biz skoda fabia alirken bakt1k arabada yok yok bee kardesim bide arkada ayak uzatma yeri var süper patron arabas1 da o kadar para orabaya verenin aklini öpim ben:))git onun yerine accord al veya mercedes al 2001 model daha sekil dimi..arkadaslarr
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
ACCORD- 407- Passat hepside bence Superb e basar şöyle basar 2003 ü 60 milyar olan bir araç, bir sürü masraf çıkarmaya aday çünkü dizel yeni yeni düzelmeye başladı memlekette, ayrıca ben demiştim superb passattan iyi ama eski passattan iyi, yenisini bilemem ama şu bir gerçekki 407-Accord havada karada... Ayrıca onun amblemini iptal etmen lazım SKODA , ben heralde 40-45 falandır diye düşünüyordum 2003 60 milyar Mercedes e200 alınır o paraya e200lerin 2. eli ne kadar ki?
azuhahahhaa 2003 model e 200 bulursan banada söyle alim hemen 60 milyaraaaa e serisi bide 60 ytl guldurme varsa hemen al banada...eski kasa 2000 alirisn
2003 model mercedes e serisi olursa 85-90 tana aşağı bulunmuyor araştırdık
iyi günler Bende geçen sene passat bakıyordum fakat skoda superb aldım şimdi çok memnunum herkese tavsiye ederim yakıt tüketimi güvenirlilik herşeyiyle mükemmel bir araba her yönüyle
Tamamda konuyu neden hortlattın neyse bende superb hakkında iyi şeyler duyuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: dragon35
iyi günler Bende geçen sene passat bakıyordum fakat skoda superb aldım şimdi çok memnunum herkese tavsiye ederim yakıt tüketimi güvenirlilik herşeyiyle mükemmel bir araba her yönüyle
Tebrik ederim 5 yillik konuyu bulup hortlattigin icin....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme