Şimdi Ara

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
2
Favori
96.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 21 Ocak 2011; 23:05:38 >
  • Lüzumsuzdur, silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 22 Ocak 2011; 0:22:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackgoldboy

Sevgili enoktakenokta ,

En başta emek verip , zaman harcayarak değerli görüşlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim sana....

Şu anda elimde 6 yaşında FİAT bir araç var ve ufak ufak masraflar yapmaya başladı , hazirandada muayenesi var , eğer bu masrafları (triger,baskı balata,debriyaj vs.) yaparak muayenesinide gerçekleştirirsem sonrasında araç değiştirmek kısa bir zaman diliminde çokta mantıklı olmayacak benim için.O yüzden mümkünse mart en geç nisan gibi aracı değiştirmeyi düşünüyorum.

Kasa değişiminin 2013 yılında olacağını düşünürsek belirttiğin gibi önümüzdeki 6 ay içinde bu kasayı almak mantıklı olacaktır , yılda ortalama 20.000 km yol yapan birisiyim , istanbulda şehir içinde araç kullanıyorum bu bağlamda alacağım aracın Dizel olması benim için öncelikli olacaktır.Ayrıca ufak birde çocugum olduğundan bagaj boyutuda önem kazanıyor , kaldıki gördüğüm kadarıyla Octavia'da bu yönden tatmin edici boyutlarda.

Belirtiğin görüşlere kesinlikle katılıyorum , sanal resimlerle ve yorumlarla araç seçmek çok mantıklı değil , bu yüzden Jettayıda en kısa zamanda bayide incelemeyi düşünüyorum , Octavia içinde süreç aslında benim için şöyle başladı ; daha önce ne düşünüyordum nede dikkatimi çekmişti ama OtoShow'a yeni Jettayı görmeye gittiğimde giriş kapısında ilk gördüğüm araç bu oldu , uzun uzun inceledim oturdum kalktım ve sonra tüm fuarı gezdim ama yinede octavia aklımdan çıkmadı , incelediğim tüm arabaları onunla kıyaslıyordum ve hepsindede octavia daha iyi gibi geliyordu , o günden sonra takip etmeye başladım.Yinede önümüzdeki hafta test sürüşü yapmaya gideceğim ve son kararımı vereceğim.

Benim düşündüğüm araç Beyaz Octavia 1.6 TDI Manuel Elegance.Şu andaki liste fiyatı yaklaşık 50.000 civarında , aslında aracımı değiştirmeyi düşündüğümde kafamdaki rakam 40.000 kadardı , sonra 45.000 son sınır diye kararlaştırdım ama Ambiante ve Elegance arasındaki donanım farkınıda gördükten sonra (En başta ESP olmak üzere) 45.000 - 50.000 arasında bir rakam ile Elegance'a karar verdim.

Focus konusundada kararsızım , Focus'un yeni kasasını çok beğendiğimi söyleyemem , fakat yeni kasa olması mutlaka bir avantaj , siz skoda kullanan biri olarak daha iyi bilirsiniz ama sanki yeni focus octavia donanımında ve kalitesinde olamazmış gibi geliyor , fiyat faktörü bir çoğumuz için benim içinde çok önemli , ama full dizel octavia 50.000 iken full aynı donanımdaki focus'un da ondan aşağı kalacağını açıkçası düşünmüyorum.(Yanlışsam düzeltin lütfen)
    Eğer aynı donanımı 45.000e alabileceksem tabiki Focus ağır basacaktır.

Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın; en başta da dediğim gibi plazaya Octavia almaya gidip Superb'e gönlünü kaptıran biriyim; yani diğer tüm seçenekleri eledikten sonra Octavia'ya karar vermiştim ben de... Octavia asla kötü bir araç değil, hatta yine yazdığım gibi sınıfının en iyi araçlarından biridir, en iyisi olup olmadığı ise sabaha kadar tartışılır...

Octavia bence de o paraya o sınıfta alınacak en mantıklı araç... Ben en ucuzundan en pahalısına alacağım birşeye bana olan maliyetine karşılık elde ettiğim maksimum faydaya bakarım, bu yönden Octavia bence sizin için doğru bir seçim olacaktır... Siz de öyle yapacakmşışsınız zaten imkan varsa mutlaka Elegance alınmalı... Hatta -eğer otomatik vitese karşı bir durumunuz yoksa- şartlar zorlanıp TDI+DSG çok daha iyi olur diye düşünüyorum... Aracın olumlu yönlerini yazmaya gerek görmedim, sayılamayacak kadar fazla "+" özelliği var; sadece "olmsaydı ya da olsaydı daha iyi olurdu" dediğim bazı şeyler var, bunların da bir kısmını paylaştım... Biraz daha açmak gerekirse; daha önce bahsettiğim bazı ufak işçilik kusurları(ki benim de kullanmakta olduğum ve Skoda'nın en üst aracı olan Superb'de de mevcutttur) ve ses izolasyonu sorunu var; benim kadar hassas kulaklara ve gözlere sahip değilseniz emin olun bunlar sizi asla rahatsız etmez ve muhtemelen de öyle olacaktır. Bunun yanısıra yine de bu araçta havalandırma ızgaralarının kenarlarında krom kaplama nasıl olmaz, aynı şekilde cam çıtaları Elegance'ta bile nasıl krom değildir işte kimse bana bunu izah edemez...

Yeni kasa Focus muhtemeldir ki şu an satılandan daha yüksek bir fiyatla gelecektir ve tahminimce en iyi ihtimalle fiyatlar kafa kafaya olur Octavia ile... Videolardan ve fotolardan gördüğüm kadarıyla -yine söylüyorum bunlar yanıltıcıdır, mutlaka çıplak gözle görmek lazım- malzeme kalitesi artmış gibi görünüyor... Tasarımı ise daha başarılı buluyorum...

Jetta konusunda da kesin birşey diyemiyorum maalesef; detaylı inceleme şansım olmadı; ancak tasarım olarak gerçekten çok başarılı buldum... İç mekan ise oldukça sıradan görünüyor fotoğraflarda... Yalnız şunu da belirteyim, bazı arkadaşlar direkt olarak Octavia Elegance ile Jetta Highline karşılaştırması yapıyor ve direkt fiyattan olaya girip Octavia'nın en dolusu 54.000-TL, Jetta'nın ise 59.500-TL deyip Octavia'yı öne çıkarıyor ki ben bunu pek doğru bulmuyorum zira kimine göre gereksiz de olsa Jetta'da ilave bazı donanımlar var aklıma gelenler ön park sensörü ve RNS-310 navigasyon cihazı.. Siz fiyat karşılaştırması yapacaksanız Octavia'ya da bunları alırken eklerseniz fiyat kaça çıkıyor bir bakın ondan sonra yapın fiyat karşılaştırmasını...

• Son olarak kendi adıma şu kısır "sınıf tartışması"nı bitirmek adına birşeyler yazayım...

Superb ile A6'yı boşuna karşılaştırmayın... Dikkatli bir göze sahipseniz, bu karşılaştırmayı yapıp ikisini aynı kefeye koyan arkadaşlar yarın bir zahmet önce Audi bayisine sonra Skoda bayisine gitsinler... Nokta atışı söyleyim ben birkaç şeyi, elinizle koymuş gibi bulun bari: Gidin ve cam çıtalarına bakın; Audi A6'daki krom cam çıtalarının birebir aynı hizada olduğunu bir görün... Sonra Superb'e bakın, arka kapılardaki çıtalarla ön kapılardaki çıta arasındaki dikkatli gözlerden kaçmayacak hiza farkını bulun... Sonra ön sürücü ve yolcu kapılarını açın, bir zahmet kafanızı aşağı uzatın, ön konsolun alt bölümünün birbiriyle "0'a 0" dediğimiz cinsten buluşamadığını, iki plastik bölüm arasında neredeyse " 1 cm. fark olduğunu bir görün... Sonra A6'yı hatırlayın, plastik malzemelrin birbirine geçiş noktalarında böyle farkların olmadığını içinizden bir geçirin.. Vs. vs. vs... Tüm bunlardan sonra hala aynı noktadaysanız benim diyeceğim birşey yok zaten...

Yine belirteyim; aracımdan memnunum, verdiğim parayı son kuruşuna kadar hak ediyor çünkü... Bu paraya alabileceğimin en iyisi -bence- buydu ve aldım... Yazdığım sıkıntılarını da biliyorum ve bunları kabullendim... Ama arabama tapacak halim de yok... Netice de 4 tekerlekli bir ulaşım aracı, fazlası değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Son olarak kendi adıma şu kısır "sınıf tartışması"nı bitirmek adına birşeyler yazayım...

