Şimdi Ara

SKODA OCTAVIA KULUBU (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
11
Favori
76.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Imageden resim gönderiyorum,formda açılmıyor ?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringcep -- 24 Ocak 2012; 11:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ringcep

Merhaba Arkadaşlar

Imageden resim gönderiyorum,formda açılmıyor ?...

Dostum önce hizliresimal.com gibi bir siteye upload ediyorsun sonra ordaki kısa yolu image'i tıklayarak oraya yapışıtırıyorsun.
  • @ringcep, bu arada daha önceki bir mesajını gördüm şu sis farı ile ilgili olan. Nasıl yani komple sis ve arka lambalar birlikte yanıyor, biraz açarmısın konuyu? Otomatik sensörü diyorsan tamam çalışmıyor. Bende taktırdım benim octaviaya, bende de classic var. İçerdeki düğmeyi değiştirdiler mi sende? Bende değiştirdiler fakat otomatik ışık sensörü görünmesine rağmen çalışmıyor tabii, sensor olmadığı için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mşah

burdan bir bakın isterseniz sahibinden satılık skoda jantı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-skoda-audi-volkswagen-16-jant-orjinal-octavia-super-p-yeti-71913347/detay/?

Arkadaşlar bu jantlar 2006 model oktavia ya ait. 2006 modeller A5 kasa mı A 4 kasamı. Yani 2006 modelin jantı 2011 model A5 kasaya uyarmı bilgisi olan varmı. Acil bilgi lazım.

•  SKODA OCTAVIA KULUBU

Uploaded with ImageShack.us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringcep -- 25 Ocak 2012; 12:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

@ringcep, bu arada daha önceki bir mesajını gördüm şu sis farı ile ilgili olan. Nasıl yani komple sis ve arka lambalar birlikte yanıyor, biraz açarmısın konuyu? Otomatik sensörü diyorsan tamam çalışmıyor. Bende taktırdım benim octaviaya, bende de classic var. İçerdeki düğmeyi değiştirdiler mi sende? Bende değiştirdiler fakat otomatik ışık sensörü görünmesine rağmen çalışmıyor tabii, sensor olmadığı için

Merhaba
    Sisi lambaları düğme park konumundayken yanmıyor,uzun-kısa bölümüne getirip düğmeyi kendine doğru çekince arka sisle birlikte ön sislerde yanıyor.Ayrıca düğme değişimi olmadı.Orjınal düğmeyi kullanıyorum.

Not: Resim olayından bişey anlamadım,başka formda açılıyor burada açilmıyor,sizlerle paylaşacağım bir kaç resim vardı

• @ringcep, dostum önce dediğim siteye git ve upload et. Sonra ikinci bir sayfa aç ve bizim siteye gir ve cevaplaya tıkla. Sonra image'e tıkla. Daha sonra ilk sayfada upload ettiğin linke tıkla ve kopyala de. Gel bizim sayfaya iki image yazan yerin arasına kopyala, yani bir köşeli parantezin kapanıp diğerinin açıldığı yeri kastediyorum. Sonra tamamdır
  • Geçen hafta izine geldim. Aracıma 425x4=1700 tl michelin alpin A4 kar lastiği taktırdım. Sonra km dolmadığı için 9000 km de ilk yıllık bakımını yaptırdım maltepe yüce otoda. 360 tl dediler ufak bir pazarlıkla yüzde 10 indirim yaptılar 330 tl ödedim. Standart bakım. Güncellemelere baktılar motorda güncelleme varmış onu yaptılar. Şanzımanda vs de güncellme çıkmadı. Ayrıca gündüz farını devreye soktular sis farlarının yanında yanıyor ve çok güzel oldu. İstenirse kapatılabiliyor.

Geçen cuma bu işlemleri halledip uzun bir yola çıktım. İstanbul-Ankara-Fatsa-Trabzon-İstanbul toplam 2100 km yapmışım. Çoğunlukla kar yağışlı, buzlu yollarda gittim. Kar lastiği çok çok faydalı oldu. Gerede dağlarında buz kar kaplı yollarda millet yol kenarlarında uğraşıken ben 80-120 km arası hızlarla hiç sorun yaşamadan yol aldım. Sık sık sert frenle test yaptım ve pek kayma yaşamadım. Sadece karlı buzlu şehiriçi ışıklarda kalkış sırasında hafif kayma belirtisi gösterdi ve ESP ışığı yandı ama kayma felan yapmadı. Yol şartlarının oldukça ağır olmasına rağmen hiç sıkıntı yaşatmadı aracım.

• quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

Geçen hafta izine geldim. Aracıma 425x4=1700 tl michelin alpin A4 kar lastiği taktırdım. Sonra km dolmadığı için 9000 km de ilk yıllık bakımını yaptırdım maltepe yüce otoda. 360 tl dediler ufak bir pazarlıkla yüzde 10 indirim yaptılar 330 tl ödedim. Standart bakım. Güncellemelere baktılar motorda güncelleme varmış onu yaptılar. Şanzımanda vs de güncellme çıkmadı. Ayrıca gündüz farını devreye soktular sis farlarının yanında yanıyor ve çok güzel oldu. İstenirse kapatılabiliyor.

