Şimdi Ara

SKODA ROOMSTAR & NİSSAN NOTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki araç arasında kaldım açıkcası öyle pekde param yok yüksel model alabilmek için sanırım benim alabileciğim modeller 2008 olacak (dizel olacak)
    NİSSAN NOTE (TEKNA)
    SKODA ROOMSTAR (????) açıkcası bilgim yok
    tercihte yardımcı olabilirseniz sevinirim zaten araçların 2. elini bulmak çok zor (temiz km si düşük sayılabilecek)
    önceliğim bagaj iki aracında bagaj tavanı yüksek aslında nissan hakkında biraz bilgim var ama roomstar hakkında hiçbir fikrim yok

bir de 2. el araç alırken yeni zamlarla birlikte
    noter masrafı
    badrol
    sigorta
    vs
    gibi masrafların yeni zamlı hallerini yazabilirmisiniz
    teşekkürler

• note ile roomter aynı sınıfta değil note çok daha geniş ve iyi bir araba. tekna donanımı gayet iyi dıgıtal klima arkada yemek masası vs falan var.

noter

plaka değişmeyecekse 101 lira değişecekse 202 lira

mtv motor hacmine ve yaşa göre değişir.

sigorta

kişinin yaşına ve geçmişine göre değişir.
  • Roomster fabiadan bozma gibi gözüken çok tipsiz bir araç bence başka araçlar düşünün
  • Noter 1 ocak itibariyle değişmiş olabilir ancak değiştiyse de maksimum %10 oynar. MTV 7-11 yaş dizel note için (yani 1301-1600 cc motor için) 206 TL, satışın yapılabilmesi için ocak 2015 vergisini satıcının ödemiş olması gerekiyor.

Roomstara hiç bakmadım ancak note araca baya baktım, hatta bir tanesini tam alıyorduk, galericinin yalanlarını tespit edince (servis bakımlı dediği araç 6 bakımın 2sini serviste yaptırmış, boyasız demişti 1,5 parça boyalı çıktı) alamadık.

Tekna Notelar modeline göre donanımı yeterli araçlar, iç hacim olarakta göründüğünden daha iyi. Arka koltukları kızaklı olduğundan bagaj/koltuk hacmi değiştirilebiliyor. Motor olarak zaten renaultun kullandığı dci motor var. Bana göre iki eksisi vardı almaya karar verdiğimde. Biri bakım periyodunun 10bin km olması, diğeri ise hız sabitleme olmaması (sonradan tecna pack olanlara koydular ancak sizin baktığınız modellerde yok).

Dediğim gibi karşılaştırma yapamam ancak tek başına note sorarsanız temizini bulunca kesinlikle alınır diyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.