Superb ile A6'yı boşuna karşılaştırmayın... Dikkatli bir göze sahipseniz, bu karşılaştırmayı yapıp ikisini aynı kefeye koyan arkadaşlar yarın bir zahmet önce Audi bayisine sonra Skoda bayisine gitsinler... Nokta atışı söyleyim ben birkaç şeyi, elinizle koymuş gibi bulun bari: Gidin ve cam çıtalarına bakın; Audi A6'daki krom cam çıtalarının birebir aynı hizada olduğunu bir görün... Sonra Superb'e bakın, arka kapılardaki çıtalarla ön kapılardaki çıta arasındaki dikkatli gözlerden kaçmayacak hiza farkını bulun... Sonra ön sürücü ve yolcu kapılarını açın, bir zahmet kafanızı aşağı uzatın, ön konsolun alt bölümünün birbiriyle "0'a 0" dediğimiz cinsten buluşamadığını, iki plastik bölüm arasında neredeyse " 1 cm. fark olduğunu bir görün... Sonra A6'yı hatırlayın, plastik malzemelrin birbirine geçiş noktalarında böyle farkların olmadığını içinizden bir geçirin.. Vs. vs. vs... Tüm bunlardan sonra hala aynı noktadaysanız benim diyeceğim birşey yok zaten...

Yine belirteyim; aracımdan memnunum, verdiğim parayı son kuruşuna kadar hak ediyor çünkü... Bu paraya alabileceğimin en iyisi -bence- buydu ve aldım... Yazdığım sıkıntılarını da biliyorum ve bunları kabullendim... Ama arabama tapacak halim de yok... Netice de 4 tekerlekli bir ulaşım aracı, fazlası değil...

sevgili arkadaşım bu sınıf tartışması gerçekten subjektif ve verimsiz bir tartışma. çok önemli ve ayrıntılı bilgiler vermişsin. gerçekten benim de bir yarama parmak basmışsın. ben de bu octavia'nın herşeyinden çok memnunum ama bir şey hariç: ses yalıtımındaki zayıflık. acaip yol sesi alıyor içeriye. daha bugün uzun yola gittim geldim. geldiğimde asfalt sesi hala kafamın içinde ötüyordu. ayrıca hız 130-140 olduğunda ıslık gibi bir rüzgar sesi oluyor. böyle bir arabaya böyle bir yalıtım hayal kırıklığı doğrusu. benim esas diyeceğim şu ki. acaba bu ses yaltım zayıflığından mı yoksa lastiklerden mi? ayrıca bu sesi azaltmak için birşeyler yapılabilir mi. bu konuda bilgi ve fikir alışverişinde bulunursak iyi olur bence. herkese sevgi ve saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliyavuz

quote:

Son olarak kendi adıma şu kısır "sınıf tartışması"nı bitirmek adına birşeyler yazayım...

sevgili arkadaşım bu sınıf tartışması gerçekten subjektif ve verimsiz bir tartışma. çok önemli ve ayrıntılı bilgiler vermişsin. gerçekten benim de bir yarama parmak basmışsın. ben de bu octavia'nın herşeyinden çok memnunum ama bir şey hariç: ses yalıtımındaki zayıflık. acaip yol sesi alıyor içeriye. daha bugün uzun yola gittim geldim. geldiğimde asfalt sesi hala kafamın içinde ötüyordu. ayrıca hız 130-140 olduğunda ıslık gibi bir rüzgar sesi oluyor. böyle bir arabaya böyle bir yalıtım hayal kırıklığı doğrusu. benim esas diyeceğim şu ki. acaba bu ses yaltım zayıflığından mı yoksa lastiklerden mi? ayrıca bu sesi azaltmak için birşeyler yapılabilir mi. bu konuda bilgi ve fikir alışverişinde bulunursak iyi olur bence. herkese sevgi ve saygılar.

Değerli arkadaşım bahsettiğim gibi sendeki sorunun aynısı bende var... Şöyleki, aracı plazadan aldım, pürüzsüz asfaltta gidiyorum hiçbir sıkıntı yok, aracı almanın da ilk heyecanıyla pek de fark etmedim belki... 1 hafta sonra Ankara-Amasya gitmem gerekti ve o güzergahta yolun bazı bölümleri rezalet, pürüzlü;araç uğulduyor neredeyse, bir de dedim ya ses konusunda takıntılıyım ben... Hemen lastiklerden mi acaba diye düşündüm; araç Pirelli P7 Cinturato ile gelmişti; internette lastikle ilgili ne kadar test sitesi, kullanıcı yorumu varsa okudum; fakat araştırınca öğrendim ki benim ebatta(225*45*17) en sessiz lastiklerden biriymiş... Uzun bir aradan sonra bugün tekrar bir yokladım interneti, bilirsiniz Nokian lastiğe sessiz derler genelde, dedim Pirelli'yi satarım Nokian alırım olmazsa; ama sonuç yine hüsran, zira Nokian baktığım birkaç testte ses konusunda bendekinden geri kalmış... Şu an aracımda kışlık Continental Winter Contact TS830P var, yine benim ebatta testlere göre en sessiz lastik, fakat yol sesi pürüzlü asfaltta yine var... kısacası lastik değiştirmenin pek faydalı olacağını düşünmüyorum...

