Şimdi Ara

SKODA OCTAVIA KULUBU (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
11
Favori
76.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, bende octavia'ya aday olarak aranıza girmek istiyorum :) ama önce bir octavia'ya sahip olmam lazım, linkteki aracı beğendim tavan hariç boyalı araç fiyatı uygun geldi. ama kafama takılan şu. satmak istesem zorlanırmıyım .s yardım lütfen.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2001-model-skoda-octavia-elegance-tuplu-120803169/detay#
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviroyal

Arkadaslar ben daha önce 2 toledo , 1 leon kullandım, Seat harikaydı gerçekten, bir ay önce de 2004 Octavia Abmiente plus aldım, bakalım nasıl bir araba, simdilik gayet güzel görünüyor, yakıt Toledo ya göre daha az gibi görünüyo, lpg taktırmayı düsünmüyorum simdilik bu seviyede kalırsa yakıt tüketimi, velhasılkelam bende skodacı oldum bakalım

hayırlı olsun arabanız, kaç liraya aldınız? ben de aynı araçtan almayı düşünüyorum. yakıt, konfor ve güvenlik açısından görüşlerinizi öğrenebilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gwznr G kullanıcısına yanıt
    eyvallah saolasın, aracı ben biraz uygun aldım 18500 e mal oldu. ama şuan galericiler 20000 - 20500 arası veriyorlar arabaya, yakıt konusunda beklediğimden çok iyi çıktı 2 aydır kullanıyorum arabayı hemen hemen, 4000 km ye yakın oldu yol yaptım, bir depo benzinle 1000 km yi devirdi şehir içi şehir dışı karışık olarak, şimdi 10 litre benzin alıyorum haftada 140 -150 km arası gidiyor şehir içi, bu da bence çok yeterli, aracı sıkıştırmadıktan sonra yakıtı bence makul düzeyde, ama gaza yüklenirsen yakıt biraz yükselsede yaktığının hakkını veriyor, ama dediğim gibi sakin gidersen uzun yolda ortalama 120 km hızda anlık tüketim 3,5 lt ile 5 lt arası değişiyo, şehir içinde de gaza yüklenmezsen şayet anlık tüketim 4,5 lt ile 6,5 lt arası değişiyo, gaza yüklendiğinde bu değerler 2 -3 lt arası yükseliyo ama dediğim gibi hakkını veriyor, lpg taktırıp arabayı bozmaktansa bu sekilde binmek mantıklı geliyor bana, konfor ve güvenlik açısından vw standardında, uzun yolda sağlam gidiyor, rahatsız edici gürültü vermiyor genel olarak ise şuana kadar kullandığım kadarıyla Toledolara nazaran estetik bir araba olmasada bu paralara alınacak sağlam arabalardan biri derim , tavsiye ederim. @gwznr @gwznr @gwznr

• quote:

Orijinalden alıntı: gwznr

quote:

Orijinalden alıntı: maviroyal

Arkadaslar ben daha önce 2 toledo , 1 leon kullandım, Seat harikaydı gerçekten, bir ay önce de 2004 Octavia Abmiente plus aldım, bakalım nasıl bir araba, simdilik gayet güzel görünüyor, yakıt Toledo ya göre daha az gibi görünüyo, lpg taktırmayı düsünmüyorum simdilik bu seviyede kalırsa yakıt tüketimi, velhasılkelam bende skodacı oldum bakalım

hayırlı olsun arabanız, kaç liraya aldınız? ben de aynı araçtan almayı düşünüyorum. yakıt, konfor ve güvenlik açısından görüşlerinizi öğrenebilirmiyim?

