Şimdi Ara

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
96.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kaplamalar için bildiğim kadarıyla fark alınmıyor. 900 lira belki bolero içindir arkadaş yanlış anlamıştır.
  • SLAM ARKADAŞLAR SKODA OCTİVA FİYATLARI SİTELERDEKİ FİYATLAR KADAR YÜKSEK Mİ SANKİ BİRAZ FAZLA GİBİ MESELA 2008 MODEL FUUL OLANLARI NE KADARDIR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
  • bu araç 2013 de kesin kasa değiştirecek mi?
  • Arkadaslar yaklaşık 9 ay önce 2012 model skoda octavia 1.6 tdi dsg arabamı alınca heyecanla burada paylaşmıştım..su an 14250 km de ve iki haftadır d2 viteste yaklaşık 20 ila 30 km süratlari arasında arabada titreşim başladı ve derhal yuce ortaya gittim solsunlar ilgilendiler ustası arabayı kullandı o da titreşimi gördü yazılımını kontrol etti ve yaklaşık bir ay sonra yeni bir yazılım gelecegini ve bu titremenin duzelecegini söyledi fakat dsg şanziman kullanan vw seat audi...vs markaların hepsinin forumlarını görünce benim farkettigim sorunu insanlar coktan farketmiş ve hissettiğim hayal kırıklığını zaten yaşıyorlarmış..dsg kullanan arkadaslardan böyle sıkıntılar karsilasanlar nasil yol izliyorlar merak ediyorum..bu durum ayipli mal satma olayına giriyorum fikirlerinizi bekliyorum....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayazmaphoto geçmiş olsun diyorum. İnşallah problemin çözülmüştür. DSG hakkında duyduğum durumlar manuel de kalmama yol gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

bu araç 2013 de kesin kasa değiştirecek mi?

http://www.otomobilfiyatlistesi.com/haberler/yeni-skoda-octavia-gorucuye-cikti/
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

Araç gayet güzel. Ben çok memnunum ama üst sınıf bir araca geçmek istiyorum. O yüzden bence üst sınıfın iyi araçlarından sayılabilecek Latitude ve Superb arıyorum. Superbi daha önceden kullandım biliyorum. LAtitudeyle ilgili sadece arka tekerlerinin kötü zeminde hopladığı söyleniyor ama onunda çözümünün bulunduğu konuşuluyor. Donanım olarak latitude ön planda. Latitude ile ters sürüşü yaparak son kararımı vereceğim. İkisi de güzel araçlar. Octavianın süspansiyonları biraz serttir. Yol tutuşu iyidir ama bir D sınıfındaki araç gibi konforlu sürüşü yoktur. Uzun yolda Superbi kullandım. Arabanın nasıl gittiği anlamıyorsun. Bu hissi C sınıfı veremiyor. Octavia kendi sınıfında bence f/p oranına göre 1 numaradır. Tercih edebilirsiniz. Hatta kendi aracımı direk verebilirim size 54000 e. :D

mrb octavi dizel manuel vitesin 5. vites 2000 devirdeki sürati nedir accaba

• 5.vites 2000 devirde 110 km/h civarında hız yapıyor.
  • vuralkan V kullanıcısına yanıt
    Selamlar Biraz geçte olsa cevap vermek istiyorum..

Öncelikle bu göstergede ki yeşil renk ayakkabı Frene basmanızı ve vitesi öyle değiştirmenizi söylüyor Gereksiz bir gösterge ama yine de işe yarar..

DSG Şanzıman geliştirilmeye ihtiyaç duyan bir sistem kesinlikle şehir içinde baş ağrıtıyor jetta kullanıyorum 2 yıldır şirket arabası 170 bine geldi ve sürekli DSG den dolayı servislerde gün geçirir oldum.. Uzun ömürlü olduğu söylenemez..

Gelelim Octavia'ya. 62.700'e Elegance TDI DSG aldım. Jettayla kıyasladım uzunca bir süre.. Dürüstçe belirtmek isterim ki Octavia'yı Jettayla Kıyaslamak aptallık. Ezer geçer.. Özellikle ses yalıtımı konusunda Octavia fark atıyor.

Benim araçta arka kol dayamada bardaklık var, sizinki de Elegance değil mi ?

Ve kesinlikle katılıyorum paylaşım neredeyse yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanParlar

Selamlar Biraz geçte olsa cevap vermek istiyorum..

Öncelikle bu göstergede ki yeşil renk ayakkabı Frene basmanızı ve vitesi öyle değiştirmenizi söylüyor Gereksiz bir gösterge ama yine de işe yarar..

DSG Şanzıman geliştirilmeye ihtiyaç duyan bir sistem kesinlikle şehir içinde baş ağrıtıyor jetta kullanıyorum 2 yıldır şirket arabası 170 bine geldi ve sürekli DSG den dolayı servislerde gün geçirir oldum.. Uzun ömürlü olduğu söylenemez..

Gelelim Octavia'ya. 62.700'e Elegance TDI DSG aldım. Jettayla kıyasladım uzunca bir süre.. Dürüstçe belirtmek isterim ki Octavia'yı Jettayla Kıyaslamak aptallık. Ezer geçer.. Özellikle ses yalıtımı konusunda Octavia fark atıyor.

Benim araçta arka kol dayamada bardaklık var, sizinki de Elegance değil mi ?

Ve kesinlikle katılıyorum paylaşım neredeyse yok..