Diğer bir alternatif Ziebart gibi yerlerde ses yalıtımı yaptırmak olabilir; fakat kendi adıma araştırdığımda kesin sonuç alan pek görmedim, hatta hiçbir değişiklik olmadı diyenler vardı... Bu nedenle bu seçeneği de şahsen eledim; ama siz de araştırın isterseniz...

Artık kabullenme aşamasındayım ben; sadece pürüzlü asfaltta rahatsız ediyor, müziğin sesini biraz açıyorum o zaman...

• quote:

Ama arabama tapacak halim de yok... Netice de 4 tekerlekli bir ulaşım aracı, fazlası değil...

Burada araçların iyi ya da kötü özelliklerinin tartışılması arabaya tapmak anlamına gelmez ve onu ulaşım aracından daha da fazlasını yapmaz.

Ama burası bir otomobil forumu olduğuna göre herkes istediğini saygı ve sevgi sınırları içinde yazmak hakkına sahiptir.

Bmw de alsanız, Mercedes de alsanız muhakkak o araçta bir kusur bulursunuz.

Hiç bir araç kusursuz değildir bunu unutmamak lazım.

Skoda SuperB' de bugünkü konjonktürde Türkiyede o fiyata alabileceğiniz en iyi arabalardan biridir.

Bu aracın da her aracın olduğu gibi eksik yönleri mutlaka vardır.

Bunun yanında aracın Türkiyedeki satış fiyatı yüksektir, daha da düşürülmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 28 Ocak 2011; 22:32:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

quote:

Ama arabama tapacak halim de yok... Netice de 4 tekerlekli bir ulaşım aracı, fazlası değil...

Burada araçların iyi ya da kötü özelliklerinin tartışılması arabaya tapmak anlamına gelmez ve onu ulaşım aracından daha da fazlasını yapmaz.

Ama burası bir otomobil forumu olduğuna göre herkes istediğini saygı ve sevgi sınırları içinde yazmak hakkına sahiptir.

Bmw de alsanız, Mercedes de alsanız muhakkak o araçta bir kusur bulursunuz.

Hiç bir araç kusursuz değildir bunu unutmamak lazım.

Skoda SuperB' de bugünkü konjonktürde Türkiyede o fiyata alabileceğiniz en iyi arabalardan biridir.

Bu aracın da her aracın olduğu gibi eksik yönleri mutlaka vardır.

Bunun yanında aracın Türkiyedeki satış fiyatı yüksektir, daha da düşürülmelidir.

Bu başlıktaki mantalite, fikir alışverişi, hitabet ve ifade şekilleri bana uygun olmadığından

Skoda ve bu başlıktaki son mesajımdır.

Herkese iyi yazışmalar.

Genel manada yapılan bir yorumu -ki bu yorumumun da sonuna kadar arkasındayım; bu konu özelinde değil, bu forum özelinde de değil; toplumsal yapımız böyle olduğu için, sahip olduğumuz ya da olmaya yakın olduğumuz şeyleri at gözlüğüyle savunup negatif özelliklerini tamamen dışlamayı şahsen kabul edemem ve bu tarz yaklaşımları her platformda eleştiririm- özele indirgeyip böyle bir karar aldıysanız ancak saygıyla karşılaşırım, sizin tercihinizdir. Konuyu uzatmanın alemi yok, yazdıklarımdan hangi tavrın "araca tapmak" olduğunu çıkarmak pek de zor değil, siz görmek istediğinizi görüyorsanız yapacak birşey yok, gerek de yok...

Bu forumda yazdığım tek bir mesajda dahi araçlar da dahil olmak üzere herhangi birşeyi sizin tabirinizle "kusursuz" olarak nitelediğim olmamıştır, ha keza hiçbir araca ya da hiçbirşeye üstünkörü "tu kaka" demek de karakterim değildir.

