Şimdi Ara

SKODA OCTAVIA KULUBU (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
11
Favori
76.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ringcep

[url=http://****/c25MCx][simage]http://a1211.hizliresim.com/13/9/fsmk6
     SKODA OCTAVIA KULUBU
  • 2013 haziran ayında çıkacak olan octavıa

quote:

Orijinalden alıntı: ringcep

SKODA OCTAVIA KULUBU

• bildiğimiz superb bu ...
  • Octavia sahibi arkadaslara iyi hafta sonlari. Uzun suredir ilk defa arabasiz kaldim, otoparka girerken camurlugu bi hayli surttum. Experdi, kaskoydu derken bu kadar basit bir sey icin bes alti gun serviste kalacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mask345

Octavia sahibi arkadaslara iyi hafta sonlari. Uzun suredir ilk defa arabasiz kaldim, otoparka girerken camurlugu bi hayli surttum. Experdi, kaskoydu derken bu kadar basit bir sey icin bes alti gun serviste kalacak.

Geçmiş olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Orijinalden alıntı: mask345

Octavia sahibi arkadaslara iyi hafta sonlari. Uzun suredir ilk defa arabasiz kaldim, otoparka girerken camurlugu bi hayli surttum. Experdi, kaskoydu derken bu kadar basit bir sey icin bes alti gun serviste kalacak.

Geçmiş olsun hocam.

Tesekkurler.

• sevgılı donanım haber uyelerının dıkkatıne ben buyuk ıştahla sahıbım comda 2005 model skoda octavia arac bulup kayserıye gıttım aracı gordum servıse gosterıp adamın {şerefsizsin}gokhan karahan denen pe.... gın dedıgı gıbı sag sol camurluk ta boya oldugunu servıs dogruladı ve uzatmayalım aracı ankaraya getırıp servıs ] bakımını skoda and ta yaptırdım sonra sıgorta şırketıme gıdıp sıgorta ve kasko yaptırmak ıstedım ama neyazıkkı hayel kırıklıgına ugradım arac pert kayıtlı cıktı şerefsize avukat aracıgıyla ıhtarnane gonderdım ev aldıgı ıcın gerı alamazmış inşallah ev uzerıne yıkılır hergun beddua edıyorum neyse uzatmayalım ben butun kasko sırketlerını aradım kasko ıcın neyazıkkı kasko olmaz dedıler ama kalbım vede art nıyetlı olmadıgım ıcın bır arkadaşım hızır gıbı yetıstı ve sıgortacı bır arkadasla tanıstım eskı sıgorta sırketım sıgortaya 680 tl fıyat cıkartmıstı 280 tl ye yaptırdım kasko olmaz dedıler kasko yaptırdım rahatladım ama neyazıkkı aracımı satlıga cıkardım nedenı ise ben calısan bırıyım allah gostermesın acıl bırşey olupda nakte ihtıyac olursa paraya cevıremem ha aracda en ufak bır sıkıntı yok 4 4 luk araba ben durusdum almayı dusunen arkadas olursa yazdım durust ınsan herzaman kazanır belkı para zararım oldu ama aracı satarsam kışılıgım kazanacaktır cunku benım coluk cocugum var cunku bende allah korkusu var arkadaşların dıkkatene arac adıgınz zaman plaka deyıl arac şase ve motor no yazıp veya sıgortacıya soyleyın aracın herseyı cıkıyor başkaları magdur olmasın aracımın[ plakası ankara] aracım sahıbım com 106912520 nolu ilanda gorebılırsınız tlf 5327657789 sevgı ve saygılarımla

• bende 2012 model 1.6 tdi elegance dsg antrasit gri aracımı aldım (ruhsatını 2 kere bandrol ödememek için 1 ocak 2013'de çıkarıcaklar o yüzden bekliyorum)

trafiğe çıkış tarihi 2013 olacak ama modeli 2012 olacak biraz ilginç ama güzel olucak inşallah.

