Şimdi Ara

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
96.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cn3rx

@enoktakenokta

Bugun Ankara Reis otomotivden Opel Astra III 1.3 cdti için anlaştım.
    Fiyat donanım kalite açısından içime sindi (sunroof hariç bi çok özellik mevcut) .
    Yardimcı olan msj atan arkadaşlara teşekkürler.
    Saygılar .İyi forumlar..

Hayırlı olsun. Tasarım olarak beğendiğim araçlardan.
  • quote:

Ankara skoda bayisinden aldıgım son fiyata göre 1.6 tdi düz classic modeli 41.170 den 44.900 e yukseldiğini söylediler.. nedeni mart ayı partisinde gelen araçların yeni kurdan gelmesi imiş ..
    Yani marttan sonra fiyatlar 3 5 bin tl artacak aynı arabalar ıcın .. Bu yuzden tercihmi baska arabalara kullanacagım.

sizin yazdığınız kadar olmasa da bugün yeni zamlı fiyatlar açıklanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutgun

Ben de 2 hafta önce 2.el 2010 model (20bin km) Skoda Octavia Elegance 122hp TSI DSG aracımı teslim aldım. Koltukları da Skoda servisinde krem deri kaplattım çok güzel oldu :)
    araçla ilgili izlenimlerimi detaylı olarak paylaşacağım fakat ilk olarak halletmem gereken bir konu var.
    aracın eski sahibi biraz müzik meraklısıymış, araca necvox marka dokunmatik ekranlı navigasyon, dvd, tv, bluetooth, ipod, aux, USB ve SD kart özelliği olan bir cihaz takmış..
    hatta bagajda da kocaman kenwood marka bir woofer ve anfi koymuş :)
    ben orjinal takıntılı bir adam olduğum için acilen aracın orjinal teybini takmak istiyorum, bunun için necvox u satacağım ya da octavia sahibi birinden orjinal teyp ile takas yapacağım. bagajdaki aparatlar şimdilik kalacak sesi hoşuma gidiyor :)

ilgilenen arkadaşlar pm atabilir..

Hocam sattınızmı bu cihazı satmadıysanız ben ilgileniyorum.
    05364184898 dn ulaşırsaız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

quote:

Ankara skoda bayisinden aldıgım son fiyata göre 1.6 tdi düz classic modeli 41.170 den 44.900 e yukseldiğini söylediler.. nedeni mart ayı partisinde gelen araçların yeni kurdan gelmesi imiş ..
    Yani marttan sonra fiyatlar 3 5 bin tl artacak aynı arabalar ıcın .. Bu yuzden tercihmi baska arabalara kullanacagım.

sizin yazdığınız kadar olmasa da bugün yeni zamlı fiyatlar açıklanmış

Vallahi ben bayideki sarışın calışanın yalancısıyım .Satıs polıtıkası galıba bilemem ..Hakkımızda hayırlısı oldu bakalım
  • Octavia Elegance 1.400-TL civarı bir zamla 55.500-TL civarına yükselmiş...
  • ...
  • quote:

Arkadaşım aldığınız fiyat 1.6 TDİ değilde 1.6 mpı fiyatı olsa gerek.Ben aldığımda arada 10.000 tl fark vardı,oda 48.000 tl ye denk geliyordu.Bu fiyatta olsaydı asla kaçırmazdım dizelini.
  • 2010 1.6 TDİ octavia sahibiyim.Düşünenler için yardımcı olabilirim fikir babında.
  • Octavia 1.6 tdi dsg almak niyetindeyim. ama sorunlar olduğu da yazılıyor. kafam biraz karıştı. bu aracın manueli nasıl? dsg kullananlar memnun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜRHAN72

Octavia 1.6 tdi dsg almak niyetindeyim. ama sorunlar olduğu da yazılıyor. kafam biraz karıştı. bu aracın manueli nasıl? dsg kullananlar memnun mu?

bende manueli var gayet güzel. dsg ile ilgili zaman zaman arıza gibi şeyler duyuyoruz ama bu her üründe olabilecek bir şeydir kanımca
  • almayı düşündüğüm araçlardan biri 1.6 dizel octavia elegance.
    genel anlamda yorumlarınızı ve özelliklede ses yalıtımını merak ediyorum.
    motor sesi,yol sesi, yüksek hızlarda rüzgar sesi içeriye çok gelirmi? nedir durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanolur

almayı düşündüğüm araçlardan biri 1.6 dizel octavia elegance.
    genel anlamda yorumlarınızı ve özelliklede ses yalıtımını merak ediyorum.
    motor sesi,yol sesi, yüksek hızlarda rüzgar sesi içeriye çok gelirmi? nedir durum?