Bazı şeyleri yazmadan önce zahmet edip araştırsaydınız bu forumda ve diğer Skoda forumlarında aracımla ilgili -elimden geldiğince- detaylı şekilde yazdığım asla profesyonel olma iddiasında olmayan ve aracı artıları ve eksileriyle değerlendirdiğim uzun incelemelerimi bulabilirdiniz... Bu incelemelerde herşeye rağmen aracımdan son derece memnun olduğuma, verdiğim parayı sonuna kadar hak ettiğine dair birçok nokta bulabilirsiniz.

Son olarak bu bir Octavia konusuydu ve bir şekilde başka tartışmalarla konu amacından saptı... Bu başlığa bundan sonra şahsıma "yanıt hakkı" doğuracak bir şey olmadıkça Octavia dışında birşey yazmamayı uygun buluyorum...

• iyi günler

2010 2011 model 2. el vw jetta golf veya skoda octavia almayı düşünüyorum dizel ve otomatik ne önerirsiniz arkadaşlar?
  • Bütçen nedir?
  • quote:

Bütçen nedir?

55bin son diye düşüyorum yada 56bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xc70fake

quote:

Bütçen nedir?

O bütçeyle alınabilecek en iyi araçlardan biridir sınıfında.
  • quote:

quote:

quote:

Bütçen nedir?

octavia di mi? test sürüşü yaptım ilk izlenimim harika hatta skoda fanatikliğim başlayacak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bütçen nedir?

octavia di mi? test sürüşü yaptım ilk izlenimim harika hatta skoda fanatikliğim başlayacak

Size tavsiyem bir kaç bayiden fiyat alın.

İstedikleri paraları hemen vermeyin ya da şu kadar param var, bunu verebilirim demeyin.

Bunu dediğiniz anda pazarlık gücünüz kırılıyor, çünkü satış danışmanları sizin bütçenize göre fiyat öneriyorlar.

O yüzden bir kaç bayiden mutlaka fiyat alın ve ciddi alıcı olduğunuzu belli edin.

2010 yılının sonlarında pazarlık payları oluyordu, sizin pazarlık gücünüze göre de bu şekilleniyor.

Bugünlerde Euro' da bir artış var, bu durum pazarlık gücünüzü nasıl etkiler bilemiyorum.

Stoklarda araç varsa almaya çalışın, yeni gelen araç olursa kur artışını fiyatlarına yansıtma ihtimalleri var.

Octavia bu sınıfta şu andaki konjonktürde alınacak en güzel arabadır bana göre.

Bu araçta tek hoşuma gitmeyen şey arkadaki şaft gözü.

Şaft gözü maalesef aracı dört kişilik yapıyor, araçta beş kişi olursa ortada oturan yolcuya sıkıntı verir, başka da bir sıkıntı yok araçta.

Haberlerinizi bekliyoruz.

Not: Skoda ve bu başlıkta paylaşımda bulunmama düşüncesini yanlış bulduğumdan bu kararımdan vazgeçmiş bulunmaktayım. Acele ve anlık verilmiş bir karardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 27 Ocak 2011; 19:09:48 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bütçen nedir?

Evet, kastettiğim araç Octavia idi. Zaten siz de test edip beğenmişsiniz. Kullanıcılarını son derece memnun bırakan ve git gide popülerliği artan bir araç, bence hala hak ettiği değeri görmemesine rağmen...

• Herkese Selamlar ,

xc70fake ; 54.170 TL liste fiyatı ile "Elegance 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik" versiyonuna sahip Octavia'yı alabilirsin.Bu segmenttede bu donanım ve DSG şanzımanıyla alınabilecek en iyi araç diye düşünüyorum.Bende C segmentinde Dizel bir Sedan arayışı içerisindeyim , ancak Mart ayında aracımı değiştirebileceğim , şu anda araçları incelemekteyim ve Fiyat/Donanım ve Performans oranına göre en doğru seçim Octavia olacak gibi görünüyor.

Alternatiflerden JETTA , yeni kasasıyla güzel görünmesine rağmen , işçilik ve donanım olarak Octavia'nın gerisinde kalmasına rağmet ücret olarak Octavia'dan daha pahalı durumda...

Diğer alternatif olabilecek Yeni Focus henüz gelmediğinden fiyat konusunda kesin birşey söylemek zor , donanım listeside belli değil , ama aynı donanım seviyesinde Octavia ile yaklaşık aynı fiyatlarda olursa ki ben öyle düşünüyorum , ozaman tercih bence yine Octavia olmalı...

