Şimdi Ara

SKODA OCTAVİA 1.6 TDI DSG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: abdullahoz

Hocam aynı aracın cam tavanlısı 17' cant koltuk ısıtmalısını ew alacağım için 92 000 tlye satıyorum.2014 model 28000 de hata boya kaza hiçbirşey yok.

İlandaki araç 2016 ve 5 bin km.de. garantili araç. Aradaki 3.900 tl.ye değermi sizce ?.. Bir dsg arızasında yanar arkadaş.

İnsignia ilanı daha mantıklı bence ...
  • Bunun yerine insignia alırım.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ens-ensar-otomotiv-den-2016-insignia1.6-cdti-elegance-boyasiz-429163138/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllıçoççuk -- 3 Mayıs 2017; 19:19:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı aracın cam tavanlısı 17' cant koltuk ısıtmalısını ew alacağım için 92 000 tlye satıyorum.2014 model 28000 de hata boya kaza hiçbirşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahoz

Hocam aynı aracın cam tavanlısı 17' cant koltuk ısıtmalısını ew alacağım için 92 000 tlye satıyorum.2014 model 28000 de hata boya kaza hiçbirşey yok.

İlandaki araç 2016 ve 5 bin km.de. garantili araç. Aradaki 3.900 tl.ye değermi sizce ?.. Bir dsg arızasında yanar arkadaş.

İnsignia ilanı daha mantıklı bence ...

• Octavia nin malzeme kalitesi parasinin karsiligini vermiyor. Arka diz mesafesi gercekten guzel. D sinifi arac bakiniz o fiyata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG
    yani: Deneme bile Sakın Git diyor resmen
  • dsg yeterli almama sebebi olarak. insignia daha mantıklı
  • Octavia kullanıcısı olarak o kadar para vermeyin derim.

• 2014 Model bir Octavia kullanıcısı olarak bende o paralara bulunabilirse 2.0cdti düşük km Insıgnia bakardım. Bu aracın 2013 yılında 65bin TL sıfır fiyatı vardı en full otomatik, ben 2014 yılında 77.5bin TL'ye aldım sıfır olarak ve şu anki fiyatları gördükçe üzülüyorum.

• renoya pejo ya 100 bin verilir mi diyen arkadaşlar nerdesiniz? skodaya seata 100 bin vermeye çalışan dostlara neden doğru yolu göstermiyorsunuz?

yapmayın arkadaşlar vw nin ucuz olsun diye ürettiği araçları ülkemizde fahiş fiyata satıyorlar. ucuza vw kalitesi diye yutturmaya çalışıyorlar. daha düşük maliyetli parça kulladıkları için bu araçlar ucuz. adam zararına üretmiyor bunları. 2. 3. sınıf ülkelere satmak için üretilmiş araçlar. kanmayın bayi aldatmacasına.
    insignia bulunur megane sedan bulunur.
  • Aynı yerden 2013 de elegance donanım 17 inç jantlı olanını 65800 e almıştım 4600 km idi.hey gidi günler .

• chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Bak bakalim avrupada skoda ve seat nasıl satılıyor ? Jetta almanyada octavia Afganistan'da satılıyor sanki kafaya bak pırıl pırıl

• Hocam 2016 model octavia dizel otomatik style donanım yani ilandaki aracın aynısını 85 bine aldım.

Hacim çok iyi, donanım yeterli, yakit oldukça ekonomik ve kaliteli bir araç. Tek eksiği süspansiyon ve motor yalıtımı geri kalan hersey güzel. Fiyatı daha uygun araçlara bakın derim.

• bunun sifir kac para? arada 3-4binlik fark varsa zaten bayiler o fiyati aliciysan indirir. en azindan sifir araca binmis olursun.
  • Anti dsg ciler gelmiş hayatında bile kullanamışlar tabi ..

Gülüyorum bilmeden binmeden kullananlara..

Konuya gelirsek insignia demişler ne alaka insignia 2 kez kasa değişim geçirdi ağır ve iç hacmi Octavia kadar ya yok ya var...

Yakıtıda fazla kasa ağır su gibi yakar...

• iki octavia aracımızdada dsg arızası yaşandı. tabii dsg arızası olmadan binen tanıdıklarımda var. dsg arıza olasılığı yüksek bir şanzıman.
    insignia şanzıman , yol tutuş ve tip olarak daha iyi ama yakıt olarak octavia iyidir.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-gercek-2016-insignia-1.6-cdti-cosmo-33.452-km-de-hatasiz-426798777/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Anti dsg ciler gelmiş hayatında bile kullanamışlar tabi ..

Gülüyorum bilmeden binmeden kullananlara..

Konuya gelirsek insignia demişler ne alaka insignia 2 kez kasa değişim geçirdi ağır ve iç hacmi Octavia kadar ya yok ya var...

Yakıtıda fazla kasa ağır su gibi yakar...

Bu dsg şanzuman çevrede pek olmayan , özel üretimle sınırlı sayıda üretilen seçilmiş insanların kullandığı bir şanzumandı değilmi ?.. Kullanmayan , binmeyen , bilmeyen diye saydırdığınıza göre , belli sayıda özel kişilerin kullandığı bir şanzuman türünden bahsediyor olmasılısınız. Biz farklı bir dsg den bahsediyoruz , hani bu her vag grubu üyesinde kullanılan çevremizde çokça olan dsg şanzumandan bahsediyoruz. Siz üzerinize alınmayın o dsg başka ..

Edit: bir üstteki yorumda bir arkadaş iki dsg li oktavya kullanmış ikisinde de sorun yaşamış. Bu bizim dsgden karıştırmayalım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 8 Mayıs 2017; 22:16:14 >

• Merhaba araç iç hacim ve yakıt konusunda gayet güzel sanırım iç ambiyans aydınlatma gibi özellikler bulunuyor , fiyat olarak artık b sınıfı dizel otomatik 70-75 bandında olunca bu fiyat bu segmentler için normal kalıyor, fakat sıfırı ile arasında fazla fark yok ise sıfır almanız daha iyi olur, dsg konusunda kullanmayan arkadaşların yorumlarına bakmayın sonuçta en az 5 yıl firma garantisinde . sonrası ise her araçta olabilecek arıza bakım vs olabilecek şeylerdir .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.