Yeni Octaviadan bahsediyorsunuz herhalde zira A5 kasa yalıtımı çok zayıftır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jetta 1.4 highline tsi dsg ile skoda octavia 1.6 tdi dsg elegance arasında kararsızım... yılda 10.000 km civarı çoğunluk şehir içi yapıyorum..ailem 4 kişi, 2 tane küçük çocuğum var..şu andaki aracım auris hb oldugundan degistirme kararı aldım..

yorumlarınızı bekliyorum siz olsanız ne alırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designedbyimac

jetta 1.4 highline tsi dsg ile skoda octavia 1.6 tdi dsg elegance arasında kararsızım... yılda 10.000 km civarı çoğunluk şehir içi yapıyorum..ailem 4 kişi, 2 tane küçük çocuğum var..şu andaki aracım auris hb oldugundan degistirme kararı aldım..

Bu iki araç arasında tercihim Octavia olurdu.
  • yorumun için teşekkürler ancak neden bu tercihi yapardın söyleyebilir msn?
  • quote:

yorumun için teşekkürler ancak neden bu tercihi yapardın söyleyebilir msn?

Octavia'nın iç mekanını Jetta'ya göre daha kaliteli ve başarılı buluyorum.
  • quote:

jetta 1.4 highline tsi dsg ile skoda octavia 1.6 tdi dsg elegance arasında kararsızım... yılda 10.000 km civarı çoğunluk şehir içi yapıyorum..ailem 4 kişi, 2 tane küçük çocuğum var..şu andaki aracım auris hb oldugundan degistirme kararı aldım..

2013 Jetta 1.6 TDI DSG kullanıyorum, Octavia aynı özelliklerde kullandım. Muhtemelen Avrupa üretimi olmasından dolayı Octavia çok daha kaliteli izlenimi veriyor. Sadece kapı içlerine bakmak bile yeterli. Ama görsel olarakta Jetta çok şık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: firsttrue

quote:

2013 Jetta 1.6 TDI DSG kullanıyorum, Octavia aynı özelliklerde kullandım. Muhtemelen Avrupa üretimi olmasından dolayı Octavia çok daha kaliteli izlenimi veriyor. Sadece kapı içlerine bakmak bile yeterli. Ama görsel olarakta Jetta çok şık..

haklısın jetta nın vw logolu olması, görünümünün daha iyi olması ve 2.elinin çok iyi olması dışında bir artısı yok gibi görünüyor...

• Arkadaşlar Geçen de bahsetmiştim octavia aldığımdan. Çok büyük bir pişmanlık yaşıyorum. Beyin arızalandı araç daha 13.435 km de. Sıfırdan beyin değişti.. Yolda giderken bir anda yol bilgisayarında arabanın resmi çıkıyordu, kapı açıkmış gibi görünüyordu ama çıktığı gibi de kayboluyordu. Otomatik kilit kafasına göre açılıp kapanıyordu. Cam otomatikleri çalışmıyordu şoför kapısındaki. Darbesi yok, kazası yok. Nasıl oldu anlamadım gitti.. Sıcaktan olabilir mi, servisten net bilgi veremediler nedense? Antalyada yaşıyorum çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanParlar

Arkadaşlar Geçen de bahsetmiştim octavia aldığımdan. Çok büyük bir pişmanlık yaşıyorum. Beyin arızalandı araç daha 13.435 km de. Sıfırdan beyin değişti.. Yolda giderken bir anda yol bilgisayarında arabanın resmi çıkıyordu, kapı açıkmış gibi görünüyordu ama çıktığı gibi de kayboluyordu. Otomatik kilit kafasına göre açılıp kapanıyordu. Cam otomatikleri çalışmıyordu şoför kapısındaki. Darbesi yok, kazası yok. Nasıl oldu anlamadım gitti.. Sıcaktan olabilir mi, servisten net bilgi veremediler nedense? Antalyada yaşıyorum çünkü.

Hakan Bey yaşadığınız gerçekten büyük talihsizlik fakat pişmanlık yaşamayın bence. Bu maalesef televizyon, telefon vb. bir elektronikte alsanız yaşayabileceğiniz bir sıkıntı. Sıcakla alakalı olma ihtimali oldukça düşük, beyin değiştikten sonra sıkıntınız kalmayacaktır.

• Arkadaşlar Merhaba , tam 1 hafta önce Skoda Octavia 1,6tdi dsg elegance aracımı teslim aldım. Konforu ve sürüşü ile gerçekten güzel araç ancak aldığım günden beri arka süspansiyonlardan bozuk yolda resmen tangır tungur sesler geliyor. Ses aracın içindeki sessizliğin yanında huzuru kaçıran takılacak cinsten
    heleki araç yeni sıfır km böyle bir sesi yakıştıramıyorsunuz. Acaba bu seslerle karşılaşan başka arkadaşlarda var m? Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: osafakk

Arkadaşlar Merhaba , tam 1 hafta önce Skoda Octavia 1,6tdi dsg elegance aracımı teslim aldım. Konforu ve sürüşü ile gerçekten güzel araç ancak aldığım günden beri arka süspansiyonlardan bozuk yolda resmen tangır tungur sesler geliyor. Ses aracın içindeki sessizliğin yanında huzuru kaçıran takılacak cinsten
    heleki araç yeni sıfır km böyle bir sesi yakıştıramıyorsunuz. Acaba bu seslerle karşılaşan başka arkadaşlarda var m? Selamlar

Buradan ziyade yeni octavia başlığına yazmanızı tavsiye ederim, yeni kasa ile ilgili paylaşımlar genelde orada oluyor.
    Bahsettiğiniz sesten şikayet edenler o konuda da başka bir marka forumunda da mevcut.
    Lastik havaları yüksek olduğu için basıncı normale getirince sesin azaldığını yazanlar vardı ancak kesin bir çözüm yok gibi şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.