Şimdi Ara

Skoda Octavia Gümleme Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2006 model Octavia fsi düz vites benzinli aracım var araç 99200 kilometrede son bir haftadır aracımda iki defa stop ettirdikten sonra bir seferde uzun yolda olmak üzere toplamda üç defa balon patlama sesi gibi fakat daha şiddetli bir ses duydum bildiğiniz güm ediyor araçta herhangi bir sorun yok gitmesi çalışması her şey normal fakat sesin nedenini bulamadım ses dışarda yok sadece aracın içinde var ve gümleme olunca herkesi korkutuyor bakıma Eylül ayında gireceğim sizce nedeni ne olabilir

Diğer bir sorumda daha doğrusu iki sorum olacak. Cam suyunu sıkınca ön tekerlerin oradan davlumbazlardan aracın altına akıyor bu durum iki yıldır var servise söyledim bir şey yok deyip duruyorlar bu durum normal midir

Son olaraktan havalandırma ızgaralarına takılan kıskaçlı telefon tutucusu düşünce kıskaç ızgaradan içeri düştü ilk bir kaç gün ses yaptı sonra kesildi ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı yaratır mı herkese teşekkür ederim şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Egsoz manifold vs baktir bu islemleri sanayide ucuza hallettirebilirsin servislerde pek ilgilenmek istemezler bence.

• Hocam egsoz dolmuştur büyük ihtimalle . 2 yılda 99 bin km maşallah egsoz çürümüştür.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Hocam egsoz dolmuştur büyük ihtimalle . 2 yılda 99 bin km maşallah egsoz çürümüştür.

Arac 2006 model, 2016 degil :)

• Tok kapı sesi olabilirmi siz farketmeden hemen biri inmiştir belki

• quote:

Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

Tok kapı sesi olabilirmi siz farketmeden hemen biri inmiştir belki

• Araba bazat olaydı tok kapı sesinden derdim ama küçük amcaoğlu oktavia imiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda civic direksiyon ses
    10 yıl önce açıldı
    Toyota corolla ses
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu mesajlardaki ciddiyetsizliğe bakarmısınız yok tok kapı sesidir felan komik değil dışardan çok iticisiniz kedi ciğer ilişkinizi içten yaşayın şimdi biri diyecek ben s class biniyorum güle güle bin

• cam suyunu sıkınca davlumbazların oradan akan su ön cam gideridir yani gerçekten normal.

kalorifere düşen parça için ise eğimli bir parça olduğundan merak etme sıkıntı yaşatmaz.

stop ettikten sonra patlama sesine hiçbir mana veremedim ama rölanti yüksek ise yapar genellikle eski araçlarda sende neden yapsın.
  • SinanKkner S kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkür ederim cam suyu için bende ilk başta normal olduğunu düşündüm kış aylarında davlumbaz ve ön kaputun altında antifrizi görüyorum acaba dedim ama söylediğinize göre sıkıntı yok

Gümleme sesi iki defa stoptan sonra bir seferde hareket halinde oldu hatta uzun yol olduğu için lastik patladı veya bagajda bir şey devrildi sandık ama hiçbir şey yoktu araba rölantide 800 devirde normal seyrediyor çekişi gidişi duruşu veya başka sorun yok ne zaman gümleyecek diye hazırlıklı bekliyorsunuz yoksa ani gümlemede panik halinde araçta ani harekete neden oluyor

• Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Buldum kardesim ani gaz halinde mi oluyor?

Buji kablolarini ve bujilerini degistir sorunun cozulecek goreceksin. Alman motorlari genelde yapiyor bunu benzinde kullanirken sorun yok sanirim degil mi?

• Patlama sesi için elektiriksel bir olay olabilir buji , buji kablosu vs elektirikçiye gösteriniz bence egzozdaki kaçakla birlikte aşırı gürültülü ses çıkarabilir yakın zamanda alman grubundan anlayan iyi bir ustaya gösterminizi tavsiye ederim

• SinanKkner S kullanıcısına yanıt
    Hocam arabada lpg yok benzinli. Sadece stop ederken oldu bir seferde hareket halindeydim ama 80 ile sabit hızda gidiyordum bujiler 90 binde değişmişti bakıma az kaldı eylüle kadar idare eder umarım

• caqdas12 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim elektrikçiye baktırayım önce o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.