Şimdi Ara

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
96.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla C5'in 112 lik dizelinin donanımlı paketi 60.000 TL , Octavia düz 1.6 TDI Elegance ise 50.000....
    Aradaki 10.000 TL vermeye değermi ona karar vermek gerekiyor...
    Kendi adıma Fransız arabalarına karşı bir antipatim olduğundan Octiyi , yada o fiyatlara çıkabiliyorsam SuperB'yi tercih ederdim...
    Karar tabiki sizin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xc70fake

quote:

Orijinalden alıntı: blackgoldboy

Herkese Selamlar ,

xc70fake ; 54.170 TL liste fiyatı ile "Elegance 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik" versiyonuna sahip Octavia'yı alabilirsin.Bu segmenttede bu donanım ve DSG şanzımanıyla alınabilecek en iyi araç diye düşünüyorum.Bende C segmentinde Dizel bir Sedan arayışı içerisindeyim , ancak Mart ayında aracımı değiştirebileceğim , şu anda araçları incelemekteyim ve Fiyat/Donanım ve Performans oranına göre en doğru seçim Octavia olacak gibi görünüyor.

Alternatiflerden JETTA , yeni kasasıyla güzel görünmesine rağmen , işçilik ve donanım olarak Octavia'nın gerisinde kalmasına rağmet ücret olarak Octavia'dan daha pahalı durumda...

Diğer alternatif olabilecek Yeni Focus henüz gelmediğinden fiyat konusunda kesin birşey söylemek zor , donanım listeside belli değil , ama aynı donanım seviyesinde Octavia ile yaklaşık aynı fiyatlarda olursa ki ben öyle düşünüyorum , ozaman tercih bence yine Octavia olmalı...

Octavia'nında bu 2 araca göre en büyük handikapı kasasının biraz eskidiği , diğer arkadaşlarında aktardığı gibi 2013 modelde kasa değiştirecek , 1,5 - 2 sene olmasına rağmen benimde aklımı kurcalayan bir durum bu , tabi araçtan memnun kaldığında bununda bir önemi olmamalı diye düşünüyorum oda ayrı...

Bu arada Octavia alan arkadaşlar ortalama 1500 - 2000 TL indirim yaptırabilmişler , sende bu fiyatları zorlarsan yakalayabilirsin diye düşünüyorum.Lütfen alacağın fiyatları potansiyel bi alıcı olarak ben ve benim gibi diğer arkadaşlarında bilgisi olması için paylaşırsan çok seviniriz.

@çok bilinmeyenli denklem ; son kararını çok yerinde buluyorum ve şahsım adına teşekkür ediyorum , lütfen konu hakkındaki değerli yorumlarını paylaşmaya devam et...

kesinlikle haklısınız ve bugün itibariyle bir de C5 bakacağım sonra zaten karar verip almış olacağım aracamı. sizce C5 nasıl?

Fransız araçlarına önyargınız yoksa mutlaka bakın, hatta test sürüşü yapın. Bildiğim kadarıyla otomatik bakıyordunuz; C5 yarı otomatik şanzımanlıdır, bu nedenle DSG kadar konforlu değildir. Özellikle düşük viteslerde, vites değişimleri hissedilir. Bunu mutlaka göz önüne alın.

Aceleniz yoksa ve farklı alternatifler de düşünürüm derseniz Peugeot 508'i de göz önünde bulundurun bence.

• C5'in muadili Octavia değil SuperB'dür. Karşılaştırmayı ona göre yapmak gerek.

Araç kullanmaktan zevk alıyorsanız otomatikleştirilmiş manuel şanzımanlardan uzak durun. Örnek: Fransız araçlarının çoğu, bir kısım Corolla-Auris vb. Mümkünse çift kavramalı alın. Olmuyorsa 5-6 ileri klasik otomatik tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teodor

C5'in muadili Octavia değil SuperB'dür. Karşılaştırmayı ona göre yapmak gerek.

Araç kullanmaktan zevk alıyorsanız otomatikleştirilmiş manuel şanzımanlardan uzak durun. Örnek: Fransız araçlarının çoğu, bir kısım Corolla-Auris vb. Mümkünse çift kavramalı alın. Olmuyorsa 5-6 ileri klasik otomatik tercih edin.

