Şimdi Ara

Skoda Roomster 1.4 TDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 civarı dizel araç arıyorduk 25-30 arası farklı farklı 1.4 TDI Roomster var sizce bu araçlardan biri alınır mı? Bu araç hiç aklımızda yoktu öyle bir ilanda gördüm gittim baktım araba çok hoşuma gitti iç hacmi çok ferah çok güzel bu fiyata taksi çıkması Linea vs. almaktan daha iyidir diye düşünüyorum?

25-30 bin TL arası genelde 200bin km civarındalar ve çoğu 2008 model araçlar. Onun yerine şu araba da olabilir dediğiniz bir araba var mı?

Skoda Roomster 1.4 TDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 19 Ocak 2016; 19:31:59 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Skoda Roomster 1.4 TDI: Kapsamlı Bir İnceleme

Skoda Roomster 1.4 TDI, pratiklik ve geniş alan arayanlar için ideal bir otomobildir. Kompakt boyutlarına rağmen, geniş bir iç mekana ve çok yönlü bir bagaj alanına sahiptir.

Motor ve Performans

Roomster 1.4 TDI, 89 beygir güç ve 230 Nm tork üreten 1,4 litrelik turbo dizel bir motora sahiptir. Bu motor, günlük işe gidiş gelişler ve aile gezileri için yeterli güç sağlar. Ortalama yakıt tüketimi 100 kilometrede 4,5 litredir, bu da onu son derece yakıt verimli bir seçenek haline getirir.

İç Mekan ve Özellikler

Roomster'ın iç mekanı, pratiklik göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Geniş kabini, beş yetişkin için bolca alan sağlar ve öndeki koltuklar iyi destek ve görüş mesafesi sunar. Benzersiz "VarioFlex" koltuk sistemi, esnek oturma düzenlemelerine olanak tanır ve büyük eşyaları taşımak için bagaj alanını genişletmeye izin verir.

Güvenlik ve Teknoloji

Roomster 1.4 TDI, Euro NCAP tarafından beş yıldızla ödüllendirilmiş etkileyici bir güvenlik derecesine sahiptir. Standart güvenlik özellikleri arasında ABS, ESP ve çoklu hava yastıkları bulunur. Teknoloji açısından, modelde dokunmatik ekranlı bir bilgi-eğlence sistemi, Bluetooth bağlantısı ve hız sabitleyici gibi özellikler yer alır.

Skoda Roomster 1.4 TDI Alınır mı?

Pratiklik ve çok yönlülüğe değer verenler için Skoda Roomster 1.4 TDI mükemmel bir seçenektir. Güçlü motoru, geniş iç mekanı ve yakıt verimliliği, onu aileler ve aktif yaşam tarzına sahip kişiler için ideal bir araç haline getirir. Ayrıca, uygun fiyatı, onu bütçe dostu bir seçenek haline getirmektedir.

Ancak, performans odaklı bir araç arayanlar veya son teknoloji özellikleri tercih edenler, Roomster 1.4 TDI'yı biraz eksik bulabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1.5 Dci logan mcv daha iyi
  • Beklentiniz ne. Performans yok. Otomobil ruhsatlı geniş konforlu bir araç. Fiorino ile Doblo arasında. Aklımdaki modellerden bir tanesi özellikle cam tavanlı olanı. İlla dizel diye düşünmüyorsanız 1.2 Panorama modellerine de bakabilirsiniz. LPG ile uyumlu. Not üretimi bitti Cady üzerine yeni kasası üretilicekti. vosvos satışı keser diye üretmeme kararı aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Km si icin birsey demem ancak roomster sinifinin en iyi aracidir ancak tr de ilgi gormemistir.

• Bence sağa sola kulak asma, üretimden kalkmış olduğu parça bulamayacağın anlamına gelmez, en az 2 yıl kullanmayı düşünüyorsan ve parkettiğin de arkanı dönüp tekrar bakacaksan bu aracı almalısın.
  • Arabayi aldiktan sonra goruslerinizi paylasirsaniz cok faydali olur bizler icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı günlerde kullanın tekerinize taş değmesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,
    Sıfır alıp tam 6.5 yıl kullandığım araçtır 1.4 TDI Roomster.
    Sattığımda yaklaşık 125.000 km. yol yapmıştım ve tek şikayetim hafiften aşınmaya başlayan direksiyon simidi idi.
    Bunun dışında kesinlikle tavsiye edeceğim bir araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trovit -- 20 Ocak 2016; 23:59:11 >
  • Aracı satın aldık yakında tecrübeleri yazarım.

Öncelikle şu bir kaç günde gözlemlediğim araç hakkında en büyük sıkıntı arabayı ticari araçlarla karşılaştırıyorlar ama araba mini-mpv sınıfına giriyor yani Opel'den örnek verecek olursak karşılaştırılacak araç Opel Combo değil Opel Meriva olması lazım.

Roomster tip olarak ticariyi andırdığı için böyle bir karışıklık oluyor ama aldığımız arabada ilk aklıma gelenler;
    1.4 TDI Volkswagen Motor,
    4 tekerlek disk fren,
    Ön ve arkada bağımsız süspansiyonlar,
    ABS ve ESP,
    8 hava yastığı
    Dijital klima,
    Soğutmalı torpido,
    4 cam otomatik,
    Panaromik cam tavan,
    Yol bilgisayarı,
    Cruise control,
    Sinyal kolu tarafından radyo kontrol tuşları,
    Arka park sensörü,
    Ön far yıkama,
    Lastik basınç uyarı sistemi,
    Aux-in girişi,
    Alarm,
    Yükseklik ayarlı şöför koltuğu,
    Altta saklama gözlü yolcu koltuğu (şöför tarafında da vardır belki bakmadım),
    Sol, sağ ve orta olmak üzere 3 kademeli katlanır ve pratik şekilde 2 dk sökülebilen arka koltuklar,
    Arka kol dayama,
    450 lt ve 1780 lt kadar büyüyen bagaj.
    vs. vs.

Arabanın süspansiyonları çok yumuşak, konforlu. Motor izalasyonu biraz zayıf ama ne demişler ne kadar ekmek o kadar köfte, aracı aldığımız kişi İstanbul içinde 6 lt mazot yaktığını söyledi zaten fabrika verisi 6,,3 lt şehir içi, 4,7 lt şehir dışı tüketim. Arabanın çekişi iyi doluyken filan nasıl onu ilerleyen zamanda gözlemleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 21 Ocak 2016; 1:10:00 >

• 1872 1 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
    Kaça aldınız km nedır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.