maun kaplamalı bolero ekranlı araç 62.000 tl ödedim.

aracı bayide gördüm içime sinerek aldım.

yeni kasa çıkacak bekleseydin diyeceklere şimdiden nedenini söyleyeyim. :)

2008 superb 1.9 tdi almıştım 6 ay sonra yeni kasa çıkmıştı yeni kasa superb(superb II) bana göre eskisini aratmıştı ve iyiki o aracı almıştım çünkü çok daha üstün bir araç supeb I superb II'ye göre. eğer almasaydım bi daha alma şansım olmayacaktı 3.5 sene gönül rahatlığı ile bindim ve değerini normal şartlarda kaybederek sattım öyle yeni kasa çıktı diye anormal derece bir düşme olmadı araçta çünkü eski kasa daha çok tercih edilmeli bana göre.

işte bu yüzden bu octavia'dan aldım octavia III çıkınca bu aracı aratmayacağı ne malum bir aracın kasasının oturması en az 2 yıldır araç tutuldumu rağbet gördümü 2 yılda anca belli olur. bu sebeple bu şekilde bir tercih yaptım ve çok memnunum kararımdan.

octim ve ben yollarda olacağım yakın zamanda inşallah..

herkese selamlar.

•  SKODA OCTAVIA KULUBU

SKODA OCTAVIA KULUBU

SKODA OCTAVIA KULUBU

2013 octavia mk7 platformunda yükseliyor başlıklı haberden alıntıdır.
    KAYNAK

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_YuNuS

bende 2012 model 1.6 tdi elegance dsg antrasit gri aracımı aldım (ruhsatını 2 kere bandrol ödememek için 1 ocak 2013'de çıkarıcaklar o yüzden bekliyorum)

trafiğe çıkış tarihi 2013 olacak ama modeli 2012 olacak biraz ilginç ama güzel olucak inşallah.

2008 superb 1.9 tdi almıştım 6 ay sonra yeni kasa çıkmıştı yeni kasa superb(superb II) bana göre eskisini aratmıştı ve iyiki o aracı almıştım çünkü çok daha üstün bir araç supeb I superb II'ye göre. eğer almasaydım bi daha alma şansım olmayacaktı 3.5 sene gönül rahatlığı ile bindim ve değerini normal şartlarda kaybederek sattım öyle yeni kasa çıktı diye anormal derece bir düşme olmadı araçta çünkü eski kasa daha çok tercih edilmeli bana göre.

işte bu yüzden bu octavia'dan aldım octavia III çıkınca bu aracı aratmayacağı ne malum bir aracın kasasının oturması en az 2 yıldır araç tutuldumu rağbet gördümü 2 yılda anca belli olur. bu sebeple bu şekilde bir tercih yaptım ve çok memnunum kararımdan.

herkese selamlar.

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Aynı aracın beyaz ve sunroof lusunu 2011 de sıfır aldım ve halen kullanıyorum. Yol durumuna göre değişmekle birlikte lastik sesi biraz yüksek, düzgün asfaltta tık ses yok ve bunun haricinde DSG dahil en ufak bir sorun çıkarmadı.

İlk başlarda yakıt yüksek gibiydi şu anda 32.000 km deyim ve yakıttanda çok memnunum. Sakin kullanımda 80-90 km/saat hızlarda, istanbul pendik-izmit arası 56 km yolda 3.9 ile 4.1 arası tüketim değerlerini görüyorum yol bilgisayarında mesela. Bursa çevre yolunda sadece 2 kez deneme amaçlı kısa süreliğine 200 km/saat hıza çıktım ve bu hızda da hiç rahatsız etmedi. Ortalama tüketimim bu aralar yol bilgisayarında 5.5 litrelerde.