eyvallah saolasın, aracı ben biraz uygun aldım 18500 e mal oldu. ama şuan galericiler 20000 - 20500 arası veriyorlar arabaya, yakıt konusunda beklediğimden çok iyi çıktı 2 aydır kullanıyorum arabayı hemen hemen, 4000 km ye yakın oldu yol yaptım, bir depo benzinle 1000 km yi devirdi şehir içi şehir dışı karışık olarak, şimdi 10 litre benzin alıyorum haftada 140 -150 km arası gidiyor şehir içi, bu da bence çok yeterli, aracı sıkıştırmadıktan sonra yakıtı bence makul düzeyde, ama gaza yüklenirsen yakıt biraz yükselsede yaktığının hakkını veriyor, ama dediğim gibi sakin gidersen uzun yolda ortalama 120 km hızda anlık tüketim 3,5 lt ile 5 lt arası değişiyo, şehir içinde de gaza yüklenmezsen şayet anlık tüketim 4,5 lt ile 6,5 lt arası değişiyo, gaza yüklendiğinde bu değerler 2 -3 lt arası yükseliyo ama dediğim gibi hakkını veriyor, lpg taktırıp arabayı bozmaktansa bu sekilde binmek mantıklı geliyor bana, konfor ve güvenlik açısından vw standardında, uzun yolda sağlam gidiyor, rahatsız edici gürültü vermiyor genel olarak ise şuana kadar kullandığım kadarıyla Toledolara nazaran estetik bir araba olmasada bu paralara alınacak sağlam arabalardan biri derim , tavsiye ederim.

• HERKESE MERHABA DEGERLI ARKASALAR BEN OKTAVIA 3 SAHIBI BIR ARKADASINIZIM ALDIGIM ARABA 1,6 TDI DSG SANZIMAN EXTRA DONANIMLARI ILE ZAM ONCESINDE ARABAMI 67000 TL YE BEYAZ RENKTE 16 INC JANT OLARAK TURKIYEDE ILK ALAN KISILERDEN BIRIYIM . IYKIDE ALMISIM ARABA COK YAKISIKLI HERKES ILGI ILE BAKIYOR PASSATI OLANDA AUDISI OLAN DA BMWLISIDE VW LISIDE GERCEKTEN OKTAVIA BU ISI YAPMIS BE KARDESIM ADAMLAR NET URETIM TESISLERINI ARABAYI NASIL URETTIKLERINI TEST SONUCLARINI URETIMIN HER ANINI VIDEOLARLA PAYLASMISLAR BU OKTAVIA NIN BMW DEN EMIN OLUN FARKI YOK AUDI DEN FARKI YOK BEN A6 DA KULLANDIM . BU ARABA NIN ONUNDEKI AMPLEM VW OLSA BU ARABA BU DONANIMLA 90 BIN LIRA MOTOR SANZIMAN VITES GECISLERI COK IYI HIZLANMA VE YUKSEK HIZLARDA FREN PERFORMANSI MUKEMMEL YOL TUTUSU COK IYI IC DOSEME BEJ HIC SORUN DEGIL LEKE FALAN ANINDA CIKIYOR YETERKI ARABADA SIGARA ICME IC DOSEME BEJ 2 TANE YAVRUM VAR YIKAMAYA GIDIYORUM LEKE FALAN KALMIYOR AYAK AYDINLATMASI VAR ON VE ARKADA ISTERSENIZ KISA BILIYORSUNUZ KAPATA BILIYORSUNUZ KADEMELI KILIT SYSTEMI VAR BOLERO DAN CAR TUSU ILE ARABANIZIN AYARLARINI KONTROL ETMENIZ MUMKUN ARKADASLAR UZUN LAFIN KISASI BEN COK MEMNUNUM BU ARACTAN ONCE ASTRAYA BAKTIM 1.3 MULTIJET DOPLO MOTOR VAR YOKUSLARDA ARABA BAYILIR DEDIM ALMADIM FLUENCE BAKTIM 60.000 65.000 BIN KIRALIK SIRKET ARABASI ES GECTIM . VW NE GITTIM 3-4 AY ARABA YOK DEDILER .IYKI YOK DEMISLER OPEL EDE PEJO YADA VW GENE DE TESEKKURLER ONLARIN SAYESINDE OKTAVIA ALDIM HERKESE TAVSIYE EDERIM EVET BU ARA AVRO COK YUKSELDI NEDE OLSA ITHALAT YOLU ILE GELEN ARABALAR DOLAYISIYLA FIYATLARA DA YANSIYOR HER SEY GÖNLUNUZCE OLSUN SAYGILAR HURMETLER .HERKESIN FIRKINE SAYGI DUYARIM . BUDA BENIM DUSUNCEM BILGI ALMAK ISTEYEN OLURSA SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM ALLAHA EMANET OLUN