C5'in muadili Superb olsa bile arkadaşımız hem dizel hem de otomatik istiyor; 2.0TDI alacak durumu da olmadığına göre mecburen Superb 1.6TDI eleniyor... Skoda içinde sadece Octavia tercih edilebilir arkadaşın durumunda, sınıf farkı da olsa durum bu yani...
  • valla bende bazılarınız gibi skodayı beğenmeyenlerden biriydim taki eniştem 2008 model 1,9 tdı alana kadar aracı aldı 3-5 gün sürdüm süper bir araba bence hele yenisi yani 2011 modeli şahane 1,6 tdı olanı tabi bence yeni jettadan ne bilim volvo s40 dan c5 ten daha üstün bir araba onu rahatlıkla söyleyebilirim bu arada superb audi a6 şasesi üzerine falan konuşlmadı onuda paylaşmak isterim sizlere ama superb de üst bir araba ha 1,4 bence az gelir o arabaya ama 1,6 tdı tam idael ama yeni kasa OCTİVİA 2012 3 ÇEYREĞİ GİBİ ÇIKCAK HATTA ELİMDE BİR KAÇ RESMİDE VAR AMA RESİM EKLEMEYİ BİLMİYORUM ONUN İÇİN EKLEYEMEDİM
  • Resim eklemek için ;

CEVAPLA butonuna bastıktan sonra --> Sol en alttan "Resim Yükle" yi tıklayarak , açılacak ekrandan ilgili resim dosyasını seçebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

valla bende bazılarınız gibi skodayı beğenmeyenlerden biriydim taki eniştem 2008 model 1,9 tdı alana kadar aracı aldı 3-5 gün sürdüm süper bir araba bence hele yenisi yani 2011 modeli şahane 1,6 tdı olanı tabi bence yeni jettadan ne bilim volvo s40 dan c5 ten daha üstün bir araba onu rahatlıkla söyleyebilirim bu arada superb audi a6 şasesi üzerine falan konuşlmadı onuda paylaşmak isterim sizlere ama superb de üst bir araba ha 1,4 bence az gelir o arabaya ama 1,6 tdı tam idael ama yeni kasa OCTİVİA 2012 3 ÇEYREĞİ GİBİ ÇIKCAK HATTA ELİMDE BİR KAÇ RESMİDE VAR AMA RESİM EKLEMEYİ BİLMİYORUM ONUN İÇİN EKLEYEMEDİM

bahsettiğiniz resimler şu başlıkta yer alan resimler ile aynı mı?

Octavia 3 (2013?)
    http://forum.donanimhaber.com/m_36482723/tm.htm

• işte yeni kasa octivia şahane olmuş ya

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI
  • diğer resimleri

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI
  • buda arkdan

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackgoldboy

Resim eklemek için ;

CEVAPLA butonuna bastıktan sonra --> Sol en alttan "Resim Yükle" yi tıklayarak , açılacak ekrandan ilgili resim dosyasını seçebilirsin.

saol kardeş çok makbül geçti
  • o başlıktakı resimlerle aynı

bunların hiç biri gerçek resimler değil, hepsi photoshop ürünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 4 Şubat 2011; 15:49:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

o başlıktakı resimlerle aynı

a bunların hiç biri gerçek resimler değil, hepsi photoshop ürünü

Benden önce davranmışsınız. Bu fotoğraflar hem burada hem de başka platformlarda daha önce paylaşılmış "çalışma"lar. Resmi bir fotoğraf değil bunların hiçbiri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

o başlıktakı resimlerle aynı

a bunların hiç biri gerçek resimler değil, hepsi photoshop ürünü

Benden önce davranmışsınız. Bu fotoğraflar hem burada hem de başka platformlarda daha önce paylaşılmış "çalışma"lar. Resmi bir fotoğraf değil bunların hiçbiri...

çoğunu ben ilk kez bulup paylaştığım çok iyi biliyorum
  • Ankara skoda bayisinden aldıgım son fiyata göre 1.6 tdi düz classic modeli 41.170 den 44.900 e yukseldiğini söylediler.. nedeni mart ayı partisinde gelen araçların yeni kurdan gelmesi imiş ..
    Yani marttan sonra fiyatlar 3 5 bin tl artacak aynı arabalar ıcın .. Bu yuzden tercihmi baska arabalara kullanacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn3rx

Ankara skoda bayisinden aldıgım son fiyata göre 1.6 tdi düz classic modeli 41.170 den 44.900 e yukseldiğini söylediler.. nedeni mart ayı partisinde gelen araçların yeni kurdan gelmesi imiş ..
    Yani marttan sonra fiyatlar 3 5 bin tl artacak aynı arabalar ıcın .. Bu yuzden tercihmi baska arabalara kullanacagım.

