Şimdi Ara

SKODA SUPERB kullanan veya bilgisi olan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
10.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tuuberk

2003model arabaya 60milyarmiiii!!!delirmissiniz yaa
    kessssinlikle ben olsam hicc dusunmeden gider accord alirim pasalar gibi kullanilirim
    sifir arabanin zewkini hicbiseye degismem
    2.0 executive deri koltuklu modeli 61milyar!!

60-70'i gözden çıkarırsanız kesinlikle Accord'dan şaşılmaması gerekli.
  • abi içi ne kadar güzel olsada bi Skoda yani , Skoda amblemi olayı bitiriyor, allemi cihan olsa skoda hemde 60 milyar hemde 2003 ,siz eski Skoda ları hatırlarmısınız, şu kamyoetleri 79 model falan , bence 60 milyar verip Skodaya binmek baya koyar adama
  • vw'e özenipte alamayacaklar için iyi bir tercih araç paspasına kadar vw ye ait zaten
  • lüksüne düşkün abiler için çok ideal.
    paranın kıymetini bilen insanların alacağı otomobillerden biri bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImHOTeP

napacan superb yi pejo 407 alin kiral arabadir hic pisman olmazsiniz

407'NİN 2. ELİNİN BULUNMASI ZOR ÇÜNKÜ YENİ ÇIKTI
  • 0km 2.0 Full 63.000YTL civarı da arkadaş onu tavsiye etti herhalde..
  • ikisininde fiyatı aynı olursa tercihiniz ne olur (passat=superb)
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

ikisininde fiyatı aynı olursa tercihiniz ne olur (passat=superb)

eger amblemleri kapatip sorsalardi kesinlikle hic dusunmeden superb i secerdim daha oturakli we makam arabasi gibi duruyo ici de oyle..
    ama arkadaslarin dedigi gibi skoda amblemi bitiriyo isi..
    o yuzden passat!!
    ama bu 2sinin disina cik derseniz tekrar soyluyorum kesinlikle A C C O R D
  • accord konfore ve genişlik olarak bu arabalara rakip olabilirmi hayır sadece spor ve performans arabsı o bide hava atmak için
  • ACCORD- 407- Passat hepside bence Superb e basar şöyle basar 2003 ü 60 milyar olan bir araç, bir sürü masraf çıkarmaya aday çünkü dizel yeni yeni düzelmeye başladı memlekette, ayrıca ben demiştim superb passattan iyi ama eski passattan iyi, yenisini bilemem ama şu bir gerçekki 407-Accord havada karada... Ayrıca onun amblemini iptal etmen lazım SKODA , ben heralde 40-45 falandır diye düşünüyordum 2003 60 milyar Mercedes e200 alınır o paraya e200lerin 2. eli ne kadar ki?
  • aslında haklısın o paraya neler alınabilir 2002 model peugeot 607 2.2 full var o paraya ki mercedes e serisinin rakibi bi araba
  • araba 1,9 olsaydı fazla derdim ama 2,5 (tabi vergiyi göze almak lazım) sıfırı 97 milyar araba çok iyi derecede incelendikten sonra bi problem çıkmazsa alınabilir. eski passattan çok daha iyi olduğu aşikar...
  • araba 51000 km alıp almayacağımız belli değil
  • 407 mi arkasina sigamadiim bi araba sanki coupe

Accord almak cok daha mantikli

servisi de dusun...
  • arkadaşlar iyi hoş ama niye skoda amblemi işi bitiriyo diyonuz, eskiyi niye hatırlatıyonuz? sonuçta o eskide kaldı artık skoda vw çatısı altında ve ben de superb'i seçerim. marka takıntınız mı var???

accord'un yeri de ayrı tabi...
  • ben 96 milyarlık olan v6 superb kullandım eniştemindi eniştemin 1de c240 mercedesi var kendi superb daha iyi kalkıyor dediğinde inanmamıştım

taa ki kullanana kadar araba inanılmaz atik manyak hızlı ve konforlu tek eksiği markasının skoda olması o arabayı yine skoda üretse ama mercedes amblemi koysa şimdikinin 10 katı satar
  • bi arkadaşta ikinci el 5.20 önermişti acaba onun yakıtı nası olur bilen varmı?
  • baba en iyisi rengarenk 10 tane sahin alin sen karar veremicen çünkü
  • benim karar vermiyicem babam biraz anlık bi adam benim megane 2 hb 1.5 dci var genel olarak memnunum babam binemiyo benim arabaya kendine ayrı alıcak ama arabadan hiç anlamaz bi bakıyosun reklamda görüyo bi arabayı mesela 30 ytl den başlayan fiyatlarla tamam diyo 30 ytl ye alalım bi türlü anlatamıyom o bizim işimize yaramaz yok diyo aynı değilmi sonuçta passat 1.6 ile 19tdi gibi aynı sanıyo
  • muhaaaaa!Aynı benim babam!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.