• quote:

Orijinalden alıntı: m.c.kızıl

HERKESE MERHABA DEGERLI ARKASALAR BEN OKTAVIA 3 SAHIBI BIR ARKADASINIZIM ALDIGIM ARABA 1,6 TDI DSG SANZIMAN EXTRA DONANIMLARI ILE ZAM ONCESINDE ARABAMI 67000 TL YE BEYAZ RENKTE 16 INC JANT OLARAK TURKIYEDE ILK ALAN KISILERDEN BIRIYIM . IYKIDE ALMISIM ARABA COK YAKISIKLI HERKES ILGI ILE BAKIYOR PASSATI OLANDA AUDISI OLAN DA BMWLISIDE VW LISIDE GERCEKTEN OKTAVIA BU ISI YAPMIS BE KARDESIM ADAMLAR NET URETIM TESISLERINI ARABAYI NASIL URETTIKLERINI TEST SONUCLARINI URETIMIN HER ANINI VIDEOLARLA PAYLASMISLAR BU OKTAVIA NIN BMW DEN EMIN OLUN FARKI YOK AUDI DEN FARKI YOK BEN A6 DA KULLANDIM . BU ARABA NIN ONUNDEKI AMPLEM VW OLSA BU ARABA BU DONANIMLA 90 BIN LIRA MOTOR SANZIMAN VITES GECISLERI COK IYI HIZLANMA VE YUKSEK HIZLARDA FREN PERFORMANSI MUKEMMEL YOL TUTUSU COK IYI IC DOSEME BEJ HIC SORUN DEGIL LEKE FALAN ANINDA CIKIYOR YETERKI ARABADA SIGARA ICME IC DOSEME BEJ 2 TANE YAVRUM VAR YIKAMAYA GIDIYORUM LEKE FALAN KALMIYOR AYAK AYDINLATMASI VAR ON VE ARKADA ISTERSENIZ KISA BILIYORSUNUZ KAPATA BILIYORSUNUZ KADEMELI KILIT SYSTEMI VAR BOLERO DAN CAR TUSU ILE ARABANIZIN AYARLARINI KONTROL ETMENIZ MUMKUN ARKADASLAR UZUN LAFIN KISASI BEN COK MEMNUNUM BU ARACTAN ONCE ASTRAYA BAKTIM 1.3 MULTIJET DOPLO MOTOR VAR YOKUSLARDA ARABA BAYILIR DEDIM ALMADIM FLUENCE BAKTIM 60.000 65.000 BIN KIRALIK SIRKET ARABASI ES GECTIM . VW NE GITTIM 3-4 AY ARABA YOK DEDILER .IYKI YOK DEMISLER OPEL EDE PEJO YADA VW GENE DE TESEKKURLER ONLARIN SAYESINDE OKTAVIA ALDIM HERKESE TAVSIYE EDERIM EVET BU ARA AVRO COK YUKSELDI NEDE OLSA ITHALAT YOLU ILE GELEN ARABALAR DOLAYISIYLA FIYATLARA DA YANSIYOR HER SEY GÖNLUNUZCE OLSUN SAYGILAR HURMETLER .HERKESIN FIRKINE SAYGI DUYARIM . BUDA BENIM DUSUNCEM BILGI ALMAK ISTEYEN OLURSA SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM ALLAHA EMANET OLUN

Hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Ancak yazdıklarınızın bir bölümüne katılamayacağım, özellikle Audi'den farkı yok vs. kısımlarına hiç katılamayacağım.. Kapı döşemesinden kapı kollarına, ön konsoldan koltuk kumaşı kalitesine, trimlerin birbirine oturma biçiminden parçaların tam bir bütünlük sergilemesine, yalıtımdan aracın verdiği güven ve konfora kada bahsettiğiniz araçlarla boy ölçmesi mümkün değil...

Bende Skoda Superb var; bırakın Audi A6'yı bazı konularda Golf'ten geri olduğu noktalar var aracın.