Henüz siteye yansıyan bir zam görülmemekle birlikte, VW'nin yaptığı son zamdan sonra bir zam da Skoda'da olabilir ve eğer bu zam sizin söylediğiniz seviyelerde olursa önemli bir müşteri kitlesi de kaybedilmiş olur.
  • quote:

quote:

Ankara skoda bayisinden aldıgım son fiyata göre 1.6 tdi düz classic modeli 41.170 den 44.900 e yukseldiğini söylediler.. nedeni mart ayı partisinde gelen araçların yeni kurdan gelmesi imiş ..

Henüz siteye yansıyan bir zam görülmemekle birlikte, VW'nin yaptığı son zamdan sonra bir zam da Skoda'da olabilir ve eğer bu zam sizin söylediğiniz seviyelerde olursa önemli bir müşteri kitlesi de kaybedilmiş olur.

Siteye yansıyan zam yok haklısınız classic modelini almaya gittiğimde kalmadıgını söylediler. Ellerinde ambiante kaldıgını onuda 44.500 den verebileceklerini söylediler..
    Classic beklemek istiyorum dediğimde iste mart sonunda gelecek classiclerin kur farkından dolayı bugunkı ambiante fiyatıyla hemen hemen aynı olacağını söylediler.
    Ocak ayının ilk haftasında sadece arabaya bakmak için gitmiştim kafamda octavia yoktu.Fiyatların bu derece artacağını bilsem kapora verirdim ama aceleye getirmek istemedim parayı tamamlayıp gitmek istedim ..
    Teşekkür edip bayiden ayrıldım.İhtiyaçlarımdan kısıp biriktirdiğim para zamların gelmesiyle işe yaramaz oldu ..Dediğiniz gibi ucu ucuna böyle arabaya binen ben ve benim gibi orta sınıf ınsanlar başka otomobillere yönelmekte haksız sayılmazlar.

• c5 superb octavia karşılaştırmaları yapılmış benim için Allah razı olsun. teşekkür ediyorum evet superb alamam c5 de sizinle beraber antipatim oluştu dsg şansızaman tercih edeceğim üyük ihtimal ama actavia nın yeni kasasını mı beklesem diye şu anda çok büyük bir düşünce var ve sanırım bekleyeceğim.. herkse çok teşekkür ederim.. takipteyim..
  • quote:

quote:

quote:

Siteye yansıyan zam yok haklısınız classic modelini almaya gittiğimde kalmadıgını söylediler. Ellerinde ambiante kaldıgını onuda 44.500 den verebileceklerini söylediler..
    Classic beklemek istiyorum dediğimde iste mart sonunda gelecek classiclerin kur farkından dolayı bugunkı ambiante fiyatıyla hemen hemen aynı olacağını söylediler.
    Ocak ayının ilk haftasında sadece arabaya bakmak için gitmiştim kafamda octavia yoktu.Fiyatların bu derece artacağını bilsem kapora verirdim ama aceleye getirmek istemedim parayı tamamlayıp gitmek istedim ..
    Teşekkür edip bayiden ayrıldım.İhtiyaçlarımdan kısıp biriktirdiğim para zamların gelmesiyle işe yaramaz oldu ..Dediğiniz gibi ucu ucuna böyle arabaya binen ben ve benim gibi orta sınıf ınsanlar başka otomobillere yönelmekte haksız sayılmazlar.

Bence aceleniz yoksa bekleyin derim, kimsenin günahını almak istemem, ancak bazen bayiler ellerindeki aracı satmak için bazı konuları farklı nakledebiliyorlar. Belki yine zamn olabilir ancak zam daha düşük olabilir, zira söylediğiniz seviyelerdeki zam çok fazla, çoğu müşteri için direkt vazgeçme nedeni.

Bir de hangi bayiden aldınız fiyatı bilmiyorum ama Ankara'daki diğer bayiiden de fiyat alın ve zam işini onlara da sorun. Çevre illerdeki bayiilerden de fiyat alınabilir.

• @enoktakenokta

Bugun Ankara Reis otomotivden Opel Astra III 1.3 cdti için anlaştım.
    Fiyat donanım kalite açısından içime sindi (sunroof hariç bi çok özellik mevcut) .
    Yardimcı olan msj atan arkadaşlara teşekkürler.
    Saygılar .İyi forumlar..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.