Şimdi Ara

SKODA ROOMSTER Kulübü (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
11
Favori
101.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2008 model ROOMSTER SCOUT aracım var gayette memnunum ayrıca bu benim 2'nci roomster aracım daha önce octavia A4 ve A5 kasasına bindim ama tekrar roomster geri döndüm aracımın tek eksiği ve alırken üzerinde bulunmayan arka bagaj rafı (pandizot) yok maalesef serviste de 300 tl civarında diyorlar başka nereden temin edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esbares

Merhaba arkadaşlar, 2008 model ROOMSTER SCOUT aracım var gayette memnunum ayrıca bu benim 2'nci roomster aracım daha önce octavia A4 ve A5 kasasına bindim ama tekrar roomster geri döndüm aracımın tek eksiği ve alırken üzerinde bulunmayan arka bagaj rafı (pandizot) yok maalesef serviste de 300 tl civarında diyorlar başka nereden temin edebilirim.

resim atın aracın merak ettim
  • 2009 1.2 roomster almaya niyetlendim. arac hakkinda bilgi ve tecrubesi olan arkadaslar yorum yaparlarsa cok sevinirim. tesekkur ederim simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 bine kadar cam tavanlı roomster arıyorum arkadaşlar..
  • 1.6tdi roomster İSTANBUL'DA hergun avrupa yakasından -anadolu yakasına(sultangazi-sabihagökçen'e gidip geliyorum)Hafta'da 80 lira ile kurtarıyor.Ortalama hız 53-55km/h hatta akşam yogunlugunda ve sabah trafiginde dahhada dusuyor ortalama surat bence gayet iyi 80lira ile 600-650KM gidiyor şehiriçinde İSTANBUL'da Geçen haftada 1200km yol yaptım .180lira'lık yakıt ile ...
    Musait oldugum bir vakit video çekip gosterecegim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet.cskn

1.6tdi roomster İSTANBUL'DA hergun avrupa yakasından -anadolu yakasına(sultangazi-sabihagökçen'e gidip geliyorum)Hafta'da 80 lira ile kurtarıyor.Ortalama hız 53-55km/h hatta akşam yogunlugunda ve sabah trafiginde dahhada dusuyor ortalama surat bence gayet iyi 80lira ile 600-650KM gidiyor şehiriçinde İSTANBUL'da Geçen haftada 1200km yol yaptım .180lira'lık yakıt ile ...
    Musait oldugum bir vakit video çekip gosterecegim....

1.2 benzinli ile bir depo yakıtla şehiriçi 600-650 km.arası yapıyoruz depo ortalama 250 TL'ye doluyor
  • Sizinki çokmuş be hocam :) Ben az yaksın diye elimden geleni yapıyorum.Ani hızlanma ,ani duruşlar ,Ani sollamalar kesinlikle yapmıyorum.Hız limitini kesinlikle aşmıyorum.
    Bugun azönce dönüş yolunda ÜMRANİYE TEM çalışma alanın orası kıyamet gibi trafik'te 4.7litre gosteriyordu yolbilgisayarı HATTA video bile çektim birkaç dakika içinde upload edeceğim .Yakıt tüketim ortalamasını.
  • Arkadaşlar aracın su anki piyasası ile ilgili bilgi almak istiyorum. 2008 1.4 tdi comfort 120 bin kmde. Araçta değişen boya yok ise kaç para eder.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mavi renkli 2009 85 bin km de roomster 1.4 tdi comfort buldum 32 bine .
    alınır mı?
    rengi biraz düşündürüyor. jandarma araçlarının mavisinden.acil cevap verirseniz sevinirim.
  • tuna70 kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer km gerçekse ve Lokalboya vs gibi hasarları varsa düşünmeden alınır.
    Ben 1.6tdi kullanıyorum şuanda 20kr/25kr yakıyor İSTANBUL'da...
  • 2012 modelde
    1.4 tdi ikinci eli pahalı vw mototru varmış
    1.6 tdi nin motoru vw değilmiş çok arıza çıkarıyormuş doğrumudur ?
    bilen varmı ?