Geçen cuma bu işlemleri halledip uzun bir yola çıktım. İstanbul-Ankara-Fatsa-Trabzon-İstanbul toplam 2100 km yapmışım. Çoğunlukla kar yağışlı, buzlu yollarda gittim. Kar lastiği çok çok faydalı oldu. Gerede dağlarında buz kar kaplı yollarda millet yol kenarlarında uğraşıken ben 80-120 km arası hızlarla hiç sorun yaşamadan yol aldım. Sık sık sert frenle test yaptım ve pek kayma yaşamadım. Sadece karlı buzlu şehiriçi ışıklarda kalkış sırasında hafif kayma belirtisi gösterdi ve ESP ışığı yandı ama kayma felan yapmadı. Yol şartlarının oldukça ağır olmasına rağmen hiç sıkıntı yaşatmadı aracım.

hayırlı olsun kar lastikleriniz.
    aracınız nedir acaba ? motor güncellemesi demişsiniz biraz açabilirmisiniz.

• Teşekkürler.

2011 tdi dsg oktavia. Servis bilgisayardan online fabrikaya bağlanıp sorgulama yapıyor güncelleme varmı diye. Fabrika güncelleme varsa söylüyor ve isterseniz garantiden güncellemeyi yapıyolar. 3 ana güncelleme sorgusu yapıyolar. Motor, şanzıman , 3. yü hatırlayamadım. Şase numarası ile yapıyolar sorgulamayı bana motor güncellemeniz var dedi vaktiniz varsa yapalım dediler, bende onayladım 20 dakika felan sürdü online güncelleme yaptılar. Ne değişti yükleyenler servis elemanlarıda bilmiyor sanırım.
  • bende de aynı araç var ama herhangi bir güncelleme yapmadılar hatta sormadılar bile :(
    neyse gelecek ay tekrar gidecem alt takımlar garantiden değişecek .
    o zaman hatırlatayım
    tekrardan teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapidturkey

bende de aynı araç var ama herhangi bir güncelleme yapmadılar hatta sormadılar bile :(
    o zaman hatırlatayım
    tekrardan teşekkürler..

Hocam alt takımlarla ilgili şikayetiniz nedir? Değişecek parçalar nelerdir?

Benim araçta(Superb) kasislerden geçerken ön takımlardan garç garç ses geliyor, sizdeki sorun da buna benzer bir şey mi diye merak ettim. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim..
  • Güncellemeyi onlar sorguladılar ve yapamak için onay aldılar. Bu şekilde davranmaları güzeldi.

Servisler maalesef çok düzenli değil. Aracın yanında durmaya izin vermiyolar. Ben genelde kural ihlali yapıp durdumda. Usta cam suyuna antifirizli su koymuş hava atıyo bana aklınca. Abi silecek suyun bitmiş 1 bidon su aldı bir kutuda antifirizli su koydum diyo. Antifiriz minicik 1 kutu, su ise 5 litre civarı. Ustaya antifiriz kutusundaki oranları gösterdim -23 derece için 1 e 1 , -15 derece için 1 e 2 koyman lazım , şimdi bu su eksi bilmem kaç derecede hemen donar dedim. Abi ilk kez az koydun diye soran oldu, birçok müşteri antifiriz koydum diye kızdılar dedi. Sen ne koyduğunu bil önce, sonrada müşteriye izah et, müşteri kabul etmezse koymazsın dedim. Sonuçta usta ama antifiriz konusunda çok bilgili değil sanırım ve daha neyi nasıl uygulayacağını tam bilmiyor. Bilinçsiz usta bilinçsiz müşteri diyalogları durumları yani. Sonra kendim ilave ederim diye uzatmadım, aceleden antifiriz ilavesi yapmadan yola çıktım. Dış hava sıcaklığı -3, -4 lerin altına düştüğünde silecek suyu dondu tabi. Uzun yolda 2-3 kez durup camı kar suyu ile temizlemek zorunda kaldım tabiiki.

•  SKODA OCTAVIA KULUBU
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

bende de aynı araç var ama herhangi bir güncelleme yapmadılar hatta sormadılar bile :(
    o zaman hatırlatayım
    tekrardan teşekkürler..

Benim araçta(Superb) kasislerden geçerken ön takımlardan garç garç ses geliyor, sizdeki sorun da buna benzer bir şey mi diye merak ettim. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim..

evet aynı sorun bende de vardı kasislerde + yamalı yollarda böyle sesler geliyordu önce inat ettiler ısrarcı olunca değişime gidecekler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

o zaman hatırlatayım
    tekrardan teşekkürler..

evet aynı sorun bende de vardı kasislerde + yamalı yollarda böyle sesler geliyordu önce inat ettiler ısrarcı olunca değişime gidecekler.

Hangi parçalar değişecek acaba? Ben de bu soruna çözüm arıyorum da..

• bana alt takımlar dendi içeriğini bilmiyorum ama değişim 15-20 gün sonra yapılacak o zaman size bilgi verebilirim isterseniz
  • quote:

bana alt takımlar dendi içeriğini bilmiyorum ama değişim 15-20 gün sonra yapılacak o zaman size bilgi verebilirim isterseniz

Sevinirim hocam, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archaeologist

SKODA OCTAVIA KULUBU

Arkadaşım resim yenimi ? İstanbulda soğuktan donarken,günlük güneşlik vede yeşillik bir yerde octavıa nın görüntüsü harika.Bu renkleri devamlı temiz tutmak gerekiyor,yakışıyor temizlik bu renge..Güle güle kullanın...
  • fotoğraf kasımdan. octiyi bi kır gezisine çıkardım haliyle yollar toz duman. ayrıca burası manisa alaşehir.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.