Şimdi Ara

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
96.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bir skoda bayisini aradım, ellerinde 1,6 TDI Ambiente olduğunu söylediler fiyatı: 45300 pazarlık hariç sizce fiyat nasıl? yoksa classic mi tercih etmeliyim donanım olarak çok fark olmasa gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyavuz

arkadaşlar herkese merhaba. ben de dün octavia ailesine katıldım hayırlısıyla. aldığım araç 1.6 TDI DSG Elegance Siyah. arabayı İstanbul Oğuşlar Grup'tan aldım. bu vesileyle satış sorumlusu Sinan Beye ilgisinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

hayırlı olsun. allah arabanın tekerini hep hayra çevirsin.
    ben de aynı arabanın siyahını aldım. bir şeyi merak ediyorum. araç içinde maun (ahşap) kaplama var mı ? bir de jantı merak ediyorum nasıl diye ? çünkü skoda nın sitesinde öyle bir kaplama ve jant olmamasına rağmen benim araçta var. acaba seninkiler de öyle mi diye merak ettim.
  • sayın aliyavuz ve archaeologist 1.6 TDI DSG Elegance araçlarınız ne kadara aldınız
  • maun (ahşap) kaplama için bayiler 900 TL fark istiyorlar
  • OĞUŞLAR GROUP OTOMOTİV LTD.ŞTİ
    SKODA&SSANGYONG YETKLİ BAYİ
    SİNAN ÇELİK
    0216 533 74 74 pbx
    0216 533 74 75 fax
    0530 881 83 82 gsm

2010 YILI İSTANBUL SATIŞ BİRİNCİSİ

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI
  • Sevgili SarıAsker ,

Aracın liste fiyatı zaten "44.970";

Ambiente 1.6 TDI CR 105 HP 44.970

Eğer aynı araçtan konuşuluyorsa nasıl sana "45.300" fiyat verdiler anlamadım doğrusu???
  • arkadaşlar herkese merhabalar.mengerler bosch car serviste çalışıyorum.servis danışmanıyım.ücretsiz check up kampanyası var.gelin arabalarınızı ücretsiz kontrol edelim.
    iyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ersoy

sayın aliyavuz ve archaeologist 1.6 TDI DSG Elegance araçlarınız ne kadara aldınız

49500 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archaeologist

quote:

sayın aliyavuz ve archaeologist 1.6 TDI DSG Elegance araçlarınız ne kadara aldınız

49500 TL.

Aracınız DSG şanzıman mı manuel mi? DSG ise oldukça iyi bir indirimle almışsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Orijinalden alıntı: archaeologist

quote:

49500 TL.

Aracınız DSG şanzıman mı manuel mi? DSG ise oldukça iyi bir indirimle almışsınız...

manuel.
  • quote:

maun (ahşap) kaplama için bayiler 900 TL fark istiyorlar

benden böyle bir fark istenmedi.
  • Koyu renk-siyah ve cappucino bej gibi- araçlarda maun kaplama standart; yani fabrika çıkışı öyle geliyor diye biliyorum. Eğer araç açık renk ise-beyaz vs.- normalde maun kaplama olmadığı için fiyat farkı istenmiş olabilir ancak 900-TL de yüksek bir fiyat...
  • arkadaşlar bilgi olsun diye söylüyorum. benim aracımda maun kaplama var. döşemeler krem. jant ise 205/55/16 proxima. fiyat 53.000 TL.
  • Sayın Ali Yavuz,

Çok çok uzun araştırmalarımdan sonra, Bende SKODA OCTAVIA 1.6 TDI almaya karar verdim.

Tek tereddütüm DSG mi olacak manüel mi?

DSG görüşünüz nedir? Tavsiye ediyor musunuz? Araçla ilgili tüm yorumlarınızı merak ediyorum açıkçası.

Bilgi verirseniz sevinirim. Tşk.
  • merhaba
    bu araçta açılır tavan varmı acaba,ben göremedim ama katologtavar görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademoksuz

Sayın Ali Yavuz,

Çok çok uzun araştırmalarımdan sonra, Bende SKODA OCTAVIA 1.6 TDI almaya karar verdim.

DSG görüşünüz nedir? Tavsiye ediyor musunuz? Araçla ilgili tüm yorumlarınızı merak ediyorum açıkçası.

Fiyatlar 4000 TL kadar yükselmiş.
    Yıl bitmeden alsaydınız keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer33

quote:

Sayın Ali Yavuz,

Fiyatlar 4000 TL kadar yükselmiş.
    Yıl bitmeden alsaydınız keşke.

bir yanlışınız var arkadaşım. fiyatlar skoda'da yılbaşından sonra sadece 200 TL yükseldi.
    http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=1

• quote:

Sayın Ali Yavuz,

sevgili kardeşim ben henüz 6 günlük kullanıcısıyım. sadece 250 km yaptım. sana fikir verebilecek kadar yeterli deneyimim olmadı henüz. ama şu ana kadarki izlenimlerim gayet olumlu. vites geçişlerini kesinlikle hissetmiyorsunuz. sadece göstergeden anlayabiliyorsunuz. bu otomatik vites meselesi tamamen bir zevk ve tercih meselesi. ben biraz da ayağımdaki bir rahatsızlıktan dolayı DSG aldım. manueli de alınabilir. yalnız araba işleriyle ilgilenen herkesin söylediği bir şey dikkatimi çekiyor: artık bu devirden sonra yollarda otomatik araçlar daha da çoğalacak. ben size özetle şunu söyleyeyim. otomatik omazsa olmaz bir şey değil. maddi probleminiz yoksa DSG alın. ama arabayı zaten zar zor alabiliyorsanız bence olmasa da olur. hele hele fiziki bir probleminiz de yoksa. saygı ve sevgilerimle.

• bende SKODA OCTAVIA 1.6 TDI DSG siparişimi veridim.şubat sonunda aracımı teslim edecekler
  • Neden şubat sonu...

Araç mı yok...

Özel bir seçim mi yaptınız ?? ya da ?

sevgiler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.