• teşekkürler umarım beni yanıltmaz çok ümitliyim yeni arabamdan.
  • a4 kasa 2004 model ambiante plus ile bende aranıza katılmış bulunmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_YuNuS

bende 2012 model 1.6 tdi elegance dsg antrasit gri aracımı aldım (ruhsatını 2 kere bandrol ödememek için 1 ocak 2013'de çıkarıcaklar o yüzden bekliyorum)

herkese selamlar.

Oncelikle hayirli olsun. Ayni aracin duz vites ve ayni rengini agustos basinda aldim. Sanirim maun kaplama elegans antrasit grilerde standart. Bende sizden farkli olarak bolero ekran yok. Su an 5500 km deyim. Ortalama yakit tuketimi 6 litre civarinda. İstanbulda yasiyorum ve son zamanlarda cok fazla trafikte kaldim. Stabil kullanimda rahatlikla sehir icinde dahi 5,5 litre gorulebilir. Tekrar hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin insallah.

• çok teşekkürler herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler..
  • 2 ay önce sıfır astra classic 3 yarı otomatik vites aldım. eşimden dolayı hb ve otomatik vites seçtim çünkü çok acemi, hala bu arabaya bile alışabilmiş değil.
    octavia'yı epeydir beğenen biriyim, sedan ve manuel vites olduğundan dolayı 40700e çıkıp alamamıştım, şimdi baktım 38700 liste fiyatı var, içim daha fazla sızladı... yanlış mı yaptım sizce? astra çok güzel bir araç, çok memnunum ama ben (sedan) octavia'yı daha çok beğeniyordum açıkçası :(
  • Bende dahil olmak istiyorum bu kulübe
  • 15 gün önce octavia 1.6 TDİ elegance, antrasit gri aracımı alarak skoda ile aranıza katılmış bulunuyorum, herkese selamlar
  • Arkadaşlar 2012 oct. elegance dsg aldım yaklaşık bir ay önce. ama aldığıma alacağıma pişmanım desem yeridir. yaşadığım birkaç sorunu paylaşayım.
    Yamalı asfaltlı yollarda giderken çok ses geliyor. Özellikle arkadan. Amartisörler çok sertmiş gibi hissettiriyor. Sıfır araçta çok ama çok rahatsız edici bir ses.
    Diğer bir sorun yolda dönüş için manevra yapacağım zaman ileri ve geri viteste direksiyonu çevirdiğimde çok rahatsız edici bir gıcırtı geliyor. Sanki el freni çekilmiş de birileri arkaya biniyormuş gibi...
    Başka bir sorun sol ön cam fitilinin dış tarafından içeriye su kaçırması. Aracı yıkattığımda yaklaşık 1 hafta her camı açıp kapatmamda cam ıslanıyor. Havalar soğuduktan sonra da cam fitile yapışıp donuyor.
    Son olarak ön kapıların iç tarafındaki fitilin altında bulunan plastik bölüme dokununca kırılıp yere düşecek hissi veriyor. Sanki eğreti takılmış gibi.
    Daha önce 2001 clio kullanan birisi olarak diyebilirim ki eski aracım bu sesler yönünden daha konforlu ve plastik aksam olarak daha sağlamdı. Aldığımdan beri hevesim kaçtı.Servise sorduğumda malum cevap: NORMAL!!!
    Bu sorunlara yaşayan veya bu konuda tecrübeli arkadaşlardan acil yardım bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

• Merhaba arkadaslar,
    Yarın nasip olursa octavia ambiente 1.6 mpı 2005 model bir skoda alıcam ama bazı endişelerim var ,şehir içi yakıt sarfiyatı çok mudur ? Tüp taktırılsa bile çok yakar diyenler var bu dogru mudur acaba ,araba 70 binde çok temiz değişeni yok ve iyi bir fiyatt verdiler sizce almalı mıyım .

Teşekkürler iyi forumlar.
  •  SKODA OCTAVIA KULUBU

SKODA OCTAVIA KULUBU

Octavia cılar 2013 te Superb ye güzel bir makyaj geliyor beyaaa
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.