• tesekker ederım allah razı olsun cok sagolun tabıkı audı ıle arasında fark var amenna bence yınede skoda oktavıa 3 te skoda fırması kendını aşmış emın olun nasıl audıden memnun sam memnun kaldıysam oktavıa da bır o kadar benı memnun ettı en memnun oldugum fıyatı dıger alternatıflerde baktıgınızda gercekten skoda fıyat bedava superb de guzel ama eksı ler artı ya donusmus oktavıa da benımde ılk tercıhım superb y dı oktavıa aldık ama superb yıde hafıfe almak hata olur bazı ayrıntıları bır passat ta bıle yok bır ornek semsıye ayrıntısı oldukca hoş herkesın fıkrıne saygı duyarım ama benım nacızane kanaatım bu yınede tekrar tşk ederım saygılar hurmetler
  • gerçekten iyi araba
  • 2004 1.6 ambiente aldım, beklentilerimi fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. Lpg takılmamış ve taktırma konusunda karar vermedim henüz...
  • quote:

2004 1.6 ambiente aldım, beklentilerimi fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. Lpg takılmamış ve taktırma konusunda karar vermedim henüz...

LPG'ye son derece uyumludur motor, gönül rahatlığıyla taktırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

2004 1.6 ambiente aldım, beklentilerimi fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. Lpg takılmamış ve taktırma konusunda karar vermedim henüz...

LPG'ye son derece uyumludur motor, gönül rahatlığıyla taktırabilirsiniz.

Teşekkür ederim, atiker, zavolli, aldese gibi ucuz markalar mı yoksa Brc gibi biraz daha pahalı markalar mı taktırmalıyım ?
  • quote:

bende de 2004 1.6 ambiente var , 2500 km yol yaptım sehir içi sehir içi şehir dışı karışık, fethiye , Hatay arasında, sahil yolunda , yaktığı benzin 550 TL tuttu, bence lpg ye hiç gerek yok bu araba için.
  • Selamun aleyküm.
    15-20bin (3-4 bin tl opsiyon olabilir) tl lik bütçem var ve bu fiat aralığında toyota corolla bakıyordum ki karşıma

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-acil-satlik-a5-kasa-134024430/detay

yukarıdaki octavia çktı.Aynı model ve aynı km deki corollalarla kıyasladığımda octavia daha mantıklı geldi.
    1-Sizce bu araç için bu fiyat nasıldır?
    2-Araç passat ayarında bi araba gibi passatla kıyaslarsak ne gibi + ları ve - leri var?
    3-ş. içi ve ş. dışı yakıt tüketimi nasıldır?
    4-Bakımları ve yedek parçaları wv gibi pahalımıdır?

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Alacağınız araç 1.6 mpı olursa vede LPG kiti varsa tadına doyum olmuyor,şehiriçi 275 kr,uzun yolda ise 225 kr civarında gaz tüketiyor,motor bakımları periyodik yapıldıysa hiç sorun çıkarmaz.Yedek parça bol,ben İstanbulda olduğum için Aksarayda servisten çok daha uygun fiyata orjınal parça bulabiliyorum.Karusör olarak sağlam araç,asla pişman olmazsınız.Benim aracım 2011 model MPI sıfır almıştım,aklımda bu aracı almak hiç yoktu,Cruze almak üzereyken tamamıyle tesadüfen araca bindim bir dahada inemedim.İyiki de bu aracı almışım diyorum.Uzun yolda çok çok rahat,bagaj olayı sınıfında tek...
  • uzun araştırmlarım sonucunda ben de octavia ya karar kıldım. 2. el alacağım.

25 - 30 a kadar bütçem var.

bana yıl, model tavsiyesinde bulunabilir misiniz özellikle.

bir de lpg li mi almalıyım yoksa lpg siz mi. (daha iyi bir ustaya daha iyi bir kit taktırırım diye)
  • 2012 Octavia Elagance TDI 25.000 km de , TV-NAV, 3M Cam ve kaput koruma filmi, Metalik Gri ile beraber 52.500 e aldım. Sizce nasıldır fiyat?
  • TDB T kullanıcısına yanıt
    Manuel mi dsg mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TDB

2012 Octavia Elagance TDI 25.000 km de , TV-NAV, 3M Cam ve kaput koruma filmi, Metalik Gri ile beraber 52.500 e aldım. Sizce nasıldır fiyat?

Manueldir diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.