ayrıca kampana frenlerin mesafesi uzunmuş trafikte dikkatli olmak lazımmış
  • linea, symbole, megane, hyundai, fulence
    göre
    süspansiyon, sağlam şase güvenliği ile ses yalıtımı hakkında bilgi verebilecek varmı
    2012 1.6tdi activite roomster

ikinci el alacağım galiba
  • donanımlı km az ve temiz bir roomster arıyorum. kafamda bir model var ama piyasasını tam çözemedim. kasko bedellerine baktığımda satılan araçların fiyatının biraz yüksek olduğunu gördüm. sizce bu araç 35 bine alınır mı?

• Arkadaşım merhaba bende 2010 model 1.2 skoda roomster var paraya ihtiyacım olduğu için satmak durumunda kaldım
    İlgilenirseniz görüşmek isterim saygılarımla
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2010-model-90000-de-wolsvagen-uretimi-225450437/detay/
  • cevrukz C kullanıcısına yanıt
    Zekeriya bey teşekkür ederim ilginiz için, ama comfort paket ve dizel düşünüyorum ben.bahsettiğim araç bütçemi biraz zorladı ama pişman da olmadım desem yeridir.35e indirebilir miyim derken 36ya gitti araç.az km dolu comfort dizel bulmak biraz şans işi gibi.bulan zaten satmıyor gibi. umarım istediğiniz fiyattan satarsınız, keşke ihtiyacınız olmasa idi, çok güzel araçlar gerçekten, değerini bilmek lazım...
  • das.sigma kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim Allah gönlümüze göre versin hayırlı günler dilerim
  • 2007 model skoda roomster 1,4 tdi base model sahibiyim. daha önce dikkatimi çekmemişti. yakın zamanda triger kayışı değişimi yaptırdım. sonrasında motor üst kapağı plastiğinin olmadığını farkettim. fabrika çıkışında mı böyle, servişlerde mi unutuldu merak ediyorum. çünkü her serviş işleminde bir civata da olsa eksiliyor. Şu eksik deyince böyle getirdiniz diyorlar. kendimi yalancı gibi hissetmeye başladım. o yüzden buraya yazdım önce. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iletiler

Skoda roomster almayı düşünen arkadaşlar için ; Bu aracın yeni kasası 2015 de çıkacak, Geneva Motor Show da 2015 de tanıtılacakmış.
    Yeni kasanın VW Touran a benzediği söyleniyor.

yalan oldu o roomsterin üretimi tamamen durdu roomster yok artık elinizdeki araçlar değer kaybetmeden satmaya bakın
  • Herkese merhabalar arkadaşlar. Bende bütçeme göre bir Roomster buldum. Araç 2009 model 1.2 cc ve 70 hp. Fakat 3 silindir olayı aklımı karıştırıyor. 4 kişilik bir aileyiz, hani öyle hız tutkunu değilim sürekli basacak değilim arada öyle deneme olur ancak. Bu 3 silindir olayı ne kadar dezavantaj yada avantaj? Bu araç almalı mıyım?

Değerli ve aydınlatıcı yorumlarınız için şimdiden minnettarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamhasancanbam

Herkese merhabalar arkadaşlar. Bende bütçeme göre bir Roomster buldum. Araç 2009 model 1.2 cc ve 70 hp. Fakat 3 silindir olayı aklımı karıştırıyor. 4 kişilik bir aileyiz, hani öyle hız tutkunu değilim sürekli basacak değilim arada öyle deneme olur ancak. Bu 3 silindir olayı ne kadar dezavantaj yada avantaj? Bu araç almalı mıyım?

Değerli ve aydınlatıcı yorumlarınız için şimdiden minnettarım..

Uzak dur, imkanın varsa dizelini al.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.