Octavia'nında bu 2 araca göre en büyük handikapı kasasının biraz eskidiği , diğer arkadaşlarında aktardığı gibi 2013 modelde kasa değiştirecek , 1,5 - 2 sene olmasına rağmen benimde aklımı kurcalayan bir durum bu , tabi araçtan memnun kaldığında bununda bir önemi olmamalı diye düşünüyorum oda ayrı...

Bu arada Octavia alan arkadaşlar ortalama 1500 - 2000 TL indirim yaptırabilmişler , sende bu fiyatları zorlarsan yakalayabilirsin diye düşünüyorum.Lütfen alacağın fiyatları potansiyel bi alıcı olarak ben ve benim gibi diğer arkadaşlarında bilgisi olması için paylaşırsan çok seviniriz.

@çok bilinmeyenli denklem ; son kararını çok yerinde buluyorum ve şahsım adına teşekkür ediyorum , lütfen konu hakkındaki değerli yorumlarını paylaşmaya devam et...

• quote:

Herkese Selamlar ,

xc70fake ; 54.170 TL liste fiyatı ile "Elegance 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik" versiyonuna sahip Octavia'yı alabilirsin.Bu segmenttede bu donanım ve DSG şanzımanıyla alınabilecek en iyi araç diye düşünüyorum.Bende C segmentinde Dizel bir Sedan arayışı içerisindeyim , ancak Mart ayında aracımı değiştirebileceğim , şu anda araçları incelemekteyim ve Fiyat/Donanım ve Performans oranına göre en doğru seçim Octavia olacak gibi görünüyor.

Alternatiflerden JETTA , yeni kasasıyla güzel görünmesine rağmen , işçilik ve donanım olarak Octavia'nın gerisinde kalmasına rağmet ücret olarak Octavia'dan daha pahalı durumda...

Diğer alternatif olabilecek Yeni Focus henüz gelmediğinden fiyat konusunda kesin birşey söylemek zor , donanım listeside belli değil , ama aynı donanım seviyesinde Octavia ile yaklaşık aynı fiyatlarda olursa ki ben öyle düşünüyorum , ozaman tercih bence yine Octavia olmalı...

Octavia'nında bu 2 araca göre en büyük handikapı kasasının biraz eskidiği , diğer arkadaşlarında aktardığı gibi 2013 modelde kasa değiştirecek , 1,5 - 2 sene olmasına rağmen benimde aklımı kurcalayan bir durum bu , tabi araçtan memnun kaldığında bununda bir önemi olmamalı diye düşünüyorum oda ayrı...

Bu arada Octavia alan arkadaşlar ortalama 1500 - 2000 TL indirim yaptırabilmişler , sende bu fiyatları zorlarsan yakalayabilirsin diye düşünüyorum.Lütfen alacağın fiyatları potansiyel bi alıcı olarak ben ve benim gibi diğer arkadaşlarında bilgisi olması için paylaşırsan çok seviniriz.

@çok bilinmeyenli denklem ; son kararını çok yerinde buluyorum ve şahsım adına teşekkür ediyorum , lütfen konu hakkındaki değerli yorumlarını paylaşmaya devam et...

Eyvallah.

Skoda bölümünde fazla yazan yok, hareketlilik diğer markalara göre çok az.

Ama yazılan yorumların neredeyse hepsi kaliteli ve içi bilgi dolu, otomobilden anlayan insanların yorumu.

Sizin yaptığınız yorumlara ben de katılıyorum, son derece doğru sözler ve güzel bir yorum.

Sayımız madem az, ben arkadaşlara şöyle bir teklif getiriyorum.

Octavia ve SuperB kullanan arkadaşlar biraz sonra açacağım başlıkta toplansınlar, mesajlar dağınık olmasın, herkes aynı yerde yazsın.

Bu yorumlardan hem Octavia, hem de SuperB sahipleri istifade eder.

Birazdan açacağım başlığa tüm Octavia ve SuperB kullanan arkadaşları bekliyorum.

Paylaşımlara buradan devam edelim.

Sizi de bekliyorum Enoktakenokta.

Paylaşımlarınız bizim için önemli.

• Sayın Çok Bilinmeyenli Denklem;

Böyle bir konu açılır da katılmamak olur mu??? Umarım orada çok daha geniş katılımlı paylaşım şansımız olur...
  • Harika bir karar...Hep beraber oradayız...
  • quote:

Herkese Selamlar ,

kesinlikle haklısınız ve bugün itibariyle bir de C5 bakacağım sonra zaten karar verip almış olacağım aracamı. sizce C5 nasıl?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.