Şimdi Ara

SKODA OCTAVIA KULUBU (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
11
Favori
76.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2000 Ocativa 1.6 var bende, yakıt tüketimine nerden bakabilirim bunun ? Bakabilceğim biyeri var mı yani
  • Öncelikle selamlar octavia kullanıcıları 2002 1.6 octavia elegance modelini yarın almak üzereyim. Lpg işli orjinal 121.000 de 4 lastrik sıfır fiyata 17.500 e anlatık. sizce nasıl ???
  • 2003 elegance plus 66000 km de tüplü işli hatasız kayıtlı bakımlı 24750 ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelup -- 10 Ocak 2013; 10:02:39 >
  • Merhaba arkadaşlar 3 yıl binmiş olduğum 2006 model Octavia a5 kasa gümüş gri elegance Tiptronik brc lpg li 161500 km 4 parça boyalı aracımı 28000 tl sattim . Sizce fiyat nasıl ucuza mi gitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an ntv de skda octavia testi yapılıyor birileri izliyordur inşallah

• Ben suan izliyorum.Adamlar iyi is cikarmis.Ikinci el deger kaybi dusunulmesse cok guzel bi secenek.

• dsg konusunda sıkıntı yaşayan varmı?özellikle tdı için soruyorum. kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  • dsg konusunda sıkıntı yaşayan varmı?özellikle tdı için soruyorum. kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  • Oktavia 1.6 TDİ dsg 2011 model 34 bin km deyim, dsg ile ilgili şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. 2 kez serviste yıllık bakımda güncelleme yapıldı. Tükemtim ilk km lerde 6-65 lt lerde geziyodu. Şu anda 90 la gidersem düz yolda rahatlıkla 3.9-4.1 litreleri görüyorum.
  • Arkadaslar,

Engin tecrubelerinize dayanarak ciddi bir alim hakkinda fikirlerinizi almak istiyorum.

2011 1.4TSI Octavia Elegance Triptronic 25000km de 41000TL ye alinirmi, pahalimi?

Acil cevaplarsaniz sevinirim.
  • Bence çok güzel fiyat, araç temiz ise kaçırma derim.
  • Yok mu hiç hareket konuya biraz hareket gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelup

Yok mu hiç hareket konuya biraz hareket gelsin.

http://new.skoda-auto.com/en/models/new-octavia/overview

araç harika olmuş, bmw havası var
  • Otomobil Genel'de yeni Octavia konusuna bakıyor genelde insanlar, biraz da bu nedenle bu başlık son zamanlarda pek yenilenmiyor...
  • sabah telefonuma skodadan gelen mesajı sizlerle paylaşmak istedim.
    mesaj aynen yazdığım şekildedir,
    31.12.2007 'den önce trafiğe çıkmış tüm modellerimize, herşey dahil bakım paketi 179 tl,
    diğer tüm yedek parça ve işçiliklerde ise %30 indirim(16 mart-06 nisan)
  • Arkadaşlar bende 2003-2004 skoda octavia düşünüyorum lpg li olacak araba nasıldır yakışı yol tutuşu , konforu vs.. ? en so çıkabileceğim fiyat 24000 TL daha yuları çıkmam mümkün değil yardımlarınızı bekliyorum
  • 2003 Elegance Plus (hafızalı ön koltuk, sunroof, 2ön koltuk ısıtma, soğutmalı torpido, hız sabitleyici, direksiyondan kumandalı teyp, 4 cam otomatik 1,6i bfq motor)model aracım 66000 km kazasız tüplü ağır bakımı yapılmış lastikler 0 - 24.750 ye aldım. Memnunum yol tutuşta yakışta hiç bir sorun yok lpg de şehirlerarası 22 kr şehir için 26-30kr yakıyor.
  • Arkadaslar ben daha önce 2 toledo , 1 leon kullandım, Seat harikaydı gerçekten, bir ay önce de 2004 Octavia Abmiente plus aldım, bakalım nasıl bir araba, simdilik gayet güzel görünüyor, yakıt Toledo ya göre daha az gibi görünüyo, lpg taktırmayı düsünmüyorum simdilik bu seviyede kalırsa yakıt tüketimi, velhasılkelam bende skodacı oldum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpben25
    Diğer bir sorun yolda dönüş için manevra yapacağım zaman ileri ve geri viteste direksiyonu çevirdiğimde çok rahatsız edici bir gıcırtı geliyor. Sanki el freni çekilmiş de birileri arkaya biniyormuş gibi...
    Bu sorunlara yaşayan veya bu konuda tecrübeli arkadaşlardan acil yardım bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

Daha önceden aracı ilk aldığımda(Mart 2011,1.6 TDI DSG şanzıman) çok sorun yaşamıştım ben de;aracın içinin koyun postu gibi pis kokması,viteste 1 den 2 ye geçişlerde zorlanması gibi...Ama bu bahsettiğiniz sorun benim oktaviada da var gerçekten.Araç park ederken veya parktan çıkarken direksiyonu tam çevirdiğim esnada yüksek volümlü çok rahatsız edici bir gıcırdama sesi geliyor.Sanki paslı iki metalin birbirine sürtünmesi gibi rahatsız edici bir ses hatta dışardan bile duyuluyor.Gerçekten nasıl çözülür bu sorun acaba?

• arkadaşlar günaydın.
    Şu an bizde 2006 model 1.6fsi octavia elegance var. Araç iki gündür sağ arka kapıyı hiçbir şekilde kilitlemiyor. Diğer kapılarda sorun yok. Dün akşam arkadaki emniyet kemerleri ile açılmaması için kapı kolundan sıkıca bağladık. Bu sorunu Ankara da uygun fiyata nerede yaptırabiliriz?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.