|
Bildirim
Bakalım aynı araç bizi köpek gibi kıskanan ülke de kaç birime satılıyormuş?
http://cc-cloud.skoda-auto.com/deu/deu/de-de/nu7/66118 Bizde 114.900 birime satılan en boş model, kıskanç köpek alamayanda 24.510 birime satılıyormuş. Biz de bu birim fiyata ikinci elde bile hurdaya yakın araç ancak alınabiliyor. |
Çok yüksek beklenti oluşturan bir araç oldu, bir çok kişi araştırdı, soruşturdu, fiyat kıyaslaması yaptı falan şimdi ise hayal kırıklığı hakim. Arada tek tük fiyat normal diyenler de linç ediliyor zaten. Pahalılık konusu kesinlikle doğru, beklentilerin en az 10-15 bin üzerinde geldi. Detaylı analizlere bakılınca bu araca bu fiyatı ödemek koyuyor İnsana ancak piyasa zaten malum ve firmaların fiyat politikalarının, vergilendirme sisteminin tüm günahları bu araca yüklendi. Eğer bu kadar uzun süreli bir bekleme ve araştırma ortamı olmadan, sadece piyasadaki muadillerine bakarak ilk görüşte yorum yapsaydım, fiyatlar makul derdim ama bu saatten sonra olmuyor olamıyor.
|
Sonu seat ateca mi ne onun gibi husran olur bu fiyatlarla.
|
Büyük hüsran yaşadım. İş yapmaz maalesef. Ülkenin bu durumunda emeği geçen ne kadar insan varsa ABV.
|
Madem 1.6 tdi motor vardı neden Kodiaq koymamışlar. Sırf benzinli diye uzak durdum kodiaq dan.
|
1.0 DSG Style 125gibi bir fiyata gelseydi güzel olacaktı, şu haliyle pahalı olmuş.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombar Dıman -- 26 Şubat 2018; 17:50:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|