Arkadaşım, aracın yalıtımı genel olarak başarılı. Fakat çakıl asfaltta lastik sesi alıyor.kaymak asfaltta ses yok. Motor sesi de gayet iyi, öyle gargar dizel sesi yok. Ben çok memnunum araçtan. Konforu çok iyi. bagajı zaten söylemiyorum, çünkü üst sınıflarda bile yok böyle bir bagaj. Direksiyon olsun şanzıman olsun çok başarılı. Daha önceki aracınızı yazarsınız belki bir fikir verebiliriz.neticede bu biraz daha önce kullandığınız araç ile de ilgili. Adam mercedes kullanmış mesela, sonra tutuyor bunu onunla kıyaslıyor.

• teşekkür ederim.
    şu an kullandığım araç clio symbol. elegance octavia ile kıyaslanmaz, zaten aynı segmentte bile değiller.
    dün mesajı yazdıktan sonra baktım bursada skoda bayi yok, şaşırdım.
    o yüzden skodaya benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanolur

teşekkür ederim.
    şu an kullandığım araç clio symbol. elegance octavia ile kıyaslanmaz, zaten aynı segmentte bile değiller.
    dün mesajı yazdıktan sonra baktım bursada skoda bayi yok, şaşırdım.
    o yüzden skodaya benden

nasıl bursa'da skoda bayii yok. dörtyoldan yalova'ya giderken sağda daha özdilek'e gelmeden önce olması lazım. daha önce benim roomster'ı oraya götürmüştüm. clio kullandım ben. yol tutuş olarak dağlar kadar fark var arada. clio süspansiyon konforu anlamında fena bir araba değildir ama oktavia ile dağlar kadar fark var arada. direksiyon bi defa çok daha hisli. clio ile uzun yolda sanki parmak ucunda gidiyormuş gibi hissedersiniz yol tutuş anlamında. oysa ki oktavia yolu güzel tutar. dizel gürültüsü çoook farklı, duymazsın bile. clio dardır bu ferahtır. clio çamurlukları plastiktir bunun değildir. clio yakıt anlamında daha az yakar bu daha fazla. ama bunda aldığınız keyfi çok arabada alamazsınız. ben çok araba değiştirdim. b sınıfı, c sınıfı, d sınıfı, ticari sınıf olsun 16-17 kadar araba değiştirdim. c sınıfı desen değil d sınıfı desen değil. oktavia arada kalıyor. yani c sınıfı araçların hemen hepsinden iyi d sınıfı araçların biraz gerisinde bir araba gibi aslında. özellikle elegance donanımı gerçekten de gerek donanım olarak gerek de görsel olarak ço başarılı bir araç. benim sevmediğim tek nokta uzun yolda çakıl asfaltta lastik sesi alması, ama çok da rahatsız edici değil. motor sesi yalıtımı iyi olunca ister istemez yol sesi gelyor. hele hele kaymak asfaltta çok keyfli bir makine olduğunu söyleyebilirim . hanım arabayı değiştirmeyi aklından bile geçirme diyor, ki bu arabayı almadan önce o hatchback bir araba istiyordu ve bu arabaya pek sıcak bakmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 23 Ocak 2012; 23:21:55 >

• yetkili servis olarak var da, yetkili satıcı olarak geçmiyor skoda.com.tr adresinde. aradım sordum. sadece servis hizmeti yapıyorlarmış, araç satışı yapmıyorlarmış.
    herhalde yakında açarlar bir bayi. bursa gibi bir şehirde skodanın yetkili satıcı olmazsa yuh artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanolur -- 24 Ocak 2012; 13:24:28 >
  • Evet ilginç bursa gibi yerde satış olmaması.ben onda dikkat etmemistim, servise girdim ve hemen gittim. Antalya'da var ve çatır çatır stokları bitiriyorlar. Şu sıralar octavia taksiler bile görüyorum arada.
  • Oktavia 1,6 dsg kullanan arkadaşlar şu an ortalama şehir içi yakıtınız ne kadar
  • 1.6 tdi dsg yol bilgisayarı 6.5 litre civarı gösteriyor. 11.000 km deyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

1.6 tdi dsg yol bilgisayarı 6.5 litre civarı gösteriyor. 11.000 km deyim.

sen biraz yaramazlık yapmışsın. benim 5.3 ama 90'ı pek geçmiyorum ve her fırsatta hız sabitlemeyi devreye sokuyorum.
  • Son 1 haftada 2100 km yol yaptım. Genelde şehirlerarası, -1 ile -10 dereceler arası bol kar yağışlı bazen karlı buzlu yollar, genelde hız 100-130 arasıydı. Yol koşulları genelde ağırdı ve ortalamam 6.4 gösteriyodu en son.

İstanbul pendik kurtköy civarı genelde yokuş iniş çıkışlı, fazla zorlamadan yumuşak sürüşle, kış şartlarında kısa mesafe sürdüğüm için genelde tam motor ısınmadan sürüşte yol bilgisayarı 6.5 litre civarı gösteriyor.

Selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.