
Seyahat bilgileri ise orta ekrandan kontrol ediliyor. Son seyahat, başlangıçtan itibaren ve yakıt aldıktan sonra olmak üzere üçe ayrılıyor. Yakıt malum aldıkça otomatik sıfırlıyor. Son seyahat araca çalıştırıp hareket ettiğinizde otomatik çalışıyor, araç durunca 2 saate kadar bekliyor hafızada iki saatten önce devam ederseniz hesaplamaya devam ediyor, iki saati geçerse durma süresi sıfırlıyor. Uzun süreli olan ise yanlış hatırlamıyorsam 1000km de başa dönüyor.
Aracınızda göğüsten, sol yolcu kapısı ve emniyet kemerinin çıktığı b sütunundan gelen trim sesleri var mı acaba? Bende 4 ay da inanılmaz arttı resmen çatır çutur gidiyorum müzik açmazsam çok sinir bozucu oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Cevabınız için teşekkürler, sağdaki tuşlarda çıkan menülerden baktım ama hiç birinde göstermiyordu. Dediğiniz gibi olmuş olabilir. Arabayı hafta sonu teslim aldım, bu nedenle trim sesini duymadım, ilerleyen zamanlarda bildirim yaparım.
-
-
-
Teşekkürler, bugün evin diğer arabasını kullanıyorum. Hem yukarıda sorduğunuz uyarıyı hem de bunu akşama deneyeceğim.
-
Ön göğüs ile sol direk birleşim kısmından bozuk yollarda ben trim sesi alıyorum hocam. Arabayı alalı 5 gün oldu ve 1000 km yaptım. Hızlı deforme olacak gibi duruyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kontrol ettim şimdi, bende böyle bir uyarı gözükmüyor.
-
Teşekkürler bilgi için. Her şeyin kalitesi git gide düşüyor. Fazla beklentiye girmemek gerekli imiş.
Teşekkürler. O zaman kesin yazılım güncellemesi gelmiş, yakın zamanda randevu alıp götürmek gerekli servise.
Anlık yakıt tüketimini gösterme durumu nedir peki bulabildiniz mi kalkmış mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latia -- 18 Mart 2025; 19:21:35 >
Arabayı sürme fırsatım olamadı, sadece sizin sorduğunuz ekran hatasına bakmak için gittim arabaya. Ancak menülerde sizdeki gibi görüntü vardı.
-
Aynı görüntü sol tarafta çıkıyor ise ortalama tüketim yazan menü üzerindeki tüketim seçeneğini seçtiğinizde anlık tüketimi görebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latia -- 19 Mart 2025; 0:19:12 >
Kadranın bu görünümünde hız göstergesinin üstünde devir göstergesini nasıl aktive ettiniz? Zaten aktif miydi hep? T-Cross’ta da aynı gösterge var ama bu görünümünde devir saatini göremiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X